10 mest populära projekt presenteras i oktober 2011

10 mest populära projekt presenteras i oktober 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oktober var en hel månad för Freshome. Vi hade några otroliga projekt presenterade, av vilka några fick gott om röster. Dina åsikter välkomnas och i slutet av varje månad belyser "10 mest populära projekten" posten denna idé. Utan ytterligare ado, här är de artiklar som gjorde det högsta på listan, enligt deras Facebook-aktier. Kom ihåg att genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt.

#1. Det mest populära Freshome-inlägget i oktober 2011 hylder dessa imponerande övergivna viktorianska hem byggd med hjälp av LEGO-tegelstenar. Den ursprungliga idén hör tillMike Doyle, som inte för länge sedan avslutade sitt tredje kollapsande hem i denna fantastiska serie. Enligt Skratta bläckfisk kallas de hittills gjorda projekten viktorianska på Mud Heap, uppnådd med hjälp av ca 110k-130k bitar.

#2. In på nummer två är en fascinerande plats för reträtt kallad Ayada Maldiverna och ligger på ön Maguhdhuvaa, i den vackra Gaafu Dhaalu Atoll-distriktet. Anläggningen består av 112 lyxiga villor och öppnade den 30 oktober 2011. Impeccable blå vatten, pulver vit sand och frodig vegetation-de verkar alla vara en given i detta miniatyr paradis.

#3. De River Side House är ett imponerande projekt designat av Mizuishi Architect Atelier och ligger i Tokyo, Japan. Det lilla hemmet byggdes på en triangelsplats och upptar en byggnad på 29,07 kvadratmeter. Imponerande!

#4. Blue Jay Way Residence kommer från McClean Design och ligger i Los Angeles, Kalifornien, USA. Projektet upptar ett område på 6800 kvadratmeter och har panoramautsikt över LA, Santa Monica, Stilla havet och Catalina Island. Klicka bara på bilden nedan för mer information.

#5. Och en annan bostad som fick din uppmärksamhet vid nummer 5. Static House designades av Jakarta-baserad studio TWS & Partners och är ett varierat 7,530 kvadratmeter modernt hem i Jakarta, Indonesien. Klientens kortfattade i detta fall innebar att en väldig "trädgårdshus" skulle byggas, en spjälsäng som skulle kommunicera bra med utsidan.

#6. Träklädda hem är väldigt populära idag. Detta är fallet med detta nästa hus i Almunecar heter Ren vit - en fascinerande bostad designad av Susanna Cots. Inredningsrum kan beskrivas som beställt, bekvämt och lyxigt. Översvämmade med ljus samlar huset över havet panoramautsikt från flera utsiktspunkter samtidigt som man skyddar invånarnas integritet genom att visa en modern och robust fasad, delvis klädd i trä.

#7. Du måste bara älska en designidé så enkelt och friskt! Detta akvarium är skapandet av Psalt Design, en samarbetsstudio bestående av tre engelska vänner som utexaminerades vid Sheffield Hallam University: Richard Bell, Thomas McKeown och David Powell. Stycket är självförklarande: enkelt, vackert och elegant.

#8. Shakhti 360 Leti är ett avlägset hotell i Himalaya designad av Jamshyd Sethna, en resor professionell från Bombay, Indien. Projektet utvecklades till följd av Jamshyds kärlek till bergen. Det lyxiga hotellet ligger på en stenbase och har fönster i golv till tak, vilket ger panoramautsikt över Himalaya.

#9. In på nummer nio - en tankeväckande omvandling av en ladugård i Surrey, England, till ett vackert samtida bostadsområde. Projektet tillhör Stedman Blower Architects och presenterades på den kända TV-showen "Grand Designs". Den nya bostaden visar ett mycket modernt utseende och en original layout.

#10. Detta imponerande modern lägenhet skickades via e-post av Juraj Karlík, Neopolis Studio. Projektet tillhör designern Vierka och vi var glada att se att den ligger i en stad som vi ännu inte täckte på Freshome: Bratislava, Slovakien.