10 avslappnande badkar

10 avslappnande badkar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Badkar har alltid representerat en plats där du kan koppla av och komma ut färska igen, även om huvudidén är att komma ut ren. Idagsläget visar tekniken att badning i ett multifunktionellt badkar till exempel kan bli en underbar upplevelse, inte bara ett vanligt bad. Här kan du rita dina egna slutsatser och titta på dessa underbara, avslappnande badkar.

1. Odd Dyrt Badkar av Tetsuya Nakamura

Även om det ser udda, är det bara ett badkar. Den har en intressant form och dess färgstarka design gör att du tänker på en konstig värld. Du kan inte gissa vad som representerar. Även om det är gjord av förstärkt plast verkar det vara ett uppskattat och dyrt badkar.

2. Vascabarca Badkar av Antonio Lupi

Ditt bad kan bli en trevlig seglingserfarenhet om du väljer att ta ett bad i detta båtformade badkar. Det kommer att bära dig så långt som din fantasi kan skicka dig. Så slappna av och försök att känna den trevliga brisen i havet.

3. Biologisk badkar

Om du försöker föreställa dig att du tar ett bad i mitten av naturen finns det inget bättre än detta biologiska badkar. Den har en genomskinlig behållare men du hittar också element från naturen som omger dig. De är färgade saker som gör att du känner dig mer dynamisk och närmare naturen.

4. Nederländska badkaret

På din campinghelger vid bergen har du alltid oroat dig för att du behöver ta ett bad. Nu kan du fortsätta dina äventyrliga helger mitt i naturen och du behöver inte oroa dig för den här saken. Holländska badkaret är allt du behöver för ett varmt bad. Det är ett sfäriskt badkar av rostfritt stål, inte för tungt och det underbara är att det kan transporteras. Så, du kan kombinera ditt varma bad med en trevlig naturalistisk atmosfär.

5. Stort stenbadkar

MoreINSPIRATION
  • 7 unika badkar
  • Elegant och avslappnande fåtölj-inspirerat badkar av Thomas Linssen
  • Deep Soaking Tubs av Vaselli

Om du hänvisar till komfort medan du tar ett bad betyder det ett rymligt badkar. Vanligtvis människor älskar att koppla av i ett stort badkar om det är möjligt. Denna enorma sten badkar är perfekt för dem som älskar rymliga badkar. Det enda som de bör tänka på är var de kan sätta detta stora badkar.

6. Sko badkar

Om du älskar extravagans och chockerande saker kommer du att älska den här samlingen av mosaikbadkar som är utformade som en kvinnas höga häl. Dessa badkar imiterar en skos form och har en ljus design. Ditt badrum kommer definitivt att bli elegant och glittrande genom att välja ett av dessa badkar.

7. "Tulpan" Duschblomstrar till ett lyxigt badkar

Om det händer att du har ett litet badrum är den perfekta lösningen att njuta av ett gott bad den här "Tulip" -duschen som blommar in i ett lyxigt badkar. Det hjälper dig att använda ditt utrymme bättre, för när det inte används, blir det en dusch och du drar också nytta av all sin lyx: massager, undervattenstrålar etc.

8. Thalasson Baleina Whirlpool Badkar

Även om det ser konstigt ut är detta Baleina badkar en bra kombination av tanken på vatten och vattenlevande världen. Man kan föreställa sig att du är en stor "baleina" och utforskar mysterierna i det agiterade havet. Denna form av badkar fyller dig med dynamik.

9. Hikki badkar

Det är ett trevligt, avslappnande badkar som du kan lägga var som helst du vill. Det är en utomhus badkar som gör att du känner en fri ande och som också kan njuta av naturens skönheter medan du tar ett gott bad.

10. Modernt badkar av Kos i Italien

Detta moderna bad kombinerar tanken på ett bekvämt bad med den speciella atmosfären som skapas av det dunkla, färgade ljuset inuti badrummet. Det skapar en trevlig atmosfär som ger dig lugna stunder medan du tar ett avkopplande varmt bad.

Oavsett vilken modell du väljer för ditt badrum är det viktigaste av allt att du kan koppla av och du kan få ut en ny, frisk man!