10 Praktiska och intressanta, snygga väggmonterade vinställningar

10 Praktiska och intressanta, snygga väggmonterade vinställningar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vinstället ses mest som ett tillbehör till huset men det är faktiskt en väldigt praktisk och funktionell sak att ha. Vinställningsdesign varierar mycket och de kommer i alla slags former och storlekar. De mest uppskattade och de som inte tar upp mycket utrymme och de väggmonterade. Låt oss ta dessa 10 mönster och se vad de har att erbjuda.

av John Welsh.

Som nämnts är väggmonterade vinställ mycket uppskattade och det beror på att de är rymdbesparande och också mycket praktiska. De tar ingen golvyta och de kan installeras nästan var som helst. Välj lämpligen en vägg som normalt skulle förbli tom.

av Sigmar

Matsalen är ett mycket bra ställe att ha ett vinställ. För att spara utrymme och att även ge en intressant design för rummet, kan du välja ett vinställ som liknar det här. Den har en mycket enkel konstruktion och det har också en stor inverkan på inredningen.

av Yaniv Schwartz

Om du är en mycket bestämd samlare eller om du bara behöver ha massor av flaskor vin i ditt hus av någon anledning, skulle det inte räcka med ett enkelt vinställ. Du behöver något mer komplext och mycket mer imponerande. Den här verkar om rätt.

av Artisan Design Group

Inte alla vinställ har kompakta mönster som de som ses ovan. Dessa två verkar till exempel organisera flaskorna i ett slumpmässigt mönster. Det är definitivt ett intressant tillvägagångssätt, men jag skulle ständigt försöka skapa symmetri där, så jag skulle inte kunna njuta av designen.

av Zephyr Interiors

MoreINSPIRATION
  • Det enkla och praktiska Blomus vinstället
  • DIY väggmonterade vinställningar gjorda av pallar
  • Väggmonterade cykelställ som ser bra ut medan de är praktiska

Horisontella vinställ förefaller ha mycket utrymme. Vertikala har inte detta problem, även om de utrymmen de upptar är samma. Ett vertikalt vinställ är mycket lättare att integrera i ett vardagsrums design och inredning.

av Montgomery Roth

Geometriska mönster och mönster är mycket populära i modern och modern inredning, så denna typ av vinställen ses ofta i sådana utrymmen. Mindre vinställ med liknande konstruktioner finns också tillgängliga.

av Aimée Herring

Trappväggarna är underbara för både lagring och visning av saker. I detta fall installerades zig-zag hyllor och de fungerar som förvaringsutrymmen för vinflaskorna. Det är en mycket intressant och mycket praktisk idé.

av Capoferro Design

Du kan behandla vinstället som ett konstverk eller en dekoration. I det här matsal / vardagsrummet är till exempel det väggmonterade vinstället bara ett annat intressant accentstycke som visas på väggen.

av Nehas Photography

Här är ett annat liknande exempel. I detta fall fokuserar hela inredningen i detta vardagsrum på geometriska formar och former och på djärva färgkombinationer. Vinställen passar bra i designen och de ligger vackert borta från rummets huvudsakliga kontaktpunkt.

av Teri Lynn Fisher

Detta är ett annat intressant sätt där du kan använda trappväggen för att installera vinställ eller annan lagring. Dessa snygga och horisontella vinställ är inbäddade i trappväggens struktur och, på ett sätt, matchar de ränderna på mattan.