10 mest populära projekt presenteras i februari 2012

10 mest populära projekt presenteras i februari 2012
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hade en visuell fest i februari, med olika projekt som har den unika "wow-effekten" Freshome är alltid ute efter. Här är en lista med de som rankas högst, enligt dina Facebook-aktier. Kom ihåg att genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt. Njut av!

#1. Nyfiken om det mest röstade projektet i februari? Arkitektbyrå SL-projektet grundad av den ryska arkitekten Alexey Nikolashina avslutade en modern lägenhet design i Moskva, Ryssland. Laklacken ställer in tonen för lägenheten, vilket gör det här hemmet mycket modernt.

#2. Vi älskar också böcker, varför vi är glada det här projektet gjorde det på nummer två. Någonsin undrat hur en massiv bokhylla kan bli en del av ett arbetsutrymme? Det här är en fantastisk lösning - konstruera en rund bokhylla som svävar över arbetsutrymmet.

#3. Designad för att vara bekvämt inspirerande, Googles huvudkontor i Zürich sprider sig över mer än 12 000 kvadratmeter och varje rymd som komponerar interiörsymphonen var omsorgsfullt utformad för att öka effektiviteten bland anställda på ett avslappnat, lekfullt och färgstarkt sätt. Klicka bara på fotot för mer information.

#4. Filip DujardinS uppsättning strukturellt omöjliga arkitekturfoton kommer att titta på varje detalj på jakt efter de element som är i grunden otroliga. Arbeta med en uppsättning bilder av äkta byggnader i och runt Gent, Belgien, och med hjälp av digitala collaging-tekniker skapade fotografen en minnesbländande samling bilder med titeln "fiktioner“.

#5. Med lugnande utsikt över Indiska oceanen och möjligheten att ta en uppfriskande dunk i sina vatten varje dag, Anantara Dhigu Resort & Spa Maldiverna öppnar sina grindar till ett tropiskt paradis. Beläget bara 35 minuters båttur från Malé International Airport, garanterar de lyxiga villorna som utgör denna utväg och de tjänster som erbjuds här fullständig avkoppling. Låter roligt?

#6. Välkommen till en färgstark liten lägenhet i Barcelona, ​​Spanien, speciellt utformad för att svara på ett ungt pars levande behov. Detta glada hem är fyllt med personlighet och ursprungliga designelement. Höga tak, synliga bjälkar, rör och mycket färg - alla dessa element återuppfinmer den nyktera industristilen och bidrar till en frisk atmosfär.

#7. Vi känner till att du älskar orter och vi märkte också din växande attraktion för Balis naturliga skönhet. Det här är förmodligen varför det här holistiska wellness reträttet fick din röstning. COMO Shambhala Estate ligger nära Ubud, Bali, och består av pittoreska villa-stil boende enheter med terrass rum, trädgård rum och olika typer av sviter.

#8. Slashing ett hotellrum i två har aldrig sett så intressant ut! Denna halv vita, halv graffiti-täckta interiören kan beundras på Au Vieux Panier hotell i Marseille, Frankrike. Vart och ett av de fem rummen på hotellet omarbetas årligen av konstnärer, grafiska designers och målare överallt, var och en utlåter en unik stil till interiören.

#9. Rymdkompositionen sett från en enda utsiktspunkt kan erbjuda överraskande synvinklar. Dessa Anamorfiska illusioner av schweizisk konstnär Felice Varini fånga ett sinnsöppnande spektrum av geometri applicerad på tredimensionella utrymmen. Klicka på fotot för att se resten.

#10. En föråldrad bostad i Limpopo, Sydafrika, blev en elegant semi-transparent modern bostad som ägarna kan vara stolta över. De Aboo Makhado Residence (eller House Aboobaker) designades av Nico van der Meulen Arkitekter. Deras uppgift var att rekonstruera en gammal bostad, med hänsyn till överdriven värme och behov av naturligt ljus.