10 Anledningar till att Upsizing ditt hem kan vara en dålig idé

10 Anledningar till att Upsizing ditt hem kan vara en dålig idé
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Innan du bestämmer dig för att öka ditt hem - väger alla alternativ

När du frågar de flesta husägare hur deras drömhus ser ut i huvudet är det vanligtvis ett stort hem som ligger på en sträckande bondgård med mer utrymme än vad en familj kan använda, eller hur? Om du försöker hitta ditt drömhem, eller bara planerat att öka från ditt nuvarande hem, akta dig för de utmaningar som följer med att äga ett stort hem. Från ökade verktyg, underhåll och budgetering bekymmer, titta på dessa 10 anledningar till varför upsizing ditt hem kan vara en dålig idé. 

1. Upsizing ditt hem kan leda till slöseri med utgifterna:

Har du någonsin lagt märke till det större område du måste fylla mer du känner att du måste fylla den? Detta är också sant med upsizing till ett större hem. Bedöm behoven för att ha ett större hem. Om du bara vill ha ett större hem måste du fylla på fler möbler och mer "saker" - du kan inse att det leder till slöseri med utgifterna. I stället för att använda pengar till ett större hem som pengar kan användas på semester, fritid, högskoleutbildning och naturligtvis dina besparingar!

Ett större kök kan leda till mer energiförbrukning

2. Ett större hem kräver mer underhåll:

Om du är en husägare som inte tycker om underhåll av hemmet, kommer förstoringen att stärka problemet med att öka till ett större hem. Större bostäder kräver mer underhåll av utomhusytor, städning av inredningen, säsongsbetonad underhåll av mekaniska system som uppvärmning och luft, vilket kan vara dyrt och tidskrävande. Om du kommer att anställa någon att göra det här för dig kan det vara till hjälp, men håll det i åtanke när du överväger att uppgradera till ett större hem.

3. Din vattenförbrukning kan öka väsentligt:

I denna gröna era för att försöka bevara jordens resurser ligger vatten i framkant av bevarandeinsatser. Uppgradering till ett större hem kan leda till högre vattenförbrukning i ditt kök, badrum, tvättstuga och utomhushem med bevattningssystem för landskapsarkitektur. Om du bestämmer dig för att uppgradera till en större hushållsforskning med lågt flöde, vattenbesparingsanordningar för ditt kök och bad, och använda återvunnet vatten och andra gröna ansträngningar för att bevattna din landskapsarkitektur.

Större badrum och kök kan leda till mer vattenförbrukning

4. Ett större hem använder mer el att driva:

Inlinje med vattenskydd, energiförbrukning är ett annat grönt initiativ som världen försöker göra en medveten ansträngning för att bevara. Större bostäder kräver mer el till ström - belysning, apparater, mekaniska system och allmän elektronik i hela hemmet. På samma sätt som vattenbesparingsarmaturer, se till att installera energieffektiva apparater, glödlampor och prata med din familj om att stänga av lampor och elektronik när de inte används.

5. Uppgradering till ett större hem kan resultera i svårigheter att sälja ditt hem i framtiden:

Medan ingen kan förutse framtiden, kan uppgradering till ett större hem i områden där bostadsmarknaden har påverkats negativt påverka din förmåga att sälja ditt hem i framtiden. Särskilt i större städer där platsen är högst - se till medelstora bostäder som skulle vara lättare att överklaga till en bredare homebuyer-publik. När det är dags för dig att sälja, se till att du inte gör något av dessa vanliga hemförsäljningsfel.

Att renovera ditt nuvarande hem kan vara mer fördelaktigt

6. Att renovera ditt nuvarande hem kan vara mer kostnadseffektivt:

Många husägare gillar inte deras nuvarande hem och tänk att uppgradera till ett större hem kan göra hela skillnaden. Beroende på dina skäl att vilja flytta kan en renovering vara ett alternativ som ger värde till ditt nuvarande hem och sparar pengar och hjärtat i det långa loppet. Om du vill ha ett större kök eller ett uppgraderat badrum, överväga att prata med en entreprenör för att se om renovering kan vara ett bättre alternativ.

7. Större garderober kan resultera i att mer tid slösas bort:

Tro det eller inte fler husägare klagar på bortkastad tid att hitta kläder att ha på sig varje dag och resultera i att de är sena på jobbet, få barnen till skolan sent osv. Även om större garderober kan se tilltalande ut från den mängd kläder de håller, de också kan resultera i längre tid att söka efter kläder, tillbehör och mindre tid att komma ut genom dörren i tid på morgonen!

Större garderober kan bidra till att slösa mer tid att klä sig på morgonen

8. Upsizing ditt hem för dina barn?

För många husägare kan verkligheten av att behöva mer hem för fler barn vara sant eller kan vara en ursäkt för att ha ett större hem. Medan det inte hävdas att fler familjemedlemmar behöver ett större hem är det också sant att ett mindre eller medelstort hem som använder kreativa rymdbesparingsmetoder som våningssängar, loftbäddar och gemensamma organisationslösningar kan fungera lika bra - och kommer att lära dina barn att dela sitt utrymme med andra mer effektivt.

Kreativ användning av barnens sovrum kan rädda dig från upsizing

9. Större utomhusunderhållande utrymmen är dyrare att underhålla

Den stora viltsträckta gräsmattan, uteplatsen och verandorna som sträcker sig runt palatshemmen är vackra att titta på, men kan vara ett monster att behålla! Innan du förstärker ditt hem för underhållande ändamål, se till ditt nuvarande hem för idéer för förbättringar på ditt däck, uteplats, landskapsarkitektur och andra områden.För många husägare kostnaden för en landskapsarkitekt, rutingårds / trädgårdspersonal, poolprofessionell och uthyrningsbesättning kan vara dyrare än du trodde.

Upsizing till ett större utomhushem kan vara dyrt

10. Att leva "House Poor" kan vara ett stressigt hemmaliv

Medan du kan älska utseendet på vackra stora hem i dina favoriter hemma tidningar och bloggar, kan din plånbok tänka annorlunda. Living "House Poor" betyder att din hembudget bara räcker för att betala månatliga inteckningsposter, men inte tillräckligt för att ha en bra livskvalitet annat än det. Levande månad till månad eller "lönecheck till lönecheck" för att betala dina andra räkningar kan vara stressigt och uppväxande till ett större hem kan skapa ett hemliv som är mindre än roligt att leva i. Istället väljer du ett hem som du har råd med bekvämt och utan extra ekonomisk stress.

Freshome läsare berätta för oss dina förslag för att veta när uppstoppning av ett hem inte är rätt för din familj.