10 måste ha saker som lyxiga hem köpare vill ha de flesta

10 måste ha saker som lyxiga hem köpare vill ha de flesta
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Inspelningen av ett lyxigt hem är inte bara ett välutrustade hem. Snarare är ett lyxigt hem en vars bekvämligheter gör att ägaren kan känna sig överdådig eller bortskämd. Tänk royalty; Tänk väldighet; Tänk extrem extravagans.

Ordet lyx kommer med tanke på massor av bekvämligheter som pooler, bastur, gym, tennisbanor på bakgården, spelrum och fullt utrustade kök? men vad är de saker som lyxiga hemköpare vill ha mest? Vad söker en lyxig homebuyer när man handlar för sin nya bostad?

Här är 10 idéer listade i popularitet som vi tror kan intrigera, även de rikaste av hemmakunderna (eller om du inte är med i jet-setet, så är det 10 övertygade hemidéer som du kan försöka replikera på en mycket lägre skala och mindre förmånlig budget).

1. Ett hem där karaktären räknas - Öppna planlösningar Triumph

Ett hem är inte lyxigt om det inte har en stor entré med en stor två våningar trappa och en expansiv, luftig öppen planlösning. Faktum är att en öppen planlösning är det första kriterierna som citerats i en lyxhusundersökning 2013 gjord av Coldwell Banker.

Bildkälla: Matthew Cartier Interiors

2. Teknik

Vi kan inte blyga bort från den ständigt ökande svärmen av tekniska innovationer. Dagens husägare vill ha allt när det gäller teknik, och de byggare som tillgodoser denna tech-trend är de som bor på toppen av fastighetsmarknaden.

Bokstavligen, med en knapptryckning på din iPhone kan du nu låsa dina dörrar, kontrollera ditt hem klimat, kontrollljus och kontrollera ditt larmsystem? allt från andra sidan landet! Det här är de inbyggda funktionerna som dagens lyxiga hemköpare letar efter.

Byggare som installerar dessa trådlösa hemautomatiseringsenheter är spot-on med de trender som lyxiga homebuyers vill ha. På motsatt sida av tekniken är spektrum en växande trend för återvunna material. Husägare blir alltmer medvetna om sitt miljöpåverkan och söker hem som använder gamla återvunna material som träbjälkar, trägolv och dörrar.

Bildkälla: Bostadsarkitekt

3. Fullt lager kök med uppvärmningsdrag och vinkällare

Ah köket, hjärtat av hemmet. Opulent living kräver ett magnifikt kök. Forbes Magazine citerar att en köksfodrad, kommersiell matkök är en nödvändighet när det gäller ett miljon dollar hem. Ett välbärgat kök kommer alltid att innehålla uppvärmningsdrag, vindkök, restaurangkvalitetsapparater och gott om förvaring via ett inloppspantry.

Bildkälla: Baltimore Smart Homes

4. Utomhuskök och pooler

Ett fullt utrustat inomhuskök är helt enkelt inte tillräckligt för den som söker lyx. Välbärgade köpare längtar nu efter ett gemytligt utekök och matlagningsutrymme.

De bästa bekvämligheterna i det ideala utomhusköket skulle innehålla en inbyggd gasgrill, en handfat och en rostfri matberedning, ett litet kylskåp för lagring av mat och dryck och massor av överdådiga stenuteplats sittplatser för underhållande.

Stora pooler, badtunnor och byte av cabanas toppar också denna överdådiga önskelista. Expansiva pooler med vatten funktioner som vattenfall och gott om integritet är ett måste. Fritidslivet rör sig utanför dörrarna och de hem som har denna alfabetiska stil, ligger högt i livsstilen i övre skorstenen.

Bildkälla: Land8

5. Plats, Plats, Plats

Platsen är kronjuvelen av bostadsägande. Rik eller fattig ? alla önskar sin lilla bit av paradiset. En expansiv, privat, trädkantad egendom som håller nyfikna ögon ut är en nödvändighet när det gäller frodigt boende. Rika köpare önskar exklusivitet på sin egendom; en dold oas; en plats att vara fri att slappna av och slå ner i största möjliga sekretess. Om fastigheten är exklusiv strandfront eller en expansiv ranch? alla lyxiga hemköpare vill ha den perfekta hemmaplanen.

Bildkälla: Passion4Luxury

6. Spel- och teaterrum

Gaming och filmrum är en oldie men en fortfarande en godis när det gäller frodigt boende. Det är redan en förutsättning att ett miljon dollar hem borde ha ett in-house teater och spelrum. Rika husägare letar efter att ta denna trend ännu längre med bekvämligheter som inomhus basketplaner, inomhuspooler och överdådiga sportbaruppsättningar som har TV och spritlagring.

I huvudsak är ju mer unika spel- och teaterfaciliteter, desto bättre. Huvudmålet är skapandet av ett utrymme där en husägare aldrig känner behovet av att lämna hemmet hemma - det är allt där inom fingertopparna.

Bildkälla: Ljudmått

7. Spa badrum

Ett lyxigt liv kräver ett lyxigt badrum. Resorna till en välbärgad individer tar dem till några av världens bästa spa och hotell. Husägare vill återskapa denna väldighet i sin vardag via spa-liknande badrum i sina egna hem.

Detta inkluderar massiva walk-in duschar med heads-to-toe duschstrålar, golv med strålningsvärme, handdukstorkar och naturligtvis en stor soaker badkar där man kan undkomma stressen på Wall Street.

Bildkälla: Tn 173

8. Träningsrum

De rika gillar inte att svettas ut i gymmet framför alla. Vem kan skylla på dem när de har råd med egna privata fitnessanläggningar i sina egna hem? Zenith of Gymnasiet skulle uppenbarligen innehålla gott om utrymme för vikter och utrustning, men skulle också innehålla inbyggda trådlösa högtalare, tv-apparater och naturligtvis en bastu och inomhuspool för avslappning efter träning.

Bildkälla: Tn 173

9. Sovrum passar för en kung och drottning

Lyx bör inte sluta när man passerar tröskeln till deras mest privata helgedom - sovrummet. Så många timmar av våra liv spenderas i sovrummet. Det är absolut nödvändigt att sovrummet är ett stort öppet utrymme med plats för en massiv säng och gott om sittplatser. Top-notch-teknik är också önskvärd i den här privata bostaden.Med inbyggda automationssystem för belysning, säkerhet, fjärrkontroll fönster nyanser och klimatkontroll topping listan över sovrum måste-haves.

Bildkälla: Home Bunch

10. Omklädningsrum - Superlativ förvaringsutrymme

En förlängning av sovrummet är omklädningsrummet. En hög prioritet för rika kvinnor är en plats att lagra och visa sina extravaganta inköp som skor och plånböcker. Kvinnor och män verkar ha en ökande önskan om ett stort separat rum för att klä på och visa sina avancerade plagg. Detta område av hemmet skulle kräva väggar fodrade med cedarhyllor, reoler för att visa skor, plånböcker och slipsar, och naturligtvis massor av belysning och speglar för att modellera ditt valda outfit eller använda smink.

Bildkälla: Onekindesign

Din version av lyx och stil kan skilja sig drastiskt från andra. Vi har alla egna inrednings smak och livsstilsmål. Men en sak är säker - lyx är uppnåelig i ditt hem genom att inkludera de modernaste bekvämligheterna, teknikerna och bekvämligheterna.

Har du alla dessa rikliga bekvämligheter i ditt hem? Tänker du om en ombyggnad eller på marknaden för ett nytt hem? Om så är fallet, skriv ut den här listan och ta den med dig när du handlar efter din nästa drömflyg? Det kommer säkert hjälpa dig att hitta det perfekta lyxhemmet!