10 mest populära projekt presenteras i februari 2011

10 mest populära projekt presenteras i februari 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Förra månaden uppskattades många mönster som visades här på Freshome, så beslutet att presentera de 10 mest populära projekten presenterade i Februari 2011 var lätt att komma med. Allt från bekväma bostäder till häpnadsväckande villor överraskar projekten konstnärliga tolkningar av utrymmen, former och färger. Glöm inte att genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt.

#1. The Meera House, designad av Guz Architects, ligger på ön Sentosa i Singapore. Det är ett vågat och originellt projekt som har gröna utrymmen för varje våning i byggnaden. På grund av att de närliggande byggnaderna var så nära, byggdes väggar på vardera sidan och skyddar privatlivet. Varje våning har visuell eller faktisk tillgång till grönska och den lagrade effekten gör att varje våning känns som att det var en envåningshus som sitter i en trädgård.

#2. Med hjälp av tusentals skruvar, Andrew Myres, en 31-årig konstnär från Orange County, Kalifornien, lyckas skapa skötande porträtt genom att borra skruvar i trä och några av dem har 1,2m (4ft). Tanken slog till Andrew medan han arbetade i en kyrka några år tillbaka och började arbeta med det första porträttet. Han gjorde bronsavlastningar som skildrar Saint katarinas liv och tänkte på hur det skulle vara att skapa dem helt ur skruvar.

#3. PONS + HUOT kontor med fransk arkitekturpraktik Pottgiesser var avsedd att skydda huvudkontoret för två företag: Pons och Huot. Den är indelad i två vågräta plan, med en solid ekplattform som fungerar både som tak och som skrivbordsytan. De fyra sidorna har utrymmen för arkiv, garderober och kök.

#4. Designad av Kapstads mest kända arkitekt, Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects (SAOTA), hyrdes byggnaden First Crescent Villa. En stor utomhus takfönster kopplar byggnaden till landskapet och de stora fönstren tillåter den naturliga utsikten att kontrastera med det imponerande, moderna interiören.

#5. Beläget på det eftertraktade området "Bird Streets" i Los Angeles, Kalifornien, är 4 000 kvadratmeter fastighet till salu på 9010 Hopen Place. Den har fyra sovrum och fem badrum, en fantastisk infinitypool inom en innergård som erbjuder oöverträffade panoramaer av staden. Värdet nästan 10 miljoner dollar, bostaden har skräddarsydda super smala inramade skjutdörrar som öppnar vardagsrummet till innergården.

#6. Bostaden i Cabrera, Dominikanska republiken, som heter Casa Kimball, är designad av arkitekterna från Rangr Studio. Byggnaden har fantastiska panorama över Atlanten från alla punkter i byggnaden och trädgården. Med över 20 000 kvadratmeter, har villaen åtta fulla sviter finns att hyra.

#7. Den lyxiga 5-stjärniga Pimalai "fristaden" blandar sig med den naturliga miljön och skapar oförglömliga upplevelser för turisterna som bestämmer sig för att tillbringa sin semester här. Den imponerande semesterorten och spa ligger i det vackra Thailand. Beläget i närheten av trånga stränder, inom regnskogen, möter den silverstranden och upptar 100 hektar tropisk vegetation med direkt tillgång till en 900 meter lång orörd sandstrand och erbjuder 121 boende enheter.

#8. WhitePod Alpine Ski Resort ligger 1700 meter över havet i byn Les Cerniers och består av 15 ursprungliga boende enheter i form av igloos. Stugorna har en öppen spis, en king size-säng, ett stort fönster för fri utsikt över dalen och gott om komfort. Skidspåren ligger inom gångavstånd och turisterna kan alltid ta en kort promenad till en gemensam underhållande byggnad, där de kan köpa mat och dryck.

#9. Designad av SouZou Creations i Japan, kan de söta handgjorda matringarna köpas online från Etsy. Ringarna är mycket originella, med olika matkurser och drycker, från pretzels till spagetti och från den världsomspännande konsumerade cola till milkshakes. Små detaljer som den invecklade plattformen eller dekorationerna i form av små paraplyer och frukt är underbara och verkar mycket verkliga.

#10. Beläget på ön Maui, Hawaii, mellan Kaanapali och Kapalua, var bostaden designad av den californiska arkitekturstudioen Arri LeCron. Den täcker över 9.200 kvadratmeter, indelad i 7 sovrum med ett lyxigt bad, våt bar och bifogad ocean ohana, 3 halv badrum, ett stort öppet vardagsrum med ett fullt utrustat kök med separat sluten butlers kök, sportbar med pool och spel bord på en flytande mezzanine, ett spa och vattenfall och ett garage som passar tre bilar.