10 av de coolaste kaffebord som någonsin är designade

10 av de coolaste kaffebord som någonsin är designade
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Soffbordet är mittpunkten i vårt vardagsrum och oftast är det också platsen för rummet. Så om det mesta av uppmärksamheten är oundvikligen riktad på den punkten, gör det åtminstone intressant. Genom att välja ett iögonfallande soffbord ger du karaktär åt hela rummet. Det finns massor av coola soffbord att välja mellan, och vi har valt 10 mönster som vi tror skulle stå ut i alla hem.

Dual Arcade Table.

Den första är en interaktiv möbel. Kallas Dual Arcade Table, det här stycket är både ett soffbord och ett arkadspel. Det är designat och producerat av engelska företagets Surface Spänning och har en 19-tums LCD-skärm skyddad av 6 mm härdat glas. Bordet kommer också med 60 klassiska arkadspel och två uppsättningar kontroller.

Tape Soffbord.

Detta är ett soffbord som utformades för att lägga till nostalgisk charm i vardagsrummet. Bordet ser ut som ett kassettband. Den är tillverkad av björkträ och har en vinylmärkning och två behållare av rostfritt stål med LED-lampor. Dessutom finns det också en rad anpassade alternativ du kan välja mellan för att göra bordet bättre passar in i ditt hem. {Found on site}.

Woodsman Axel Soffbord.

MoreINSPIRATION
  • 10 ursprungliga kaffebord
  • 11 kaffebord med inbyggt lagringsutrymme
  • Pusslande glas soffbord

Ibland kan en möbel vara ren och enkel men om den har till och med den minsta detalj som fångar ditt öga blir det intressant. Det är fallet med detta ovanliga soffbord. Den var designad av Chris Duffy och kallas "Woodsman Axel Coffee Table". Bordet är en del av en stor samling som skapats av flera London-designers och innehåller stycken som varje bygger på en Brothers Grimm-saga.

Modernt skivabordsbord.

Denna tabell har också en interaktiv design. Det är en del som består av flera separata skivor. Varje skiva kan roteras fullt och det här gör att du kan anpassa den slutliga designen som du önskar. Skivorna kan blandas och matchas på många sätt. Bordet mäter 37,4 "W X 37,4" D X 15,7 "H och har en vit lackfinish. Designad av Gabriella Asztalos.

Lucit Trunk.

Detta är ett stycke som heter Lucite-stammen. Det är ett bord med en design inspirerad av en vintage bagage. Den är helt tillverkad av glas och har polerade kromhandtag och accenter. Det är en helt genomskinlig bit som skulle lägga karaktär i vardagsrummet utan att det verkar fullt eller mindre. Bordet mäter 36 inches i bredd med 16 inches i djup med 18 inches i height.Available för 3000 $.

Kaffebord Akvarium.

Här är en annan intressant design: ett soffbord kombinerat med ett akvarium. Det är en bit av akryl och fasade glas. Basen är ett faktiskt akvarium som mäter 24 x 24 x 15-1 / 2 H. Den har en fyrkantig och transparent glasplatta som gör att du kan beundra den ständigt föränderliga vattenmiljön från alla vinklar. Det är en mycket intressant och iögonfallande bit men jag är inte säker på att fisken älskar det så mycket som vi gör. Finns för 1000 $.

Nintendo Controller Soffbord.

Och sedan vi diskuterade interaktiva kaffebord tidigare, här är en annan intressant. Det är ett Nintendo NES controller soffbord av lönn, mahogny och valnöt. Den mest intressanta delen om det är att det faktiskt är funktionellt och det kan användas som en controller för att spela spel. Den har en infällbar sladd och en avtagbar glasplatta. Bordet mäter 42 "längd x 18,25" bredd x 18 "height.Available för 3 700 $.

Foosball soffbord.

Detta är Pinnacle Foosball Coffee Table. Det är ett soffbord men det är också ett fotbollsbord, ännu en interaktiv del som skulle göra ett bra konversationsämne. Bordets eleganta ram kan du inkludera i mestadels vilken inredning som helst. Det är det perfekta klassiska bordet men med en kick. Tillgänglig för 360 $.

Pallets soffbord.

Alla dessa interaktiva soffbordsmönster är bra men ett bord behöver inte vara så komplicerat att det är iögonfallande eller intressant. Till exempel är den här enkla men det är också mycket spännande. Det är ett soffbord byggt av en repurposed träpall. Det målades grönt och det ger en mycket fin touch.

Mjölkkratbord.

Den sista designen vi har valt är ganska lik pallbordet. Det är också ett soffbord av repurposed föremål. Den här gången pratar vi om tomma träkasser. De var färgade och naglade tillsammans för att skapa ett soffbord. Resultatet är en iögonfallande och funktionell bit med massor av inbyggt lagringsutrymme.