10 ursprungliga kaffebord

10 ursprungliga kaffebord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kaffe är en energiserande dryck som kan göra din dag mer dynamisk och håller dig vaken länge. Att ha en kopp kaffe med någon är ett utmärkt sätt att byta åsikter, göra en ny vän att få lite information från någon eller bara njuta av en trevligt konversation. Alla dessa ögonblick du kan spendera hemma också, särskilt om ditt vardagsrum har ett utmärkt eller ett ögonblickligt soffbord. Här kan du se några inedited modeller av soffbord.

1. Fiordaliso Soffbord

Ditt vardagsrum blir gladare med detta Fiordaliso soffbord. Den har en blommformad design. Dess kronblad kan användas som bordsytor och dess centrum som en skål där du kan lägga lite frukt eller kan vara lite godis.

2. Magasin soffbord

Vanligtvis läser folk tidningen eller deras favoritmagasin medan de njuter av en fin kopp kaffe. Nu kan du få ett soffbord av sidorna av sex exemplar av en tidning som designats av Vered Zaykovsky. De är vävda ihop men det finns ingen lim så att den enkelt kan demonteras. Glasplattan och metallbasen gör det till ett elegant föremål.

3. Jet soffbord

Lorraine Brennan lägger till mer dynamik i ditt vardagsrum med detta Jet Coffee Table. Det ser ut som en stor jet i papper som påminner dig om dina barndoms spel när du brukade göra dessa pappersstrålar. Målet med sin design får dig att föreställa dig vackra ställen där du vill flyga till.

4. Kersplat Kaffebord av James Ian Killinger

Kaffe är en energilösande vätska och nu kan du kombinera den med ett "flytande" soffbord. Det är en modell kallad Kersplat Coffee Table designad av James Ian Killinger. Egentligen finns det några "splatters tendrils" sammanfogade ihop av poppel trä och målade i rött och toppade med ett glas. Det är en ögonfångande modell som det är värt att du ser det.

5. Planika Kaffebord Firepits

MoreINSPIRATION
  • 10 av de coolaste kaffebord som någonsin är designade
  • Pusslande glas soffbord
  • Topp 4 Moderna Glass Kaffebord

Brand är ett element som skapar en varm, romantisk och speciell atmosfär. Planika Fires är ett företag som kombinerar denna atmosfär med avkopplande stunder när du kan njuta av din favoritdrink. Nu har du möjlighet att skapa en lugn och trevlig inredning med dessa typer av soffbord.

6. Serpent Coffee Table

I religiösa termer ses denna reptil som ett frestande djur. Nu kan du fresta dina gäster med detta Serpent-soffbord som har formen av en orm. Mer än det är det ett elegant soffbord av Bubinga Wood, glas och plexus stödbas med en intressant design.

7. Aquarium Soffbord

För dem som älskar havet och dess skönheter här är det Aquarium Coffee Table. Det är en design som kommer att lägga färg och liv i ditt vardagsrum. Detta akvariums soffbord består av akrylrutschbanor, en avtagbar härdat glasplatta, en tank som sitter på en svart akrylbas med lampor i botten och blått glasgrus med dekorativa växter.

8. Volcano Soffbord

De som har ett vulkaniskt temperament kan associera sin typ av personlighet med en "vulkanisk" soffbord design. Det kommer att vara ett möbel som kommer att uttrycka dina känslor och kommer att föra naturen närmare dig samtidigt. Volcano Coffee Table, Designad av designhuset Chista ser mer ut som en skulptur som exempelvis kan komplettera din naturliga inredning.

9. Rotor Soffbord

Vanligtvis är dynamiska personer kärleksfulla och aktiva saker. Här är det en idé för sin hemdesign som kan få samma dynamiska accent med denna Rotor Coffee Table. Den består av fem plattor, varav tre kan rotera runt en enda rostfri axel. Således kommer du att få olika former som skapar varje gång en ny inredning.

10. Tongue Soffbord

De nonconformists och de som vill chocka sina gäster med en inedited möbel här är deras chans. Louis Durot föreslår dem Tongue Coffee Table. Den är gjord av polyuretan och målade i blått. Det är en ögonfångande modell som definitivt kommer att förvåna alla.

Vanligtvis är kaffebord eleganta möbler som alltid kommer att slutföra en vacker inredning. Det beror på din smak och atmosfären du vill skapa för att välja en viss modell av soffbordet.