10 Snabba tips för att lägga till mer värde för ditt utomhushem

10 Snabba tips för att lägga till mer värde för ditt utomhushem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Mervärde till ditt fritidshus

Din fritidshus är ofta bortglömd när du säljer ditt hem. Uppmärksamhet av dina interiörer blir fokus och det faktum att de flesta homebuyers gör upp sina tankar innan de sätter in foten i ditt hem är en skrämmande verklighet. Innan du saknar potentiella homebuyers, låt oss titta på sätt att öka värdet till ditt hem. Från att förbättra din exteriör färg och arkitektoniska bekvämligheter till landskapsplanering och underhållande områden är ditt utomhushem en guldgruva med möjligheter. Här är 10 snabba tips för att låna mer värde till ditt exteriör hem och hjälpa dig att sälja ditt hem mycket snabbare den här säsongen.

1. Uppdatera utsidan av ditt hem

Fasaden eller utsidan av ditt hem är nummer ett, så varför uppdatera det inte den här säsongen? Om ditt hem är målat trä eller stuckatur - överväga att tvätta det först för att ta bort gammal smuts, skräp och se till att mögel inte har börjat växa. Målning med en ny färg kan förbättra ditt yttre och bevara träet eller stuckaturen under de kommande åren. Om du har en sten, mursten eller natursten exteriör - tryckvatten och måla takskenor, och trim för kantring överklagande som ser välkomnande ut. 

2. Utomhus mat och underhållande områden

Den stora delen om sommartid är möjligheten att utöka dina matsal och underhållande områden till ditt hem. Din veranda, back lanai och bakgård gräsmatta blir platsen att vara när underhållande vänner och familj. Se till att de ser välkomna ut med välskötta gräsmöbler, färska kuddar i ljusa sommarfärg nyanser och landskapsarkitektur skärs och trimmas. Överhängande buskar hängde i plantering, bordsvaser av blommor och krukväxter är perfekta i dessa utomhusmatsalar.

Förbättra din uteservering och underhållande områden

3. Uppgradera fönster och dörrar

Även om uppgraderingarna av ditt hem som involverar rekreation och underhållning är en viktig försäljningsplats, så är de som lånar livstidsvärde till ditt hem. Windows och dörrar faller i denna kategori och är en uppgradering som är väl värt din investering. Dubbelruta fönster och energieffektiva sorter som håller skadliga solstrålar ut och luftläckor är ett stort problem. En heminspektör kan kontrollera ytterdörrar och fönster för att låta dig veta om byte av dem skulle vara ett klokt val innan du säljer ditt hem. Om du bor i extrema klimat av varmt eller kallt bör dessa överväganden flyttas till toppen av din lista.

4. Lägg till en pool och utomhusfaciliteter

En av de största attraktionerna att sälja ett hem är listan över stora bekvämligheter och uppgraderingar du har i ditt utomhushem. Oavsett om du bor i en gnistrande pool, bubbelpool, sommarkök eller eldgrop - alla dessa attraktioner bör markeras för maximalt värde. Välj att få din pool professionellt rengjord och se till att alla områden är rena, reparerade och du kan ge potentiella husägare en underhålls- eller servicechecklista för att bevisa din fortsatta engagemang för ditt hemhistoria.

En pool och fritidsaktiviteter kommer att ge värde

5. Uppdatera din landskapsplanering med moderna växter

Speciellt under sommaren spelar din landskapsarkitektur en viktig roll för att vinna hjärtan hos dina potentiella homebuyers innan de når din ytterdörr. Om din landskapsarkitektur är övervuxen, föråldrad eller bara behöver ett uppfriskande nytt utseende, överväga att plantera modern landskapsarkitektur. En mängd buskar, blommande årgångar och stauder och hardscape som pavers och mulch är idealiska. En kreativ mix av landskapsarkitektur kommer att ge variation för ögat och konsistens till ditt hem.

6. Säsongens färg kommer att stärka varje hem exteriör

En del av överklagandet att sälja ditt hem och tillföra värde till ditt pris beror på att känna det perfekta hemmet. Säsongsfärg är ett underbart sätt att skapa den atmosfär som många husägare söker. Färgglada möbler, landskapsarkitektur som komplimangerar ditt hem exteriör färgpalett och uppmärksamhet på detaljer i curb överklagande är viktigt. Överväg att måla gräsmöbler, din brevlåda och till och med ytterdörren för att få ett iögonfallande överklagande till potentiella husägare.

Lägg till färg till ditt utomhushem

7. Byt ut husnummer och ytterdörr

Modernisera din främre post med tillägg av husnummer och byt ut din gamla dörrhårdvara. Det finns inget mer välkomnande än en ny färgfärg till din ytterdörr och accenterad med en ny uppsättning av mässing eller nickeldörr. Medan du är på det, överväga en ny dörrknocker, dörrklocka och belysningsarmatur för att slutföra din framsida "makeover"!

8. Använd miljövänliga tillägg för att lägga till värde

I denna nutidens användning av jordens resurser klokt finns det en ökande medvetenhet, särskilt bland hushållerska att miljövänliga tillägg är värdefulla nu och för hållbarhet under de kommande åren. Uppgradera ditt utomhushem med miljövänliga bekvämligheter som ett grönt tak med vegetation, ett avloppssystem för att återta regnvatten och använda för att bevattna landskapet. Solpaneler och landskapsbelysning som drivs av solenergi och återvunnet material för utsidan av ditt hem. Det finns otaliga hållbara tillägg som du kan lägga till i ditt hem och de kommer att öka värdet till ditt hem.

Lägg till miljövänliga tillägg som det här gröna taket

9. Ljus din exteriör hem och landskapsarkitektur

Ett av de områden som husägare ofta glömmer när man lägger till värdet på utsidan av sitt hem är belysning.Oavsett om det är säkerhet, atmosfär eller säkerhet - utomhusbelysning är viktigt för att högerklockan ska vara nattig och säkerställa att gästerna kommer fram till din dörr på ett säkert sätt och inkräktare håller sig borta. Välja arkitektonisk belysning för att visa upp funktionerna i ditt hem, liggande belysning för dina omgivande grunder och gångvägar.

Montera utomhus arkitektonisk och landskapsbelysning

10. Stå på gatan och titta tillbaka hemma

Du kanske tror att utlåningsvärdet alltid innebär en monetär uppgradering. Tvärtom - att lägga till värde kan vara lika enkelt som att plocka upp skräp från ett fallet träd från förra veckans storm. Kom ihåg att homebuyers vill föreställa sig sig i ditt hem när de kommer fram till kanten. Ta bort eventuella förutse tankar om försummelse - barnens leksaker på gården, papperskorgen vände över i garaget, övergivna bilar i sidogården. Ta bort alla tecken på att ditt hem inte är det perfekta för dem att komma in och se.

Lägg till värde till ditt exteriör hem med dessa 10 tips. Att öka värdet på ditt hem är att du ska beordra ett högre pris, men också för husägaren att få en investering som de kan vidarebefordra till homebuyers i framtiden!