10 av de bästa semesteren Spa & Wellness Retreats i världen

10 av de bästa semesteren Spa & Wellness Retreats i världen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sofistikerade getaways kallar för sofistikerade tjänster, varför detta inlägg är tillägnad några av de bästa wellness och spa retreats där ute. Exotiska landskap, naturinspirerad arkitektur, utsökta spa och kroppsskakande massage - det här är alla element som bidrar till en minnesvärd semesterupplevelse. Posten har wellness retreater från olika delar av världen (från Indonesien och Thailand till Italien och USA), alla rankar högt när det gäller besökarnas tillfredsställelse. En annan faktor vi ansåg var förhållandet mellan kurorterna och omgivande landskap. De flesta av de fångster i bilderna nedan är spektakulärt inbäddade i naturen. Så ta ett djupt andetag och förbered dig för en fantastisk uppvisning av tio mycket sensoriska rymningar:

Detta inlägg är en del av en innehållsserie som presenteras av smartwater ... smartwater, enkelheten är utsökt.

# 1. Amangiri Hotel & Spa i Canyon Point, USA

  • Designad av Rick Joy, Wendell Burnette & Marwan Al-Sayed, har detta naturliga inbyggda hotell totalt 34 lyxiga rum, som alla erbjuder dramatiska vyer över den stratifierade viken mot stora trappan. Enligt hotellets personal är Aman Spa på Amangiri ett 2 322 kvadratmeter (25 000 kvadratfot) resmål för sig själv, vilket ger en underbar miljö för avkoppling och föryngring. Ingången tillhör de närliggande slottskanerna och öppnar in i ett intimt mottagnings- och loungebar med en glasplattform, himmelbelyst reflektionspool och en central spis.

#2. Shangri-La Villingili Resort and Spa

  • Omfattar kärnan i dessa ord - "där hjärtat undrar, kommer lugn att följa"- Shangri-La Villingili Resort and Spa samlar lyxiga anläggningar på 30 hektar av frodig vegetation genomborrad av naturstigar - en perfekt miljö för den perfekta vattnet semester. Anläggningen ligger i Maldiverna södra mest atoll sträcker sig över det mousserande vattnet och erbjuder en lyxig plats att koppla av. CHI, Spa på Shangri-La sägs blanda personlig fred, förtrollning och välbefinnande.

# 3. Ananda Luxury Spa I Himalaya, Indien

  • Beläget vid foten av Himalaya i norra Indien, på 100 hektar oskuldskog, erbjuder det imponerande Ananda Spa gästerna att meditera och varva ner. Anläggningen använder de österländska och västerländska läkarprinciperna med ett särskilt fokus på ayurveda och aromaterapi, allt i kombination med modern spa-teknik. Yoga, läka upplevelser och skönhetsbehandlingar är bara några av de tjänster som erbjuds här.

# 4. Södra Ocean Lodge i Australien

  • Southern Ocean Lodge är en lyxanläggning som ligger längs klipporna på Kangaroo Island, Australien. Southern Spa är en privat oas av lugn, högt uppe på en klippa och befästar dramatiska vyer över södra havet sträcker sig mot Antarktis. En destination som en självständighet säkrar spaet det unika landskapet och läget av Southern Ocean Lodge med det hyllade australiensiska Li'Tya-utbudet av spa-produkter och professionell personal.

# 5. Brilliant Resort & Spa Chongqing, Kina

  • Beläget i de gamla varma templen som byggdes under Ming och Qing-dynastierna, tar den här spektakulära oasen av dimma, otroligt inspirerande avkoppling kärnan i spabehandlingar med en myriad av inspirerande designdetaljer. Staden ovanför Jialingfloden, i Chongqings nordliga Hot Springs Park, välkomnar gästerna med en samling anledningar att komma tillbaka om och om igen: 31 spa-sviter och villor med privata pooler samlar upp med privata terrasser och varma trädgårdar till forma en oförglömlig reserupplevelse.

#6.  Terme di Saturnia Spa & Golf Resort, Toscana, Italien

  • Terme di Saturnia Spa & Golf Resort ligger i de rullande bergen i Toscana Maremma-regionen och erbjuder gäster i en lyxig miljö. Enligt hotellets personal växlar de varierade arkitektoniska komponenterna, inredning och färger in i en för att bilda en atmosfär av total multi-sensoriskt nöje. Denna strävan efter harmoni har inspirerat arkitekter från Parisotto & Formenton Studio för att inreda området som skiljer spa-mottagningen från zonen som specialiserar sig på behandlingar och terapier. När du går in i spaområdet kan gästerna njuta av en sensorisk typ av hela kroppen.

# 7. Bulgari Resort i Bali, Indonesien

  • Bulgari Resort i Bali talar om sin omgivning, ett hybrid designsprog som kombinerar traditionella balinesiska former och italiensk stil i en oförglömlig destination. En sofistikerad atmosfär sammanfaller med utsökta tjänster i ett framgångsrikt försök att skapa en sublim upplevelse. Samla vyer över Indiska oceanen, anläggningen ligger 150 meter över havet, genomföra naturlig inspiration och skapa en drömmande miljö för gästerna.

# 8. The Mezzororre Resort & Spa, Italien

  • Mezzororre Resort ligger i Forio d'Ischia, i provinsen Neapel, Italien, i en härlig miljö. Det 5-stjärniga hotellet ligger på en bluff över havet och erbjuder gästerna lugn och en magisk atmosfär. Utrustad med moderna och exklusiva hälso- och skönhetsbehandlingar, bidrar Spa till ett perfekt tillstånd av avkoppling.

# 9. Anantara Rasananda Koh Phangan Spa i Thailand

  • Inbäddat diskret mitt i kokosnötterna i den pittoreska Koh Phangan, ligger en unik tropisk oas med 44 sviter och villor, alla med en privat pool. Anantara Rasananda Koh Phangan Villa Resort är utrustad med ett utsökt spa inom djungelträdgårdarna: "Våra behandlingar innehåller gamla örtmedel för att återställa och återuppliva kroppens inåt och utvändiga skönhet. Tillsammans med tidlösa växtbaserade elixir introducerar vi moderna medel för avkoppling och avgiftning, vilket skapar innovativa och terapeutiska behandlingar för att återställa inre fred och total wellness. "

# 10. COMO Shambhala Estate i Bal, Indonesien

  • COMO Shambhala Estate ligger nära Ubud, Bali, och består av pittoreska villa-stil boende enheter med terrass rum, trädgård rum och olika typer av sviter. Trots att besökarna är överväldigade av komforten och papperingen av sin boende enhet och de tjänster som erbjuds här, kommer få av dem att stanna kvar under en lång tid under sin vistelse i detta tropiska paradis. Spa erbjuder möjlighet till asiatiska inspirerade behandlingar, inklusive massage, ansiktsbehandlingar för återställande hudvård.