10 mest populära projekt presenteras i april 2011

10 mest populära projekt presenteras i april 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kära läsare, tiden har kommit för att rita en rad och se vad som hände på Freshome i april månad. Vi är glada att se att varje inlägg får din uppskattning uttryckt genom omröstning, delning, kommentarer och relevant rådgivning. Utan ytterligare ado är här de 10 mest populära inläggen som presenterades i april 2011, enligt dina Facebook-aktier. Kom ihåg att genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt.

#1. Bedömning av dina röster, det bästa projektet som Freshome presenterade i april kommer från Juliana Santacruz Herrera som bestämde sig för gatorna i Paris var för dyster och behövde lite frisk beröring. Med dessa i åtanke kom hon fram med konceptet dekorera potholes av staden med färgglada band av tyg. Kreativt, roligt och lite galet, men vi älskade den här ideen lika mycket som du gjorde.

#2. Här är ett projekt och en plats som kommer att hålla dig överväger. Grace Santorini är designad av grekiska studio Divercity Architects i samarbete med mplusm. Det är ett vackert 20-rums hotell med enastående utsikt. Kombinera lyx med fantastiska tjänster är hotellet mycket inbjudande, särskilt om du tar hänsyn till dess vackra pooler och välkomnande interiörer.

#3. Ägad av arkitekten Charles Sieger av Sieger Suarez, verkar detta imponerande slott med vallgrav spränga ur en fantasifull historia. Omgiven av en stor, sjöliknande vallgrav, har den exceptionella konstruktionen en balanserad symmetri som styr designlinjerna. När du kommer in i fastigheten välkomnar eleganta svarta portar gästerna och tar dem till en vacker väg mot bostaden, flankerad av trimmade häckar och träd. Korsningen över bron öppnar utsikten mot det magnifika slottet. En flod löper precis vid kanten av fastigheten, vilket gör flygbilden ännu mer spektakulär.

#4. Jade Mountain i St Lucia är en utväg där varje rum har sin egen infinity pool. Inbäddade i en scenisk skönhet kallas oändlighetsbassängerna här "helgedomar" och är indelade i "stjärn", "mån", "sol" och "galax" pooler, beroende på deras storlek. Priset för att uppleva en natt i denna tropiska utväg? Kostnader per rum varierar från $ 950 till $ 2.700 US.

#5. Gjord av över 100.000 tandpetare under 35 år, "Rolling through the Bay" tandpetare skulptur skapades av Scott Weaver, en konstnär som har byggt tandpetare skulpturer sedan han var 8 år gammal, tillbaka 1968. Skulpturen har fyra ping-pong bollar som tar dig på en turné över tandpetare staden. Klicka på bilden för en fantastisk video av projektet!

#6. Säkert hus"Designades av Kwk Promes Architects och ligger i Warszawa, Polen. Syftet med projektet var att skapa en två nivå "fästning" som skulle ge en hög säkerhetsnivå för ägarna. Därför har huset rörliga betongväggar som i stort sett kan isolera hela bostaden när ägarna är borta till exempel. Huset kan bokstavligen vara "stängt" och "öppnat" enligt behoven hos invånarna.

#7. Ricardo Bofill är den stolta invånare och skapare av en av de bästa arkitektoniska omvandlingarna. En gammal cementfabrik blev lekplatsen för ett fantastiskt utbud av konst och kultur. På en yta på över 3 100 kvadratmeter som brukade fungera som en industribyggnad skapade arkitekten ett underverk, som grupperade olika utrymmen med olika konstnärliga och bostadsändamål: kontor, arkiv, modelllaboratorium, utställningsutrymme, Bofills lägenhet, rum och trädgårdar. Utsökt i varje detalj, den här gamla Cementfabrik bconnects två tydliga åldrar och fusionerar stilar genom en fantastisk design.

#8. Även om den portugisiska artisten Alexandre Farto aka Vhils också arbetar med skyltar, tryck, metall och andra blandade medier, för idag bestämde vi oss för att visa dig dessa fantastiska porträtt snidade i väggar. Det finns inte mycket man kan säga när man tittar på dessa fantastiska verk som har förmågan att lämna en andfådd. Som vi nämnde i första inlägget skulle vi gärna se att denna typ av gatukonst blir populär och tar stora proportioner i urbana områden över hela världen.

#9. Beläget i Budapest, den lyxig takvåning Lägenheten nedan designades av Archikron Interior Design Studio. Den djupa chokladbrun som används med ett konstnärligt utfall i hela lägenheten ger en bekväm och majestätisk känsla till hela designen. Accentueras av ljusa moderna möbler, är huvudfärgen också förknippad med mörka nyanser och levande gröna färgade växter.

#10. Vi är glada att se ett "grönt" koncept i denna fantastiska nedräkning. London firma Cyclehoop kom med en original idé att främja användningen av cyklar över fordon. Detta geniala projekt beställdes till London-arkitekturen i London och består av bilformade cykelställ som är målade i levande färger. Konceptet bakom detta initiativ är att tio cyklar tar ut en bils utrymme, varför folk borde ompröva de tvåhjuliga fordonens roll.