10 skäl till att du ska hyra en inredare

10 skäl till att du ska hyra en inredare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är något att tänka på om du inte redan har gjort det. Att hyra en inredningsare är ett smart beslut om du har investerat en hel del pengar i ditt hem och vill kunna visa upp det för att se sitt bästa ut. Dekoratörer tjänar verkligen ett syfte för alla. Oavsett om du inte har någon aning om var eller hur man börjar dekorera ditt hem, eller om du har en idé men behöver hjälp med att knyta bitar ihop, eller om du helt enkelt inte har tid att utföra din stil och önskningar på grund av ditt upptagna dagliga schema .

Jag frågade nyligen Michelle Cortizo av Cortizo Interiors i Boston, Massachusetts, för att förklara varför anställa en inredningsare är ett klokt och förnuftigt val. Tänk bort ideen att inredningsare bara är för de rika och kända eller de med så mycket pengar att de inte vet vad man ska göra med allt. I själva verket sparar de dig mycket tid och pengar och huvudvärk medicin!

1. Spara pengar.

Det kanske låter konstigt att hyra någon att dekorera ditt hem skulle spara pengar eftersom du har extra avgift av designer, men Cortizo gör en övertygande punkt. ”Att anlita en designer kan hjälpa dig att undvika dyra misstag som inte bara hjälper dig att spara pengar utan kan öka värdet på ditt hem."Speciellt när du säljer ditt hem - inredning är viktigt när du listar ditt hem. Det kan hjälpa till att öka köparens överklagande och ställa ditt hem över tävlingen.

2. Professionell bedömning.

En formgivare kan ge dig en professionell bedömning av din situation, vilket kommer att leda till en solid handlingsplan. Ordningen i saker i en designplan är nyckeln när det gäller att bestämma vad som kan återställas eller bör redigeras. Detta påverkar inte bara budgeten utan hjälper dig att spendera det mer effektivt."En designer erbjuder en extra uppsättning ögon, men dessa ögon är utbildade att se och märka saker som du inte kan.

3. Budgetering och planering.

En designer kan hålla dig på budgeten och spara tid och ansträngning. En designer vet var man ska gå till resurser för allt som är relaterat till ditt hem. Detta sparar dig oändliga mängder tid för att undersöka produkter, varumärken och priser. En designer kommer att ha allt detta lätt till hands, och ska han eller hon inte, kommer att spendera tiden som forskar så att du inte behöver.

4. Liaison

En designer kommer att kunna bygga "en starkare bro mellan dig och din arkitekt eller entreprenör tidigt och kan leda bort designfel i din övergripande plan. Detta är avgörande när det gäller att hantera tid och pengar, förklarar Cortizo. Även konstruktörer är utbildade att tänka på saker vi kan förbise. "Det är så viktigt att belysnings- och inredningsbehoven tas upp före byggandet. Om din vardagsrums soffa flyter i mitten av rummet vill du se till att du har rätt placering för golvuttag. "

5. Bred tillgång på resurser.

Det finns saker tillgängliga för designers som inte är tillgängliga för allmänheten när det gäller anslutningar, resurser och allmänna varor. Genom att kulminera dessa resurser kan designers hjälpa till att göra ditt utrymme ser mer samlat, unikt och dras ihop.

6. Kontakter.

Cortizo säger att: "Jagn Tillägg till leverantörsresurser, designers har många förbättringar inom industrin. De kan spara husägare tid och huvudvärk försöker identifiera tillförlitliga, entreprenörer, rörmokare och elektriker för sina projekt.

7. Wow Factor.

Designers kan hjälpa till att ge dig den "wow" -faktorn du letat efter. De är utbildade att tänka annorlunda, rumsligt och se en övergripande bild som kunder ofta inte kan. Cortizo tillägger att "Att tänka utanför lådan är vad designers gör hela dagen.

8.Homeförsäljning.

En dekoratör kan potentiellt lägga till mycket på ditt hemets estetik, vilket i sin tur kan öka showings och försäljning. Denna ökade överklagande kan exponentiellt öka hastigheten på hur mycket ditt hem sitter på marknaden innan det säljs. Fördelen här är tvåfaldigt, snabbare omgångstid och mer pengar i fickan.

9. Ett utbildat öga.

En designer är en professionell med ett utbildat öga som automatiskt kan berätta om det finns något fel eller rätt med ett mellanslag. Att ha det omedelbara konsultet är en stor fördel när man gör estetiska beslut. Det är resultatet av många års erfarenhet"Säger Cortizo. Ofta försöker husägare att göra allt själv och bli frustrerad. Titta på de 10 vanligaste inredningsfel och hur man löser dem.

10. Visual story-teller

Cortizo avslutar med att: "Inredning är en färdighet och en konst som bara förbättrar rymden och kvaliteten på ditt liv i rymden. Att hyra ett pro ökar nivån på den erfarenheten och gör ditt hus till ett hem. En designer kan hjälpa dig att berätta för din visuella historia. Jag kan inte tänka på en bättre anledning än det!

Med tanke på all denna information kommer du att överväga att anställa en inredningsdesigner nästa gång du ombygger, köper ett hem eller flyttar?