10 mest populära projekt presenteras i mars 2012

10 mest populära projekt presenteras i mars 2012
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Klar för de mest uppskattade projekten som presenterades på Freshome i mars? Allt från outrageously fashionabla bostäder till otroliga öorter, kommer de idéer som vi ska presentera i den här "bästa" posten att förvåna och inspirera. Som vanligt listas projekten enligt våra läsares Facebook-aktier. Kom ihåg att genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt. Njut av!

#1. I nummer ett, denna kolossala sex sovrum, tio badrum bostad belägen i Bel Air, Kalifornien, med en överklagande till de som fascineras av en överdådig livsstil. Projektet levereras med en mycket modern inredning, som syftar till att tillgodose ego av de mest pretentiösa invånarna.

#2. Beläget i Unterterzen, nära en av Schweiz största sjöar - Walensee - var detta bostadsprojekt som höjde två våningar i luften designad av österrikisk studio K_M Architektur. Med utsikt över både sjön och bergen Churfirsten ligger det fantastiska moderna residenset på ett böljande landskap och visar en otrolig förbindelse till omgivningen.

#3. Beläget i Girardot, Colombia och designad av studio GM Arquitectos, GM1 House kommer med ett mycket modernt utseende präglat av ett stort platt tak, golv till tak fönster och en övergripande minimalistisk design. Denna moderna sydamerikanska bostad är uppbyggd på två nivåer och förutsågs med tonvikt på naturen, för att få den frodiga omgivningen inomhus.

#4. Stock Farm Residence designades av studio Locati Arkitekter och ligger i den lilla staden Hamilton, Montana, USA. Det rustika utseendet och de natursköna omgivningarna gör denna enda historia hem ge bort en fredlig känsla. Klicka på bilden för att få reda på mer:

#5. För alla er naturälskare som letar efter ett hem utanför stadskonventioner och racket, här är ett alternativ. Eko-Perch designades av Sussex-baserad arkitektur och byggföretag Blå skog och garanterar en hög levnadsstandard. Skulle du överväga att ge upp din moderna lägenhet till ett naturomkringat, fullt utrustat trädhus?

#6. Denna grekiska bostad kan följa mönster av modern arkitektur, men det kommer också med några ursprungliga funktioner. Designad av Dimitris Economou, Oikia Voulas Panorama är en överdådig villa i Athen, byggd med hållbarhet i åtanke.

#7. Tehus och bibliotek är ett projekt tänkt av studio Arkivunionen Arkitekt och ligger i bakgården av Archi-Union Architects kontor i Shanghai, Kina. Dess ovanliga utseende lyder reglerna för modern design, samtidigt som du lägger till lite extra ...

 #8. Kombinera asiatiska designpåverkan med ett modernt behov av komfort, erbjuder denna villa i Phuket, Thailand överraskande detaljer, oavsett vad ståndpunkten är. Den fyra sovrum, havet hem definieras av en imponerande infinity pool blekna in i Andamanhavet och utomhus däck med panoramautsikt.

#9. Berömdt fotbollslag och idrottsinstitution Real Madrid, nyligen avslöjade sina planer på att utveckla ett projekt med titeln Real Madrid Resort Island i samarbete med regeringen för Emiraten Ras Al-Khaimah. Den talade om 1 miljard dollar investeringar kommer att resultera i exklusiva villor, ett 5-stjärnigt hotell, en nöjespark, ett klubbmuseum och världens första stadion med ena sidan öppet mot havet.

#10. Förutsatt av Amsterdam-baserad studio Hans van Heeswijk Architecten, Rieteiland Hus och är en 2900 kvadratmeter, tre våningar hem speciellt utvecklad för van Heeswijk familjen. Bostaden byggdes i en lugn miljö, på ön IJburg, nära Amsterdam, i Nederländerna. Kolla in interiören också på originalposten.