10 skäl att investera i ett hemlarmsystem

10 skäl att investera i ett hemlarmsystem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Säkerheten hos ditt hem och familj borde vara ditt första bekymmer när du är hemma och borta. Hemlarmsystem har kommit långt från 10 år sedan. Idag gör de mer än bara avvärja inkräktare. Från att ringa nödpersonal för att styra ljuset från din smarta telefon, bör hemlarmsystem vara i alla hem. Här är 10 skäl att investera i ett hemlarmsystem idag.

1.) Larmsystem är också för lägenheter: Oavsett om du bor i ett hus eller en lägenhet, är säkerhet en angelägenhet för alla. Om du är en bostadslägenhet kan du låta dig och din familj vara säker och ha lugn och ro.

2.) Ditt hem skyddas kontinuerligt: Hemägare glömmer ofta att de inte kan titta på sina hem dygnet runt. När du lämnar för att gå till jobbet, eller lagra, på 15 minuter, kan allt hända! Ett hemlarmsystem kollar ditt hem hela tiden.

3.) Övervakning tillgänglig: Beroende på din ort kan hemlarmsystem erbjuda många tjänster. Övervakning kommer att lyssna på larm, men vissa har en uppmaningspanel eller högtalare som sitter i ditt hem för att lyssna på en nödsituation, när larmet släcks. Detta förhindrar falska polisanrop och ökar säkerheten för ditt hem. Låste din nyckel i ditt hus? Ditt hemlarmsystem kan kallas för att avväpna systemet, utan att du pratar med dörren!

4.) Snabbvaktpersonal: Många larmsystem levereras med en knapptryckning för brand, ambulans eller polis. Detta kan vara ovärderligt om du måste lämna ditt hem snabbt eller du behöver tendera en sjuk eller skadad person i ditt hem. De flesta larmbolagen kommer att reagera med akutpersonal efter några minuter av svar efter att hemlarmet har låtits.

5.) Lägre bostadsägare försäkringskurs: Om du äger ett hem kan du få rabatt från hemmalagets försäkringsbolag. Hem som har ett larmsystem betraktas som en lägre ansvarsskyldighet än de utan ditt försäkringsbolag. Kolla med ditt företag för att se om de erbjuder rabatt.

6.) Larmsystem erbjuder nu fjärrkontroll av system: Glömde du att stänga din luftkonditionering innan du lämnade huset? Bo du senare på kontoret än förväntat och lamporna är inte på hemma? Kontrollera om ditt larmföretag erbjuder övervakning av hemmet. Från ditt luftkonditionering / värmesystem till interiör och exteriör ljusstyrning.

7.) Avvärja inkräktare: Ofta bara närvaro av ett larmskylt i din gård eller klistermärke på din dörr eller framruta kommer att avvärja inkräktare. Dessa visuella tecken kommer att göra en inkräktare tänka två gånger före inresa.

8.) Småhemsbaserad verksamhet skriver av: Om du är ett litet hemföretag kan du kanske skriva ut larmsystemets kostnad för den delen av ditt hem på din inkomstskatt. Kontrollera med din lokala / federala regeringens skatteregler för att se om det gäller ditt hem och företag.

9.) Internet och smart telefonåtkomst: Flera larmföretag ger möjlighet att få tillgång till ditt hemlarmsystem via internet eller smartphone. Detta skulle göra att du kan stänga av / på ditt larm på distans och övervaka när dina barn kommer hem och andra bekvämligheter.

10.) Hemlarmsystem kan hjälpa grannarna: Många stadsdelar, inklusive lägenheter, vet inte när du kommer och går i ditt hem. Om du installerar ett larmsystem kommer grannarna att känna till omedelbart när det finns en nödsituation. Detta är avgörande för din säkerhet och för dina grannar att hålla varning för inkräktare i din byggnad eller stadsdel.

Att ha ett hemlarmsystem är en utmärkt idé för alla hem. Använd dessa 10 tips och gör självforskning för att se om ett hemlarmsystem är din familj. Majoriteten av hemägare som har en kommer att berätta att det är väl värt pengarna. När allt kommer omkring kan du inte sätta pris på ditt hem och familjens säkerhet. Freshome läsare har du ett hemlarmsystem i ditt hem? Berätta vad för och nackdelar är? Vi skulle gärna höra dina kommentarer.