10 av de mest imponerande och inspirerande biblioteken runt om i världen

10 av de mest imponerande och inspirerande biblioteken runt om i världen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Inte många människor går till biblioteket dessa dagar, särskilt eftersom internet tar hand om alla våra problem. Men med bibliotek som dessa runt om i världen skulle det vara ett nöje att spendera tid inom en av dem. Denna artikel presenterar några av de vackraste och fantastiska biblioteken runt om i världen. Som du kan föreställa dig, är de alla imponerande, vissa av deras storlek och andra av den okonventionella arkitekturen och imponerande inredning.

Oavsett om det är stort som Thomas Fisher Rare Book Library eller om det har en modern och okonventionell arkitektur som Biblioteca España eller Seattle Public Library, är effekten densamma: awesomeness. Med så många fantastiska mönster, skulle det vara nästan omöjligt att ens välja mellan dem eller ens försöka bestämma vilken som är den vackraste. De är alla väldigt olika, även om de är alla bibliotek fyllda med böcker.

MoreINSPIRATION
  • 12 Moderna Arkitektur Biblioteken runt om i världen
  • Världskända Arkitekter Dela med oss ​​deras inspirerande citat
  • 20 Dreamy-bibliotek för att modellera ditt eget efter

Var och en av dessa bibliotek har tjänat sin plats i toppen. De har alla imponerande strukturer, imponerande arkitektur och mycket snyggt och praktiskt organiserade interiörer. Varje bok har sin plats och varje bibliotek har sitt eget system. De är alla så olika och likväl lika. Jag kan föreställa mig hur utarbetat och komplicerat det måste vara att organisera ett så stort bibliotek så ser ut på andra plats. Dessa bibliotek finns dock inte på vår lista för ingenting. Dessa är byggnader som lyckas kombinera utseende med funktionalitet ett på ett mycket trevligt sätt. {Bild 1, 2,3,4,5,6,7,8,9 och 10}

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: