10 mest populära projekt presenteras i juli 2011

10 mest populära projekt presenteras i juli 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Juli var en mycket inspirerad designers månad. Och som vi kommer att se från projekten nedan, saknade vi heller inte arkitektur "mirakel". Vi uppmanar dig att gå igenom de mest röstade Freshome-inläggen och till slut ge oss din feedback. Som vanligt uppnåddes denna nedräkning enligt dina Facebook-aktier som de var registrerade i den sista juli juli. Kom ihåg att genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt.

#1. Juli mest populära Freshome-inlägget innehöll en ljus och trevlig lägenhet som presenterade gott om tilltalande dekorativa föremål. Med en typisk Skandinavisk design, men ändå individualiserad genom ursprungliga detaljer, består denna lägenhet av två rum plus kök och är spridd över en yta på 81 kvadratmeter. Det var en trevlig överraskning att se att den här lägenheten får flest Facebook-aktier. I gengäld har det "privilegiet" att öppna vår "bästa av" -listan.

#2. En exakt kopia av "Upp" hus byggdes nyligen av Bangerter Homes, i Herriman, Utah. Och eftersom Freshome täcker alla stora okonventionella arkitekturprojekt över hela världen, fick detta hem verkligen vår uppmärksamhet. Och döma av dina röster, det fick också din. Klicka på bilden för originalposten och en nyhetsdekning på projektet.

#3. Richard Clarkson i samarbete med Grace Emmanual, Brodie Campbell, Jeremy Broker, Eamon Moore, Kahlivia Russell och Joya Boerrigter designade en vagga för vuxna. Designad för maximal avkoppling, komfort och lugn kunde denna ovanliga fåtölj inte se mer tilltalande ut.

#4. Chiswick Woodworking Company genomförde ett intressant och mycket praktiskt projekt som består av flera lagringsenheter som kan dras ut från trappan. Dragmekanismen är enkel; På så vis kan alla ha lätt tillgång till föremålen inom "trapporna". Vi blev positivt överraskad att se att detta var ett mycket populärt inlägg, och av god anledning.

#5.  Plushtography är en designstudio som började skapa linspudden för sig själva och tänkte sedan på att dela sitt arbete med världen. Dessa handgjorda fotokuddar kommer i tre olika former: en Canon 50mm och en Nikon 35mm-lins för $ 35 och en Canon 24-105mm-lins för $ 65. Kuddarna är mjuka men robusta med hjälp av fleece och filt. Varje design var tänkt att avnjutas av alla vars kärlek till fotografering kan ses utanför deras bilder.

#6. Denna speciella lägenhet på 5.000 kvadratmeter är den perfekta platsen för att kombinera ett blomstrande socialt liv med bekvämligheterna i hemmet. Ägaren och Martin Building Company arbetade tillsammans för att designa ett personligt utrymme som skulle ersätta det gamla lagret. Beläget i San Franciscos South of Market-distrikt, uppmärksammas lägenheten av spännande funktioner som basketplanen eller trädet mitt i vardagsrummet.

#7. Månadens nummer sju är en fascinerande lägenhet och också ett bra exempel på hur 64 kvadratmeter kan omvandlas till ett rymligt, elegant boendeutrymme. Hallen som välkomnar dig är bred, med högt i tak och lätta väggar, och introducerar dig till den typiska 20-talsstilen med tät stuckatur och dekorativ parkett. Och märkte du den galna tapeten?

#8. Victor Enrich är en konstnär och en arkitekt vars 3D byggnad illustrationer fångade vår uppmärksamhet. De ursprungliga versionerna av byggnaderna nedan tolkas på ett original sätt av konstnären och resultaten är häpnadsväckande. Gå till mer information genom att klicka på bilden nedan.

#9. Det här bostadsprojektet kommer från Singapore-baserade arkitekter ONG & ONG. Som heter 72 Sentosa Cove House, bostaden ligger i ett exklusivt bostadsområde vid havet i östra delen av Sentosa Island i Singapore. Arkitekterna behövde maximera utrymmet och säkerställa invånarnas integritet samtidigt som de konstruerade ett bekvämt och lyxigt boende. Fabriksmässigt modern, kopplar 72 Sentosa Cove House flera områden - både privata och offentliga - till en rad välplanerade utrymmen som hälsar familjen med en tröstande känsla.

#10. Sist men inte minst, här är ett verkligt spektakulärt hem beläget på den spanska ön Formentera. Utomhusområdena är mer än inbjudande: en generös pool med färgglada och mysiga utemöbler lockar invånarna för en frisk dryck och en solbad. Interiörerna har väl bevarade traditionella detaljer. Bara för fredlig och semester-inspirerande att inte älska.