Här är de 10 mest prisvärda städerna för hyresgäster år 2018

Här är de 10 mest prisvärda städerna för hyresgäster år 2018
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Zillow har släppt en rapport av de mest prisvärda städerna för hyresgäster. De tittade på de 50 största tunnelbanorna i USA och nollställde de 10 mest prisvärda städerna för 2018.

Det här är inte en enkel lista över var du kan betala den lägsta hyran. Forskare ansåg också arbete, inkomstmöjligheter och befolkning, vilket bidrar till livskvaliteten. För att göra betyget var månadshyran i dessa städer inte mer än 30 procent av den genomsnittliga inkomsten för marknaden.

Är din stad en av de mest prisvärda städerna för hyresgäster?

1. Philadelphia, PA

Hushållsinkomst Utnyttjad på hyra: 21.9%Zillows genomsnittliga månatliga hyresbetalning: $1,083

En 3 sovrum, 1 badrum, 1 064 kvadratmeter hem till uthyrning i Philadelphia för $ 1,150 per månad.

Broderlig kärleks stad välkomnar hyresgäster med öppna armar. Universiteten lockar en stor studentpopulation, vilket gör Philly till en ganska ung plats att bo. Faktum är att US News säger, "Philly är en bra plats för dating, eftersom lite mer än hälften av befolkningen är singel."

2. St. Louis, MO

Hushållsinkomst Utnyttjad på hyra: 22.2%Zillows genomsnittliga månatliga hyresbetalning: $1,150

Du kan hyra en stor, 2 sovrum, 1 badrum, 1 165 kvadratmeter loft med utsikt vid Vanguard för 1,139 dollar per månad.

St. Louis är en familjevänlig stad. Dess centrala läge lockar tech startups, flygplanstillverkare och globala finansiella investmentbolag. De charmiga, historiska stadsdelarna har viktorianska hem, bondgårdar, två våningar koloniala och traditionella ranchhus.

3. Oklahoma City, OK

Hushållsinkomst Utnyttjad på hyra: 22.8%Zillows genomsnittliga månatliga hyresbetalning: $1,100

En härlig 3 sovrum, 2 badrum, 1 225 kvadratmeter lägenhet att hyra för $ 1000 per månad.

Du kommer att känna dig västerut i Oklahoma City. Du hittar cowboys och hästutställningar är normen här. Det blir långsamt mer kosmopolitiskt med en ny restaurang och nattliv, men Oklahoma City är fortfarande hemma för världens största boskapsmarknad.

4. Raleigh, NC

Hushållsinkomst Utnyttjad på hyra: 22.9%Zillows genomsnittliga månatliga hyresbetalning: $1,441

Detta 3 sovrum, 2 badrum, 1600 kvadratmeter hem i Raleigh har en inhägnad gård och ligger nära Beltline. Det är att hyra för $ 1,375 per månad.

Tillsammans med att vara en av de mest prisvärda städerna för hyresgäster är Raleigh också bra för arbetssökande. En stark arbetsmarknad inom forskning, hälso- och sjukvård, teknik och utbildning placerade Raleigh i Glassdoors lista över topp 5 städer för jobb.

5. Birmingham, AL

Hushållsinkomst Utnyttjad på hyra: 23.1%Zillows genomsnittliga månatliga hyresbetalning: $1,054

Modernt boende med 2 sovrum och 2 badrum på 1 213 kvadratmeter på The Crowne för $ 1,015 per månad. Komplexet inkluderar en swimmingpool och ett gym.

Att bo i Birmingham kretsar kring sport och utomhus. Staden är hem till Southwestern Athletic Conference. Och om du inte är en sportfans, finns det fina vandringsleder i Red Mountain Park.

6. Kansas City, MO

Hushållsinkomst Utnyttjad på hyra: 24.0%Zillows genomsnittliga månatliga hyresbetalning: $1,278

Kinsley Forest Luxury Apartments erbjuder lägenheter att hyra. Den här är $ 1,299 per månad och inkluderar 2 sovrum och 2 badrum på 1 010 kvadratmeter. Fastigheten har semesteranläggning med ett stort poolområde, utomhusgrill, ett klubbhus och gym.

Sprid ut över två stater och två floder, Kansas City har en livlig musikplats. Jazz legend Charlie Parker var från Kansas City. När flera årtusenden flyttar till denna stad för sitt prisvärda bostäder och en växande arbetsmarknad växer området snabbt som ett kreativt samhälle med gott om kaffebarer, barer och gallerier.

7. Indianapolis, IN

Hushållsinkomst Utnyttjad på hyra: 24.4%Zillows genomsnittliga månatliga hyresbetalning: $1,204

Resort Living är möjligt på Island Club Apartments i Indianapolis. En 1.055 kvadratmeter, 2 sovrum, 1. 5 bad är $ 1.055 per månad.

Det finns alltid något att göra i Indianapolis. Ett av världens största barnmuseer är här, såväl som miles av fritidsvandringsleder och löpbanor. Circle City har mycket att erbjuda i form av underhållning. Och för sportfansare är Indy världens tävlande huvudstad och har massor av professionella och college idrottslag att jubla på.

8. Cincinnati, OH

Hushållsinkomst Utnyttjad på hyra: 24.5%Zillows genomsnittliga månatliga hyresbetalning: $1,282

En poolside klubbhus på Stetson Square är en av de många avancerade bekvämligheter som finns. En 2 sovrum, 2 badrum, 1.067 kvadratmeter lägenhet hyra för $ 1,320 per månad.

Cincinnati lockar familjer på grund av stadens berömmelse för att ha utmärkta Montessori, offentliga och privata skolor. Flera Fortune 500-företag rekryterar nationella och internationella talanger för att göra Cincinnati sitt hem.

9. Charlotte, NC

Hushållsinkomst Utnyttjad på hyra: 24.7%Zillows genomsnittliga månatliga hyresbetalning: $1,301

Stone Ridge lägenheter är rymliga, ljusa och fyllda med många bekvämligheter, inklusive ett gym, ett stort utomhuspoolområde och en öppen spis i många av lägenheterna. 2 sovrum, 2 badrum lägenheter börjar på $ 1,180 för minst 1000 kvadratmeter.

Med en median årslön på $ 49.600 och ett pulserande nattliv är Charlotte inte bara en av de mest prisvärda städerna för hyresgästerna. det rankas också # 22 på bästa ställen att leva enligt US News.Den charmiga staden är fortfarande gammaldags och full av sydlig charm, men barer och restauranger erbjuder den kosmopolitiska atmosfären du förväntar dig i större städer.

10. Detroit, MI

Hushållsinkomst Utnyttjad på hyra: 24.8%Zillows genomsnittliga månatliga hyresbetalning: $1,209

Du kan hyra en stor, 4 sovrum, 2 badrum, 3 400 kvadratmeter hus som den här på Zillow för $ 1,350 per månad i Detroit.

Detroit led av en massavvandring av människor efter ekonomiska problem men det verkar som att göra en återkommande. Whole Foods öppnade en butik i Detroits mitten i 2013. M-1 Rail, som är en ny spårvagn som går ner till stadens huvudgata från förorterna, förbinder båda världarna. Småföretag och nya restauranger dyker upp, vilket gör Detroit attraktivt för hyresgäster.

Bor du i en av de mest prisvärda städerna för hyresgäster, eller tror du att Zillow saknade din stad? Vi skulle gärna höra vilken stad du skulle lägga till i listan.