10 moderna tvättställsdesigner för att spruce upp ditt badrum

10 moderna tvättställsdesigner för att spruce upp ditt badrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Moderna och moderna badrum handlar om smarta och smarta designer. Nyckeln är en snygg utseende och välutrustade armaturer. Oftast är det tvättstället som sticker ut i det här rummet. Det finns många unika och mycket intressanta moderna tvättställ där ute och de kan bli underbara kontaktpunkter för badrummet. Här är några exempel.

Sink Strappo.

Designad av Antonio Lupi heter detta handfat Strappo. Den har en mycket enkel och mycket intressant design. När du monterar den på väggen, ser det ut som en del av väggen skäller bort för att avslöja tvättstället. Det är ett mycket intressant tillvägagångssätt med en mycket fin visuell effekt. Dessutom ger LED-belysningen en dramatisk beröring med designen.

Tystnad.

Ett annat iögonfallande handfat är detta. Kallad tystnad, den här har också designats av Antonio Lupi. Den har en futuristisk form med mager linjer och en form som gör det möjligt att smyga in i bakgrunden. Den integrerade belysningen gör att den sticker ut och den kompletterar vackert form och design.

Vieques.

Agape är ett annat snyggt tvättställ. Den är gjord av stål och skapades av designer Patricia Urquiola. Den har en mörkgrå yta och en ribbform och inredningen är vit. Det är en oväntad kombination men också en mycket fin och visuellt tilltalande kontrast. Det har en industriell chic look och med rätt inredning kan det vara en bra kontaktpunkt.

Mosaic bukt diskbänk.

Detta handfat kallas Skin. På ett sätt påminner det mig om den första vi har presenterat, Strappo-handfatet. Det här verkar också som det skalar av väggen, men i motsatt riktning. Det är en krökt mosaikplatta med en krökt form och ett ganska dramatiskt utseende. Det är skapat av Lago och det finns även i flera olika färgscheman för de som föredrar ett lite mer glatt utseende.

Modern och förvaring.

Moderna tvättställ och armaturer handlar i allmänhet om smarta och smarta design. Den här är designad av Planit och det är ett perfekt exempel. Det kallas Split och det är ett handfat med minimalistisk utseende, ett fyrkantigt handfat och ett doldt lagringsutrymme. Du kan lagra alla slags väsentligheter som handduk, tandkräm, etc. Håll dem ur sikte men lättillgängliga.

Fartyg.

MoreINSPIRATION
  • Coolt handfat design som är värt av vilket modernt badrum som helst
  • 10 Stilfulla Skål Sink Designs för badrummet
  • Det eleganta Gio Marble Washbasin-toppen av Studio 63

Ibland kan en viss bit imponera med bara en liten detalj. Till exempel är detta handfat mycket enkelt. Designad av Sonobath, den har en minimalistisk design och de svagt uppåtvända hörnen är detaljerna som gör att den sticker ut. Den har en mycket elegant form och det imponerar inte med sin färg, textur, material eller med sin extraordinära form. Det är en av de stycken som är eleganta och mycket subtila.

Mr.Splash.

Här är ett annat handfat som också har en mycket enkel och elegant design. Designad av samma Antonio Lupi, det här är Mr. Splash sjunken. Det är en piedestalsvatten där vattnet kaskader och skapar en mycket fin effekt. Den sluttande ytan gör allt intressant. Formen på diskbänken och designen är väldigt enkel men också noggrant utrustad för att lyfta fram dess speciella egenskaper och för att göra det på ett subtilt och elegant sätt.

Minacor.

Detta är en samling tvättställ gjorda av ett nytt mineralmaterial som heter Minacor. De har en mjuk och flätig konsistens, men samtidigt är de slitstarka armaturer. Varje bit från Hansa Minacor tvättställsserien imponerar med sin enkelhet, släta och smala linjer och med det smarta sättet där utloppen för vatten integreras i sina konstruktioner.

Azzura.

Detta är Azzurra-handfatet och det designades av Marti Guixe. Den har en okonventionell design och det är mycket funktionellt. Med detta handfat har du alla nödvändiga saker du behöver på ett ställe: tvål, vatten och handduk. Den har en smart men enkel design och den är gjord av rostfritt stål vilket också gör det slitstarkt och det kommer också med två inredningspaneler av teak. Självklart är den iögonfallande detaljerna den jätteklädda handdukshållaren.

Kopp.

Koppstället har också en smart och elegant design. Skapat av Artceram och designad av Meneghello Paolelli Associati, inspirerades detta handfat av en kaffekopp. Den har ett enkelt och modernt utseende med snygga passformar och en koppformad bas. Handtaget kan användas som en handdukshängare, vilket gör handfatet ännu mer funktionellt. Den kommer i vit eller svart och vit kombination.