10 Moderna Barndörrsidéer som gör en djärv uttalande

10 Moderna Barndörrsidéer som gör en djärv uttalande
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bild: Marmiro Stones

Barndörrar har traditionellt reserverats för rustik eller lantlig inredning. Men den senaste låghardvaran har förbättrats avsevärt i designens estetiska, funktion och överkomliga priser. En skjutdörrdörr är nu ett bestämt modernt alternativ.

Med tanke på dessa förbättringar, liksom olika maskinvaror som är tillgängliga för att komplettera nästan alla heminredning, är ladugårdar en elegant och tillgänglig designfunktion när du behöver en dörr som gör ett stort uttalande.

Om du funderar på användningen av ladugårdar i ditt hem, tänk dig utanför lådan. De är ett vackert och praktiskt alternativ till en rumdelare eller gardin när du behöver skapa integritet eller dela öppna utrymmen. En ladugårdsdörr är också användbar där det finns gott om väggutrymme, men en svängande dörr kan påverka flödet i rummet.

Vi har avrundat några moderna ladugårdsidéer för lite inspiration. Här är 10 sätt du kan använda för att fräscha upp ett utrymme.

Bild: Richardson Residential

1. Rustika Barndörrar

Ta rustik trä och skapa ladugårdar med en nod till deras ursprung. Utseendet är mest effektivt i minimalistiska, samtida utrymmen där färgen vita och betongmaterial dominerar. Rustika lådörrar lägger till konsistens och värmer upp utrymmet, som i konststudio ovan.

Bild: McMullin Design Group

2. Taveldörrsörrar

Lägg till funktion och lite lur till din ladugårdsdörr genom att måla ytan med tavlanfärg. Multitaskingsdörren kommer att gömma vad som ligger bakom det vackert medan det fungerar som ett kommunikationscenter.

Bild: Melbourne Contemporary Kitchen

3. Färgglada Barndörrar

För att ge barndörrar ett modernt utseende, överväg att måla dem i en ljus, djärv färg. Gå med högglansfärger eller lacker som ger glans och rikedom till den färg du väljer. Prova orange, lime grön, turkos eller ljusröd.

Bild: Specialdörrar

4. Samtida Barndörrar

Ta med dig låddörrarna till det 21: a århundradet genom att välja material med en lyxig samtida kant. Den speglade svarta ytan på denna ladugårdsdörr är motsatsen till vad som kommer att tänka på när de flesta tycker om ladugårdar.

Bild: Dennis Mayer

5. Barndörrar som Art

En dörr behöver inte vara rent utilitaristisk. Varför inte montera laddardörrar som har en konstnärlig kvalitet för dem? De kommer att gömma eller dela vad du behöver dem till, på en vacker väggkonst slags sätt.

Bild: Nat Rea

6. Återvunna skåpdörrar

Få kreativitet med materialen för dina ladugårdar. Den eleganta ovanstående kan se ut som om den kostar en ganska öre, men det är faktiskt en salvaged gammal dörr. Ny maskinvara och en färsk färgfärg förde den till liv.

Bild: Ezra Lee Design + Bygg

7. Repurposed Mirror Barn Dörrar

Denna husägare gick med den multifunktionella aspekten av en ladugårdsdörr genom att använda en stor spegel som själva dörren. Speglar har flera fördelar: De kan reflektera ljusa och goda synpunkter, tjäna som en del av klädprocessen och gömma vad som ligger bakom dem.

Bild: Dillon Kyle Architects

8. Moderna Classic Barndörrar

För dem som älskar korsträ och paneler effekten av klassiska ladugårdar, montera ett par och helt enkelt uppdatera dem genom att måla dem en modern men ändå klassisk färg som grå, vit eller svart. Effekten är underdimensionerad men elegant.

Bild: Sagatov Design + Build

9. Alkovåda eller skåpdörrar

Ge ett prefab hem ett anpassat utseende genom att lägga till barndörrar för att dölja en alkov, medievägg eller inbyggd hyllplan. Välj låsdörrmaterial som uppdaterar väggen. några bra exempel är akryl, glas, spegel eller exotiskt trä.

Bild: Sam Crawford Architects

10. Skumdörrdörrar

Om den del som du funderar på att montera en ladugårdsdörr har en speciell egenskap - som ett ljust, soligt område på andra sidan - eller du vill bara dela upp området utan att blockera det med något stort och tungt utseende, frostat glas kan vara den perfekta lösningen för dina ladugårdar. Frostseffekten döljer vad som ligger på andra sidan bara tillräckligt med ljuseffekt, och den totala effekten är öppen och luftig.

Inspirerad av dessa ladugårdsidéer? Hämta upp dörrhårdvaror online eller hos ditt lokala hemförbättringscenter och bli kreativ när du bestämmer vad du ska använda som dörr i ditt utrymme.