10 plattformsängar - en modern och flexibel lösning i sovrummet

10 plattformsängar - en modern och flexibel lösning i sovrummet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Plattformsängar är också kända som stugbäddar. De är en modernare version av den traditionella sängen och har flera nyckelelement. En av dem är själva sängens struktur. Den består av en solid horisontell ram, vanligtvis i rektangulär form, ofta med en sektion som har flexibla träplattor som är utformade för att stödja madrassen. Detta ger ett flexibelt stöd för madrassen såväl som ventilation, vilket eliminerar behovet av någon annan stödjande struktur.

Plattbäddar kan tillverkas av olika material, men oftast är de gjorda av trä eller metall, med variationer av bambu eller läder. Dessa sängar har vanligtvis mycket enkla mönster och de har inte alltid ett huvudbräda eller en fotbräda. Plattformen på vilken madrassen sitter på kan också vara större än vad som är nödvändigt, vilket gör att inbyggda funktioner kan inkluderas i konstruktionen. Några moderna eller moderna plattformsängar kan komma med inbyggda nattduksbord.

MoreINSPIRATION
  • Waverly Modern Platform Bed
  • Maly Platform Bed av Ligne Roset
  • Den moderna Hilda plattformen sängen

Plattbäddarnas konstruktioner är vanligtvis minimalistiska och de har rena linjer och enkla former och färger. Även om det vanligtvis inte är fallet, kan vissa plattformsängar också ha lådor eller förvaringsutrymmen under ramen. Detta inbyggda lagringsutrymme kan också komma i form av en utdragbar förvaringshuvuddel. Men låt oss titta på några interiörer med plattformsängar för att se hur de integreras i olika typer av miljöer.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.