10 Praktiska, mångsidiga och multifunktionella rullande köksöar

10 Praktiska, mångsidiga och multifunktionella rullande köksöar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I köket är det viktigt att ha en flexibel design, för att kunna frigöra utrymme när du behöver det och att kunna organisera allt på ett effektivt och funktionellt sätt. Modulära köksmöbler är ett underbart val är detta fall. Men ett kök känns inte komplett utan en ö. För att bibehålla inredningens flexibilitet och mångsidighet, skulle en rullande köksö vara ett perfekt val.

Rullande kök öar är mycket praktiska bara för att du kan flytta runt och ändra sin position och plats. Detta gör att du kan frigöra utrymme när du behöver det, men också att ha allt rent och organiserat. Rullande kök öar är vanligtvis mångsidiga möbler.

De tjänar vanligtvis antingen som matbord, frukostbord eller arbetsplatser. Så att kunna flytta runt är en stor fördel eftersom du kan ta ön och placera den nära fönstret när du vill äta frukost eller bara njuta av en kopp kaffe samtidigt som du beundrar utsikten men du kan också ta bort det i ett hörn när du inte behöver det och önskar resten av rummet att känna sig luftig och rymlig.

MoreINSPIRATION
  • Portable Kitchen Islands - De gör omkonfigurationen enkelt och roligt
  • 37 multifunktionella kök öar med sittplatser
  • 10 stilfullt funktionella kök öar

I vissa fall kan köksön framgångsrikt bli matbordet. Det är en bra idé, särskilt för småhem där det inte finns plats för många möbler. En rullande köksö gör att den bara kan flytta den i matsalen när middagen är klar eller att ta den någonstans mer privat om du vill använda den som en arbetsyta. Naturligtvis finns det bara några av de fördelar som presenteras av denna typ av köksöar. De exempel som vi har valt kommer förhoppningsvis att avslöja mer.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.