10 mest populära projekt presenteras i maj 2012

10 mest populära projekt presenteras i maj 2012
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Freshome-läsare, som vanligt, enligt dina Facebook-aktier sammanställer vi en lista med de mest populära projekten som presenterades på Freshome föregående månad. Vi tror att du kommer ha kul att gå igenom bilderna och komma ihåg de bästa verken som levererade några suckar i maj. Genom att klicka på varje bild kan du se fler bilder och detaljer om projektet i fråga. Njut av!

#1.Vem visste att simbassängdesign skulle kunna röra upp en sådan framgång? I nummer ett var hans fantastiska poolformad som en gitarr en utmaning för sina designers och byggare, Canadian Aqua-Tech Company. Vill ha en gitarrformad simhall i hans bakgård presenterades klienten med en exakt kopia av a Les Paul Custom gitarr - formad i fina detaljer och exemplifierande visa kreativitet i design och konstruktion.

#2. Resonera med sin omgivning, den Bulgari Resort i Bali talar ett hybrid design språk, som kombinerar traditionella balinesiska former och högklassig italiensk stil i en oförglömlig destination. En sofistikerad atmosfär sammanfaller med utsökta tjänster i ett framgångsrikt försök att skapa en sublim upplevelse. Samla vyer över Indiska oceanen, anläggningen ligger 150 meter över havet, genomföra naturlig inspiration och skapa en drömmande miljö för gästerna.

#3. Menade att ansluta Hong Kong till Peking, Express Rail Link West Kowloon Terminus sägs bli den största underjordiska höghastighetstågstationen i världen. Detta fantastiska moderna koncept designades av Andrew Bromberg, internationell arkitekturstudio Aedas och dess färdigställande är programmerad för 2015. Klicka på bilden nedan för originalposten med mer information.

#4. Beläget på North Male Atoll, i de ständigt fascinerande Maldiverna, Reethi Rah femstjärnigt resort utvecklad av One & Only, väntar gästerna med bra service och en mängd aktiviteter, vilket gör varje semester här minnesvärd. One & Only Reethi Rah är hem för 130 privata villor diskret placerade längs stranden - med 98 Beach Villas avskilt av frodigt tropiskt grönområde och 32 Water Villas ligger ovanför lagunens klara, skyddade vatten.

#5. Avskild bland ljuvlig tropisk grönska, den Seychellerna Safari Retreat på norra ön lovar att bli en del av dina mest förtjusta minnen. Här, i ett drömmande landskap, där utsatt Seychellernas fauna och flora återintroduceras, bildar en himmelsk fristad bestående av 11 handgjorda villor de Wilderness Safari erfarenhet.

#6. Denna snygga Singapore shoebox platt makeover som förvandlade en lägenhet med ett sovrum till 550 kvadratmeter till ett fantastiskt modernt boende, gjorde det i vår lista på nummer 6. Ägaren - en framgångsrik kvinna som bodde hos sin mamma - behövde en uppdaterad plats för att njuta av hennes liv, så hon vände sig till KNQ Associates för en fullständig ombyggnad av hennes lägenhet.

#7. Med utsikt över Thailandska viken utformades denna himmelska semesterplats av MAPS Design studio som en samling av inbillade utrymmen som formar ett välkomnande paradis. Det här är var många av dig skulle vilja göra vad som helst, närsomhelst - omgiven av en hisnande naturmiljö, lyxigt bekväma konstgjorda utrymmen och den välkomnande inredningen.

#8. Colombianska konstnären Miler Lagos har uppvisat sedan 2002 och skapat originalverk som den här igloo-liknande installationen av volymer som sparats från biblioteket i en amerikansk marinbas. Omfattar kunskap och sinne äventyr medan kroppen förblir under en bekväm, rovdjurfri struktur, denna installation med titeln "Hem"Byggdes på MagnanMetz Gallery förra året.

#9. Behovet av en plats dedikerad till cykelentusiaster besvarades med ett inspirerande projekt i Hainan, Kina. Cykelklubb designades av NL Arkitekter och är en imponerande cykelpaviljong, som är avsedd för att föra folk tillsammans och uppmuntra en av de största sporterna.

#10. Oriental Warehouse Loft är ett projekt skickligt genomfört av studio Edmonds + Lee Architects och ligger i stadsdelen South Beach i San Francisco. Resultatet av en lagerkonvertering, den här iögonfallande moderna duplexen, hylder tanken om rymd och öppenhet. Vilka är de detaljer du tycker är mest inspirerande i projektet nedan?