10 Perfekt Bachelor Pad inredning Design Idéer

10 Perfekt Bachelor Pad inredning Design Idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En ungkarl paddla är den enda platsen där du kan göra vad du vill och att du kan dekorera hur du vill. Det beror på att du är den enda som måste gilla den och den som behöver tycka om att bo där. Det betyder att det inte finns några regler för hur du ska dekorera din ungkarls kudde. Det finns dock några tips som kan hjälpa dig:

1. Bara inkludera de saker du använder i inredningen. Glöm vad andra människor tycker om att se i sina hem och vad alla andra gör. Bara fokusera på dig och dina behov. Så inkludera inte värdelösa dekorationer såvida de inte är funktionella och inte spendera pengar och tid på att söka efter saker som du aldrig kommer att använda.

2. Du kan också glömma alla tillbehör och dekorationer som växter och prydnadsstycken. De kommer bara att göra att huset verkar mindre luftigt och de kommer också att ge problem vid rengöring. En ungkarls kudde behöver vara enkel, avkopplande, snygg och lätt att underhålla.

3. När du har mer än ett alternativ, välj den enklaste. Till exempel, om du måste välja mellan en enkel gardinhantering från en stång och ruffade gardiner med alla slags dekorationer och värdelösa detaljer, är det första alternativet det du vill ha.

Nu när vi har fastställt några av de viktigaste detaljerna om ungkarlskläder och hur interiören ska se ut, låt oss också ta en titt på några exempel och se hur andra har lagt de här tipsen i praktiken.

Uber cool ungkarls interiör.

Låt oss börja med den här moderna ungkarlen. Som du kan se finns det inga onödiga element här. Allt har en användning och har valts för att svara på ägarens behov och preferenser. Och om vi fick dig att tro att inga oanvändbara dekorationer och tillbehör resulterar i en hård, opersonlig och kall inredning, borde den här bachelorplattan visa dig motsatsen. Det är enkelt men det är elegant och det känns varmt och inbjudande även utan alla de små saker som vanligtvis ses i familjehem. Det finns även konstverk i badrummet som är mer än vi kan säga om de flesta typiska hem. {Bilder från Nick Onken}.

Yaletown Loft.

Denna bachelor kudde upptar ett område på 92,9 kvadratmeter och ligger i Vancouver, Kanada. Det ligger i en byggnad från 1921 och det var ursprungligen ett lager. Det omvandlades till lägenhet / loft i 1996. Denna hyresägare bestämde sig för att ta tillbaka originalet, men med några förbättringar. Loftet omvandlades sedan till en 1-sovrums, 2-badrumsstruktur med stora vardagsrum och med den ursprungliga tegelstenen utsatt i vissa områden. Loftet har stora fönster så det är också ljust och det är dekorerat med en biobränsle spis. Också, kan loftet styras av sin ägare med hjälp av iPhone så det här är också en bra bachelor-funktion. Designad av Kelly Reynolds.

Ultimate Sao Paolo bachelor pad.

Nu flytta vi till Sao Paolo, Brasilien där vi hittade en annan stor bachelor-kudde av Carol Leães. Det är en mangrotta i boken. Lägg märke till hur enkelt inredningen är. Linjerna är rena och enkla, det finns inga fläckar, inga onödiga dekorationer, inga värdelösa funktioner. Den här platsen har även ett biljardbord, det som alla män vill ha i sitt hem men aldrig får när de flyttar in i ett familjehem. Observera också Porsche-boken som placerats strategiskt på soffbordet för att göra ett uttalande. Vad som är särskilt vackert om denna plats är färgpalett och blandningen av texturer och material.

Cool Brooklyn Bachelor Pad.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistisk design - Bo i stil som en kandidatexamen
  • Liten Bachelor Lägenhet med en mycket praktisk design - 22 kvadratmeter
  • Mysig ungkarlkudde av Michael Moeller Design

Om det föregående exemplet visade en varm och mysig inredning, hittade vi den här gången en ungkarlskudde med en mer industriell känsla. Detta är en 2100 kvadratfot bachelor-pad som hör till stjärnan Steve Burns. Den är belägen i Brooklyn, New York och den är designad av Mesh Architectures. Utsidan är speciellt intressant och speglar väl konceptet som används för detta projekt. Denna plats har också en privat innergård som har arrangerats för att fungera som ett underbart underhållningsutrymme. Interiören är enkel, funktionell och med ett industriellt utseende.

Bader House.

Här är ett exempel på en särskilt glamorös och stilig ungkarlskudde som designats av Russell-gruppen och Palumbo Design-teamet. Det ligger i Hollywood Hills, Kalifornien och har 2 sovrum och 3. 5 badrum. Det har en mycket modern inredning och har blivit omsorgsfullt inredda. Den har panoramautsikt över staden, golv till tak glasväggar och flera ursprungliga och överraskande arkitektoniska detaljer, såsom en parkeringsplats i vardagsrummet och ett mekaniskt matbord. Men den bästa nyheten är att den här drömbachelorplattan är till salu på $ 5,995,000.

Enkel ungkarl padda.

Trots lister och alla andra arkitektoniska detaljer, verkar denna ungkarlskudde ganska modern och minimalistisk. Det är en lägenhet som var avsedd som hemma för chefen för El Royale, en spansk återuppvuxen lägenhetsbyggnad från 1929. Det är en typisk ungkarl med absolut inga dekorationer utom den som ligger nära eldstaden. De svarta våningarna är en riktigt fin detalj.De står i kontrast till de vita väggarna och möblerna ligger någonstans däremellan och har lite från båda. Glasbordet är ett neutralt tillägg som inte på något sätt förändrar inredningen på något sätt, men det gör det mer luftigt och rymligt. {Images from Scott Dukes}.

Liten lego ungkarl paddla.

Den sista bachelor kudden vi ska visa dig är denna lilla lägenhet från Barcelona. Det är en tidigare duva loft och det har ombyggts. Med tanke på storleken på lägenheten är den dekorerad med få och enkla möbelstycken som skulle ha varit valet även i ett större utrymme. Rymdbesparande lösningar behövs också. Detta 22 kvadratmeter utrymme användes ursprungligen för att lagra vattentankarna i en smal byggnad och den omvandlades senare till en vind. Den har nu en mångsidig, nästan Lego-liknande inredning. Väggarna och möblerna ger gott om lagringsutrymmen och eftersom det inte finns några värdelösa och onödiga dekorationer i alla fall matchade allt perfekt. {Found on FairCompanies}.