10 mest populära projekt presenterade i augusti 2011

10 mest populära projekt presenterade i augusti 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

August var en hel månad för Freshome. Från otroliga design- och arkitekturprojekt, till att tänka på konstverk, var de alla här för din kontemplation. Som vanligt, i slutet av månaden uppmanar vi dig att gå igenom de mest röstade Freshome-inläggen och till slut ge oss din feedback. Listan nedan uppnåddes enligt dina Facebook-aktier eftersom de var registrerade i augusti i augusti. Kom ihåg att genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt.

#1. Det mest populära Freshome-inlägget i augusti var en fascinerande tropisk öbåt projekt som förutspås av det brittiska baserade företaget Yacht Island Designs. Den flytande tropiska ön kommer att vara tillverkad av stål och kommer att mäta 90 meter lång, gott om utrymme för att bygga en läcker och lyxig miljö som skulle segla bort i solnedgången.

#2. Laranjeiras Residence designades av Fernanda Marques Arquitetos Associados och är en fascinerande 10.225 kvadratfot sommar reträtt ligger i Rio de Janeiro, Brasilien. Enligt arkitekterna användes trä som ett sätt att skydda det från havsluften och göra det mer känt utseende mitt bland den gröna Mata Atlântica. Konstruktörerna säger ingenting om den fantastiska visuella effekten som den här metoden hade på den övergripande designen.

#3. Bedövning av design, the Armada House komprimerar en värld av möjligheter i sin fascinerande arkitektur. Skapat av prisbelönta Keith Baker Designbostaden i Victoria, BC, Kanada, visar ett viktigt inslag i konstruktion: det nödvändiga förhållandet och samarbetet mellan designern och klienten. Den kanadensiska designern skapade ett hem där volymerna skärs och former förenas för att bilda en specifik design, drömd av ägaren och implementerad av arkitekten.

#4. Här är ett hem som visar en felfri modern design. Dinesh Mills Bungalow kommer från atelier dnD och ligger strax utanför staden Vadodara, Indien. Utsidan är helt fascinerande, eftersom huset verkar flyta på en spektakulär pool, berikad med en härlig dekorationsfontän.

#5. Vi har sett ett par verk av genial arkitektur, tillräckligt för att säga att detta är en av dem. Keret House är ett projekt förutsett av Jakub Szcz? Centrala, som snart ska utvecklas i en smal tomrum mellan byggnaderna på 22 Ch? odna Street och 74? Elazna Street i distriktet Wola, Polen. Keret House sägs ha en inredning som varierar mellan 122 centimeter och 72 centimeter vilket gör den till en extremt smal spjälsäng.

#6. Välkommen till en lägenhet som inspirerar glädjefullt boende. Invaderad av färg, denna plats har så många vackra detaljer som vi hade svårt att inte njuta av varje foto i detalj. Med en privilegierad plats på vinden i en stadsbyggnad, var denna lägenhet i Madrid organiserad och inredd för att rymma ett par i en ljus, sofistikerad och uppfriskande miljö. Författaren till denna utmärkta makeover var arkitekten Charlie Diaz, som valde ett loft som är både estetiskt och roligt.

#7. De Hemvist Zanzibar designades av designfirma HBA / Hirsch Bedner Associates och är en fascinerande utväg som ligger på ett avlägset hörn av ön Zanzibar. Enligt arkitekterna är alla möbler på The Residence Zanzibar en blandning av kulturer som speglar de olika influenserna i Zanzibis historia.

#8. Här är en möbelsamling som inte lämnar dig likgiltig. BUddha huvudbord och puff var designade av 21st Living Art och gör för några spännande dekortillägg.

#9. Amerikansk arkitekt David Jameson utformade den vackra japanska inspirerade Tea House bestående av en suspenderad volym, speciellt skapad för att fungera som ett meditationsrum. Det flytande tehuset är upplyst av golvlampor, vilket gör det ganska spektakulärt att observera under natten.

#10. Solhuset designades av Guz Architects och är ett vackert grönt hem beläget i Singapore. Arkitekterna säger att ägaren bidragit mycket till planeringen genom att låta hans samling av konstverk och skulpturer vara en viktig inspirationsfaktor för den övergripande designen.