10 mest populära projekt presenteras i september 2011

10 mest populära projekt presenteras i september 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kära Freshome-läsare, det är dags för oss att dra en linje och se vem som skapade vad i september månad. Vi är glada att se att varje inlägg får din uppskattning uttryckt genom omröstning, delning, kommentarer och relevant rådgivning. Vi är säkra på att ni vill se det bästa av det bästa, så här är de 10 mest populära inläggen som presenterades i september 2011, enligt dina Facebook-aktier. Kom ihåg att genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt.

#1. Enligt dina Facebook-aktier hyls det bästa projektet som presenterades i september ... husdjur. Genom att kombinera upcycled, vintage och handgjorda, Oregon-baserade Atomic Attic har skapat fantastiska möbler för dina favorit husdjur. Vintage resväskor och TV-apparater förvandlades till fascinerande husdjur möbler som lägger till färg och stil till ditt husdjurs favorithörn i huset. Klicka bara på fotot för det ursprungliga inlägget och mer information.

#2. Japans vatten fontäner är i kontakt med tekniken. Ta en titt på denna otroliga mönstervisning som lyckas i Osaka City Station. Du måste erkänna att detta är ett original varför ska du ta reda på vilken tid det är. Förutom att visa en kollapsande digital klocka, visar denna Osaka vatten fontän massor av andra mönster (några av dem ganska konstnärliga), bestående av olika former.

#3. Denna imponerande bostad ligger i ett modernt bostadstorn som heter "100 11th Avenue" och designad av fransk arkitekt Jean Nouvel. Erbjuder expansiva 360 graders utsikt över Manhattan, Hudson River och Frihetsgudinnan, The takvåning har också 14 fottak i ett framgångsrikt försök att matcha storheten i panoramautsikt.

#4. Vi är väldigt stolta över att se det här projektet som slutfördes i Timisoara, Rumänien (aka staden där de flesta Freshome-lagen finns) på nummer 4 i den månatliga Freshome "mest populära inlägg" listan. Bilderna nedan togs i X3-kontoret, ett internationellt webbdesignföretag. De ansvariga med inredningen var Stefan Lazar och Alexandra Avram från Ezzo. De X3 kontor i Timisoara har en total yta på 250 kvadratmeter, två nivåer och en design som är fräsch och givande i sig.

#5. Samarbetet mellan de tyska arkitektoniska studiorna Karl Dreer och Bembé Dellinger Architects födde denna fantastiska bostad som lånar sitt namn från den naturliga akrylstenen som användes vid konstruktionen. Residenset ligger i Bayern, Tyskland, mycket nära Ammersee-sjön och har utsikt över de övre Bayerns gröna skogar och visar en modern arkitektur som sprids över 395 kvadratmeter på en tomt på 1200 kvm.

#6. I nummer 6 har vi en vacker, modern bostad som visar en inspirerande layout. 57Studio utformade den imponerande Fray Leon House, belägen på östra sidan av Santiago, Chile. Bostaden byggdes kring inhemska träd och i relation till dem.

#7. Pitsou Kedem Architect avslutade en restaurering av hemmet ovanför hamnen i Old Jaffa, Tel Aviv-Yafo, Israel. Man kan lätt likna sitt yttre med en medeltida fästning, som inspirerad av sin århundraden gamla fasad. Men likheterna stannar där. Vid omformningen av detta hem behöll arkitekterna sin mystiska stenutvändning, men kombinerade den med moderna detaljer på toppmodern. Klicka bara på bilden nedan för mer.

#8. Vi hittade det här Skandinavisk lägenhet Det är helt annorlunda än de svenska cribs vi brukar publicera. Med en total bostadsyta på 185 kvadratmeter, bestående av fyra rum plus kök, kan du säga att denna spjälsäng är riktade till de som används för en överdådig stil. Och märkte du silverstaget?

#9. Med en total yta på 98 kvadratmeter och en vacker terrass, visar denna två sovrums lägenhet på Oskar-Makleri en hel del inspirerande detaljer. Den mest spektakulära delen av denna spjälsäng är vinden, där ett sovrum, badrum och takterrass finns. Exposed strålar berika utformningen av den övre duplexnivån, vilket ger en känsla av värme.

# 10. Svart Skönhet Tierra Villa är ett imponerande modernt residens beläget i Black Beauty Village i Ostional, Costa Rica. Projektet på 2.992 kvadratmeter har tre sovrum, två och en halv badrum och har unika omgivande landskap. Och här är ett foto som definitivt gör att du vill se mer.