10 mest populära projekt presenteras i mars 2011

10 mest populära projekt presenteras i mars 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Freshome läsare, sedan du uppskattade vårt senaste topp 10-inlägg, bestämde vi oss för att göra det till en (bra) vana. Därför vill vi idag visa de bästa projekten som presenterades i mars enligt dina Facebook-aktier. Som vanligt, genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt. Njut av denna fantastiska skärm och i slutet lämna en kommentar och meddela om det finns något annat projekt du skulle ha velat inkludera i den här listan.

#1. Enligt dina röster är det bästa projektet som Freshome presenterade i mars Innan jag dör... i Nola är en intressant konstinstallation som tillhör konstnären och stadsplaneraren Candy Chang. Konstnären lyckades vända ett av väggarna i ett övergiven hus i New Orleans till en massiv tavlan där invånarna kan skriva sina livslånga drömmar. Vilket ovanligt sätt att uppmärksamma sina livsmål!

#2. Designad av Steve Kuhl, detta fantastiska piratinspirerat sovrum uppnår en dröm för piratentusiaster i alla åldrar. Ingeniös konstruerad, det unika sovrummet kan nås genom att släppa alla rädslor och bli barn igen: på ett överlägset golv tar ett hål i väggen dig att glida ner en glida till en bekväm kudde i själva sovrummet. När du står upp, stiger ögonen omedelbart för att möta en underbar, saga struktur: ett stort piratskepp högt i taket.

#3. Beläget i kärndelen av Gironas medeltida kvarter och med utsikt över Plaça de Sant Domènec, Spanien, är detta en egenskap som heter Alemanys 5 belägen i en originalbyggnad som går tillbaka till 1500-talet. Huset har nyligen renoverats av arkitekten Anna Noguera och har och otroligt design som innehåller både traditionella och moderna element.

#4. Villa Valentina är ett imponerande utseende modernt boende beläget i Miami Beach, Florida, USA. Nummer 4 råkar vara ett glamoröst hem med minst 6 badrum och 6 sovrum. Dess flera nivåer terrasser och breda fönster ger fri utsikt över den vackra viken, medan de strategiskt placerade utemöblerna garanterar oförglömliga stunder utomhus - som om stranden inte var tillräckligt nära.

#5. Läsarnas val nummer 5 är a Batman-inspirerad inredning i Eden Motel, ett äkta älsklingsbo som ligger i Kaohsiung, Taiwan. En king size-säng, en Bat-mobile, cementliknande väggar, gigantiska speglar och självklart Batman-logotyper är bara några av de speciella funktioner som barnsängen har att erbjuda. Vi fick reda på att denna plats kan hyras per timme och att det kostar 50 $ för ett tre timmars block.

#6. Zecc Architects lyckades det omöjliga: konvertera 1931 vattentorn i Soest, Nederländerna till ett modernt hem med inte mindre än nio nivåer. Som du förmodligen redan föreställt dig kom många utmaningar med denna ovanliga "bostadsrenovering". Enligt I New Idea var ljuset huvudproblemet, eftersom tornet bara hade några små fönster. Lösningen? Sätter in ett högnivåfönster på tre nivåer som släpper in utan att störa tornets mid-century-utseende.

#7. Baserat på en mängd vackra landskap, Alila Villas Hadahaa ön utväg i Maldiverna är det perfekta stället för en avkopplande semester. Designad av SCDA Architects, välkomnar den fantastiska reträtten sina gäster med en överraskande samling av inuti och utanför utrymmen. Med 16 Island Villas, 20 Island Villas med en privat pool och 14 Aqua Villas, är reträttkomplexet den första lyxanläggningen i Gaafu Alifu (North Huvadhoo) Atoll i Maldiverna nya södra gräns.

# 8. Villa Mayana designades av arkitekt Enrique Barascout och ligger nära Hermosa Beach i Costa Rica. Villaen har 6 dubbelrum, 2 vardagsrum och 2 matsalar och rymmer upp till 16 personer. Det lägsta hyran per vecka (för 6 personer) är 8955 €. Vad tycker du om det?

#9. AquaNotes® är en vattentät anteckningsblock utformad för alla människor som känner att det enda som hindrar dem från att vara miljonärer är att komma ihåg de idéer de har när de badar. Enligt producenterna, AquaNotes® är en vattentät anteckningsblock som låter dig spela in dina bra idéer medan du är i duschen. Det är så tåligt att du även kan skriva under vatten. De är återvinningsbara, miljövänliga och anteckningen skrivs med sojabaserad bläck. Precis som ett inlägg, kan den skrivna ideen placeras på ditt skrivbord och läggas till handling

#10. Nummer 10 är en speciell möbelbit för dig som har en passion för att läsa och för ... katter. Kattbiblioteket designades av Corentin Dombrecht och är en praktisk tillgång för både människor och katter. Designen är modulär, så att mer än en hyllkombination är möjlig. Cat Library är lätt att integrera i en mängd olika moderna och till och med traditionella interiörer. Klicka på bilden nedan för mer information och en rolig video.