10 Föryngrande Chair Makeover Du kan enkelt göra dig själv

10 Föryngrande Chair Makeover Du kan enkelt göra dig själv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En gammal stol är inte nödvändigtvis en engångsstol. Faktum är att äldre blir mest värdefulla, det borde vara som det blir antik, med mycket karaktär och detaljer som är unika för sin tid. Ändå betyder det inte att det måste förbli intakt och att du inte kan ändra sitt utseende. Det finns sätt att behålla stolens karaktär samtidigt som det bättre integreras i ditt heminredning. Det kan alla lösas med en makeover.

DIY doppfärgsstolar.

En mycket enkel idé skulle vara att doppa de nedre delarna av stolens fötter i färg, för att bara lägga lite färg på biten. Använd tejp för att avgränsa områdena och använd sedan sprayfärg i vilken färg du föredrar. Det borde helst vara en djärv eller neon nyans, något som står i kontrast till resten av stolen. {Found on fortheloveof}.

Uppdatera säte + fötter.

Förutom att måla stolens fötter kan du också byta klädsel på sätet om det finns något att arbeta med i början. Det här är ett lapptäcke design med kvarvarande bitar av tyg. {Found on sombrerodeideas}.

Ribbon stoppad stol.

För ett ännu mer färgstarkt och glatt utseende här är en annan intressant idé. Du kan använda band i olika färger för att skapa en regnbågsdesign för klädseln. Knappa bandstyckena och sy dem i zigzags. {Found on homeworkshop}.

Bröllopsstol dekor.

Ett annat sätt att använda band är att helt enkelt klippa mindre bitar, samma storlek och sedan binda dem på stolens baksida. Använd olika nyanser av samma färg för en subtil men stark effekt. Det är en perfekt idé för en bröllopsstol. {Found on weddingchicks}.

Stänk av färg.

MoreINSPIRATION
  • 7 Inspirerande DIY Chair Makeover kan du definitivt försöka hemma
  • Chic och Colorful Desk Chair Makeovers för DIY Lovers
  • Hur man återuppfyller en stol: 10 eleganta idéer

Geometriska mönster är mycket populära och du kan använda den här ledtråden om du vill göra en stol ser modernare ut. Välj tyg med ett geometriskt mönster i vilken färgkombination du vill ha och byt ut klädseln på stolen. {Finns på designformankind}.

Återvinna gamla bälten.

Ett annat ovanligt sätt att återuppliva en gammal stol är att använda gamla läderbälten. Det är en design som fungerar bättre för utomhusstolar och bälten kommer att ge det en mer vintage look. {Found on cacareco}.

Ombre stol.

Om du däremot vill experimentera med nya mönster med färg och färg, kan du prova en ombordsdesign. Välj tre olika färger, en som är ljus, en som är djärv och en som är mörk och målar stolen en skugga åt gången. {Found on designsponge}.

Sparre.

Du kan också använda färg på alla andra sätt. Till exempel har denna stol sitsen målade i svartvitt med ett chevronmönster och ryggstöd och fötter en fin turkosfärgad nyans. Färgerna kompletterar varandra vackert. {Found on lovelylately}.

Berry blush.

Här är en annan fin kombination av färger. Beroende på utformningen av din stol kan du komma med alla slags kombinationer av färger och mönster. {Found on girlinthegarage}.