10 Stain Fighters: Att bli av med det sämsta

10 Stain Fighters: Att bli av med det sämsta
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Från rött vinutsläpp till gräs gnuggar i korridoren, det finns några fläckar som bara aldrig sträcker sig. Det kan vara på dina kläder eller mattan, oavsett fallet, när det finns en fläck som förstör, det kan också förstöra hela din dag. Men ingen rädsla, vi runda upp 10 av de bästa fläckfightersna som hjälper dig bli av med det värsta runt huset. Ta anteckningar och prova dem när katastrofen träffar.

1. Rött vin på matta.

Detta är din värsta mardröm är det inte? Gästerna är över för semestern och ner går ett glas rött vin, direkt på din ljusa mattan. Vad gör du? Ta några pappershanddukar, klubb soda, 1 tesked tvåltvål, 1/4 kopp väteperoxid, lite salt och dammsugare.

2. Säg farväl till bläck.

Har en bläckexplosion? Det här enkla receptet tar det rätt ut. Jo, det är inte ens ett recept. Om du får bläck över din vita blus, dab den med en vanlig handtvätt, gnid det lite och släng det i tvättmaskinen. Alkoholen är förmodligen det som hjälper fläcken att lossna, men vem visste det var verkligen så enkelt? Samma sak gäller läderbänkar, dab och gnugga!

3. Hemlagad blekmedel.

Vill du ha något blekmedel utan någon hårdhet som en vanlig flaska kan göra? Prova att göra din egen för att bekämpa någon av de irriterande tvättfläckarna. Allt du behöver 1 kopp väteperoxid, 3 matskedar citronsaft och 15 koppar vatten! Voila!

4. Grass Stain Buster.

Oavsett om det kommer på mattan från kiddos skor eller det är över hela kläderna, kommer den här fläckborttagaren att bli av med kaoset. En kopp vatten, en kopp ammoniak, en kopp Era tvättmedel och en kopp vinäger hjälper till att ta bort dessa hemska störningar. {Found on site}.

5. Så länge Pet Urin.

MoreINSPIRATION
  • Clever Stain-Removing Tricks lånas från mormor
  • Hur man tar bort röda vinfläckar från mattan
  • Hur får man stänk och luktar ur mattan

Har du en valp som inte är riktigt housebroken än? Lämna han lilla presenter för att du ska rensa upp runt huset? Bli av med urinfläckarna snabbt med denna enkla åtgärd. Två koppar vitt destillerad ättika, 2 koppar ljummet vatten och 4 matskedar av bakpulver kommer att göra tricket.

6. Gula armhålorna någon?

Har din favoritvit tee några otäcka gularmhålor fläckar ut? Tja, med en blandning av diskmedel och väteperoxid, kan du få dem ut på nolltid. Låt teen sitta i blandningen en stund innan du slår den i tvättmaskinen.

7. Allt-i-ett.

Denna fläckfighter sägs ta bort några av de värsta, från blodfläckar till skärbrädafläckar. Det är allt som den gula armhålan remover hade PLUS tillägget av ett streck av natron.

8. Toalett Bowl Ringar.

Hårda vattenfläckar på toaletten kan vara mycket irriterande. De går aldrig bort och det gör toaletterna motbjudande. Och allt du verkligen behöver göra är att få lite vit vinäger, sprut på den och låt den sitta ett tag eftersom det äter bort fläcken!

9. Dreaded Permanent Markers.

Beroende på var den permanenta markören har placerats beror på åtgärden för att ta bort den. Använd handavfettningsmedel på kläder, tandkräm eller hårspray på väggarna, vit ättika på mattan, gnugga alkohol på trä och en torrmarkeringsmarkör på en torrbräda.

10. Fett är borta.

Oavsett om det är fett från mat eller smält chapstick, kommer den här fläckavlägsningen att få ut det i en snusk. Du kan också använda denna åtgärd på alla färger och inte bara vita kläder eller sängkläder. Häll babypulver på den färska fläcken och lämna den över natten innan du tvättar!