10 måste ha badrumstillbehör

10 måste ha badrumstillbehör
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kanske har du inte insett det här, men badrummet brukar ha många tillbehör. Vi pratar om allt från tvålburkar till handdukshängare och möbler. Med tanke på beskaffenheten av detta rum och dess funktion, måste dessa tillbehör först och främst vara funktionella eftersom det vanligtvis inte finns mycket utrymme för rent dekorativa föremål.

Silverbrickor.

Det vanligaste tillbehöret är spegeln. Det är ett måste för alla badrum, oavsett storlek och design. Speglarna finns i alla slags former och storlekar. De varierar från små modeller till stora, från ruta till kvadrat och sexkantiga och de kan ibland också innehålla mer ovanliga mönster, som är avsedda att imponera och sticka ut.

Handduk korgar.

Tvål dispensrar.

Apothecary burkar.

Förutom spegeln finns det också andra viktiga tillbehör på badrummet. De inkluderar handdukshängare, hyllor, burkar, såpedispensers och lampor. Dessa är de element som vanligtvis ger karaktär till ett badrum och de är ett underbart tillfälle att presentera färg och stil i detta rum.

Speglar.

MoreINSPIRATION
  • Hur man väljer rätt tillbehör till badrummet?
  • Tre-dimensionella badrumstillbehör för dig
  • Badrumstillbehör som gör att du kan klä ut inredningen så att du gillar det

Sidobord.

Mantlar.

Sconces.

Handduksringar.

Ljus.

Vissa badrum har också mer ovanliga tillbehör och accentfunktioner. De inkluderar ibland eldstäder, mantlar, ovanliga badkar och unika tvättställ. Det finns också många andra små detaljer som kan förändra atmosfären och inredningen, såsom låddragningar, knoppar eller en krandesign.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.