10 mest populära projekt presenterade i maj 2011

10 mest populära projekt presenterade i maj 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Klar för att se dina mest uppskattade projekt presenterade av Freshome i maj? Allt från häpnadsväckande bostäder till snyggt designade produkter, kommer de idéer som vi ska presentera i den här "bästa" posten säkert att imponera och inspirera dig. Som vanligt valde vi att presentera projektet enligt våra läsares Facebook-aktier, så om nästa månad skulle du vilja se din egen design som presenteras i denna nedräkning är allt du behöver göra att rösta, rösta, rösta. Kom ihåg att genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt. Njut av!

#1. Det bästa projektet i maj enligt dig röster framhäver din kärlek till fotografi och vittig design. Dessa snygga och roliga kaffekronor i form av kameraobjektiv designades av Photojojo och inkluderar ett lock med linsskyddslock, gummibegrepp och zoomringar. Det mest intressanta med dem? Både Canon och Nikon kaffe muggar är tillgängliga och de är utrustade med en lätt rengöring, värmebehållande, rostfritt stålfoder.

#2. De Metropol Parasol, Sevillas nyaste landmärke, slutfördes i april 2011 och kommer att fungera som en arkeologisk plats, rymmer en bondmarknad, en förhöjd plaza samt flera barer och restauranger. Dimensionerna för denna jätte våffelliknande struktur är verkligen imponerande: ett byggområde på 5000 kvadratmeter, en total yta på 12.670 kvadratmeter, en höjd av 28,50 och 4 nivåer. Designad av J. MAYER H. Arkitekter, är projektet som består av böljande parasoller en del av omstruktureringen av Plaza de la Encarnacíon och kommer säkert att locka till sig många besökare.

# 3. Earth House Estate Lättenstrasse är ett bostadsområde bestående av nio okonventionella hem och ligger i Dietikon, Schweiz. Ekologiska, vänliga och okonventionella, dessa jordhus konstruerade av Vetsch Architektur kan visa sig vara en hållbar framtida trend. Förutom isoleringen av varje bostad finns det ett skyddande skikt med naturlig jord, som kan användas för att växa gräs eller växter på taket.

# 4. Casa de la Flora Resort ligger i en avskild atmosfär nära Phuket, Thailand. Med en rad differentierade villaer och sviter vid stranden och en presidentsvit, erbjuder resorten lyxiga interiörer för den perfekta semestern. Från tofflor till Wi-Fi-internet, erbjuder villorna och sviterna underbar avkoppling och avkoppling för olika evenemang - semestrar med de älskade, avkopplande ensamma i privatlivet eller en fantastisk smekmånad. Designad av VaSLab Architecture, anläggningen har exceptionella faciliteter för en överraskande semester, samlad på en 4 900 kvadratmeter fastighet i Pangnga.

#5. Den häpnadsväckande Ibiza i Spanien var den perfekta platsen att bygga den ljusa Casa Jondal. Occupy 380 kvadratmeter, uppehåller residensen barriären mellan spanska rustika stilelement av arkitektur och moderna designelement. Designad av den katalanska arkitekten Jaime Serra från Atlant Del Vent, ser Ibiza drömhus ut som det perfekta boendet för en trevlig livsstil.

#6. Har du problem när det gäller att vakna på morgonen? Det är vårt stora, oförskämda nöje att presentera månadens nummer 6: en kreativ väckarklocka som säkert kommer att lösa vad som helst "överbryggande problem" du kan ha. Designen av penningförstöring väckarklocka är definitivt för den starkhjärtade, för de rika för desperata. Rolig och smart, den här enheten kommer att se till att du börjar jobba i tid, även om det innebär att man komprometterar resultatet du ska göra den dagen. Om det för några pengar inte är ett problem kan maskinen också strimla andra viktiga papper, till exempel semesterflygplan, hemarbeten, "att göra" listor och så vidare.

#7. Är du en fan av avskilda hem? Denna fantastiska bostad står på högsta platsen av en fascinerande ö som ligger flera miles från Stockholm, Sverige. Låt inte sin traditionella, annars pittoreska yttre full du, den här platsen vara i toppläge och garanterar ett idealiskt boendeutrymme. Sträckan ligger på 137 kvadratmeter och består av ett vackert vardagsrum, ett gästrum med kök och glasdörrar som leder ut till ett stort brodäck, en bastu och många fler.

#8. Två rektangulära armerade betongblock som sitter på toppen av varandra utgör den primära arkitekturen hos Paraty House. Beläget mellan São Paulo och Rio de Janeiro, på en av öarna nära Paraty City, ligger bostaden cantilevers 8 meter utåt från bergssidan. Designad av Marcio Kogan, har två våningar bostaden vardagsrum, kök och serviceområde på nedre våningen och sovrum i andra volymen. Taket verkar som en blandning av yttre platser som erbjuder det bästa av naturen: ett observationsdäck, gröna terrasser och trädgårdar för örter, medicinalväxter och skulpturer.

# 9. Hus på flyg av fågel designades av portugisisk arkitekt Bernardo Rodrigues och ligger på S. Michael Island på Azorerna. Med en mycket original arkitektur bestående av böjda volymer kombinerat med oväntade skyddspaneler och udda formade fönster, är denna bostad verkligen spektakulär. En kreativ arkitekturlösning för skydd av en privat bostad i nummer 9.

#10. Casas del Sol är ett fantastiskt designprojekt och en fascinerande reträtt, designad och ägd av Christina Saenz de Santamaria. Med en önskan att erbjuda en uppfriskande ny definition av lyxig bungalowupplevelse, ligger Casas del Sol på ön Koh Tao, Thailand. Anläggningen omfattar ett nytt koncept som kallas "Boutique Beach Chic", vilket innebär underdimensionerad lyx i en modern tropisk design som fångar den sensationella ön upplevelsen av havet, solen och stjärnorna.