10 mest populära projekt presenteras i november 2011

10 mest populära projekt presenteras i november 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kära Freshome-läsare, som vanligt, skulle vi vilja presentera de mest populära 10 projekten i november, enligt dina Facebook-aktier. Vi hade en hel månad, komplett med fantastiska mönster, så det här "bästa av det bästa" urvalet borde vara minnesvärt. Kom ihåg att genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt.

#1. Bali är en liten ö i Indonesien, en magisk plats, känd över hela världen på grund av dess rika kultur och fascinerande landskap. Detta är förmodligen varför dessa otroliga hängande pooler frånUbud Hanging Gardens Hotel gjorde vår lista på nummer ett. Den mest slående av hotellets designfunktioner är en stor, multi-leveled oändlighetsbassäng, med kurvor som sägs kopiera formen och skönheten i bergen i närheten.

#2. Denna olika övre våningen lägenhet utformad av ukrainska arkitekturstudio 2B-gruppen ligger i en byggnad i Kiev, Ukraina. Den inspirerande inredningen fångar en mängd stilar, alla utformade för att erbjuda en sömlös samling av texturer, färger, former och material. Trä, betong, glas, metall, exponerad tegelsten - alla dessa material hittade sin plats i lägenhets interiör och överraskande linjer och detaljer formades med hjälp.

#3. Milano-baserad arkitekturstudio Stefano Boeri'S Vertical Forest är en bostadsbyggnad duo som heter Bosco Verticale som kan ses i byggande i storstadscentret i Milano, Italien. Det här spännande gröna bostadsprojektet var tänkt för att växa skogar på himlen och låta invånare och grannar njuta av fräsch utomhus. Bosco Verticale lägger till grönt utrymme i en överindustrierad, upptagen stad, utmanande framtida storstad för att erbjuda sina invånare en säker och hälsosam miljö.

#4. De Hollow Chair ger en ny mening till mångsidiga möbler. Byggd från 618 individuellt skurna bitar av baltisk björkplywood som skärs ut med en CNC-maskin, den eleganta moderna fåtöljen har vinylbeläggning och en enkel men ändå effektiv form. Designad av Judson Beaumont av Straight Line Designs Inc., denna fantastiska fåtölj förskönar sig med sin form och möjliggör ytterligare utsmyckning tack vare sina ihåliga armar och utrymme under sätet.

#5. Cool och färska lägenheter är inte svårt att hitta om du vet var du ska titta. Dessa inspirerande utrymmen kan vara basen eller din nästa renovering eller början på en vacker kärlek för inredning och arkitektur. En lägenhet som den kan förändra hur du ser på färg och enkelhet som samlas i ett ljust och väl upplyst utrymme. Beläget i Stockholm, ligger denna 6 rums lägenhet i de två sista våningarna i en byggnad, vilket ger invånarna gott om utrymme för bekväma dagliga aktiviteter.

#6. Designer Pete Fecteau konstruerade en stor Martin Luther King Jr. porträtt som heter "Dröm stort"Med 4,242 officiellt licensierade Rubiks kubbar. Mätning 5,8m x 2,6m x 5,7cm och väger 454kg, denna konstnärliga strävan var möjlig på grund av Kickstarter.com, där konstnären höjde nödvändiga pengar för detta projekt.

#7. När behovet av en fantastisk semester slår, erbjuder de vackra Maldiverna utsökta upplevelser som integreras i oförglömliga landskap. De Taj Exotica Resort och Spa Maldiverna är en femstjärnig exklusiv utväg, omgiven av frodiga tropiska växter och kristallklart blått vatten. Beläget i en av de största lagunerna i området, spreds boende enheterna idylliskt längs en fascinerande strand, vilket ger en härlig avkoppling miljö för sina besökare.

#8. De Hotel Silken Puerta América I Madrid är Spanien ett innovativt projekt som involverade många konstnärer, arkitekter och designers som arbetar tillsammans för att utveckla någonting tidigare. Varje nivå är differentierad från nästa och dess design är undertecknad av världsberömda namn.

#9.  Frank Lloyd Wright’s "Kenneth Laurent" House gjorde vår lista på nummer nio. Bostaden ligger i Rockford, Illinois och var speciellt utformad av arkitekturlegenden för en rullstolsbunden veteran, under åren 1949 och 1952. Enhourshuset visar en härlig ellipsform och upptar ett område på 2500 kvadratmeter.

#10. Högt ovanför Lake Lucerne, med fantastisk utsikt över vattnet och Alperna i Schweiz ligger detta massiva moderna hem med en arkitektur som är verkligen bländande. Designad av Ungertreina, ett företag som anser arkitektur "en skyldighet i kulturell, social och ekonomisk bemärkelse"Heter projektet Villa Am See, har ett skulpturellt och dynamiskt utseende och består av tre bostadsvolymer, var och en med egen layout.