10 mest populära projekt presenteras i augusti 2012

10 mest populära projekt presenteras i augusti 2012
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kära Freshome-läsare, det är dags att rita linjen och se de inlägg som fick mest uppmärksamhet i augusti månad. Från smarta möbler till utsökta orter, kommer denna lista sannolikt att överraska dig. Kom ihåg att genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt.

#1. Att göra ett urbana utrymme känns mer välkomnande är lätt att uppnå genom att lägga en "färgstark" idé i praktiken. Idag vill vi presentera dig för Rainbow Bridge, en ovanlig förhöjd gågata i Magong, Penghu County, Taiwan. Genom att helt enkelt lägga till ett tunt neonband till den massiva konstruktionen uppnås en underbar visuell effekt.

#2. Provoking resenärer att njuta av denna kombination av ren lyx och hisnande strandsidor panorama,Velassaru Maldiverna ligger vid den fina linjen mellan himlen och havet, i paradiset vi kallar Maldiverna. Detta expressiva hotell på ön håller detaljer inspirerade av lokal arkitektur, medan finishen är lyxiga och bjuder in till en värld av överflöd.

#3. Designad av den illustrerade arkitekten William Stephenson, som ligger vid 1705 Angelo Drive i Beverly Hills, byggdes denna fantastiska villa 1956 och renoverades för att skapa en modern miljö för en avslappnad samtida livsstil. Översvämmade med naturligt ljus genom långa fönster i utrymmen med 12 fottak, öppnar huset mot en perfekt välskött trädgård med ett inbjudande trädäck som omger den oregelbundna poolen.

#4. Enkelhet och originalitet definiera det nya Hoppsäte, en stol speciellt utvecklad för auditorier, perfekt blandar stil och funktion. Enligt det kreativa laget på Zibaprojektet är ett resultat av företagets ansträngningar att maximera rymden. 200-sätessalongen för företagsmöten och gemenskapshändelser i bilderna nedan kunde inte ha uppnåtts utan en smart stoldesign. Bara klicka på bilden för mer information.

#5. Spiced up med slumpmässiga levande färgtillägg, synliga bjälkar och smala metalldetaljer som påminner om en industriell inställning, denna härliga samtida Skandinavisk lägenhet som finns på hemnet är inspirerande minst sagt. En titt på bilderna nedan och det verkar otroligt att konstruktörerna lyckades göra så mycket med ett utrymme på bara 54 kvadratmeter.

#6. Utifrån tanken på att ha mer utrymme inom trånga utrymmen, den här nya rymdbesparande lösningen från designer Orla Reynolds bringar funktionell modern design i strålkastaren igen. Hinting mot dess användbarhet, "Som om från ingenstans ..."Möbelkoncept gifter sig med en bokhylla, fyra matsalstolar och två bord i en unik design.

#7. Underhållande middagsgäster kan vara lätta och roliga för dem och för dig samtidigt. De utmaningar som uppstått under försök att göra gästerna så bekväma som möjligt omvandlas till en rolig kväll med TrackTile Table. Föreställd av Tre fot tre design, dessa roliga bord kombinerar järnvägsmönster för att forma moderna underhållande möjligheter.

#8. Ledande företag som Google har inte råd med att bli märkt. Bolagets nya London-huvudkontor ligger i centrala St. Giles-byggnaden i stadens Covent Garden-område. Välkomna medarbetare med en äkta London-känsla som visar Union Jack-täckta väggar, erbjuder detta temans färskt koncept som spänner över 160 000 kvadratfot Londoninspirerad design tillsammans med vackra panoramaer i staden.

#9. En del av Seychellernas ösamling och ligger fyra grader söder om ekvatorn, Frégate Island Private sträcker sig skyddat tropiskt inflytande över totalt sju vita sandstränder och ljuvliga gröna omgivningar. Det lilla antalet villor - 16 och en Presidential Villa för att vara exakt - säkerställa en privat upplevelse, överraskande behovet av avskildhet från stressiga tider.

#10. Kul, komfort och lyx går hand i hand i detta speciella bostadsprojekt som finns i New York City. Ägarens utmärkta idé att förena två nya takvåningsnivåer i stadens östra byn tog form under den uppmärksamma övervakningen av Turett Collaborative Architects (TCA). Att glida ner från en våning till en annan verkar vara en lyx, inte bara barn har råd med.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: