10 rum med inomhus träd: där inomhus möts utomhus

10 rum med inomhus träd: där inomhus möts utomhus
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Inuti ett hem, oavsett om det är en lägenhet eller ett hus, är det som i en fristad. Det betyder att inuti får du dig att känna dig trygg och trivsam, men du måste också skilja dig från allt som naturen har att erbjuda i sin råa form. För att återställa det balansen kan du försöka integrera några element som oftast finns i naturen i inredningen. Till exempel är en mycket intressant idé att ha ett träd i ditt hem. Om du har problem med att föreställa dig exakt hur du kan göra det, ta en titt på dessa vackra exempel.

Detta är en rymlig och luftig lägenhet med modern inredning. I vardagsrummet är inredningen minimalistisk och nästan helt vit. Ytterväggen är nästan helt täckt av stora fönster och det här skapar en balans och en koppling mellan inomhus och utomhus. För att accentuera denna anslutning har två små träd integrerats i vardagsrummets inredning.

Här är kopplingen mellan inomhus och utomhus mycket starkare. Hallen / framsidan av denna bostad inkluderar en underbar liten trädgård. Den har ett stort takfönster ovanför det som låter i det naturliga ljuset som växterna behöver för att överleva. Trädgården innehåller en serie små växter såväl som ett träd placerat i mitten.

Detta vardagsrum har också en liknande trädgård. Rummet självt är inte så ljust. Den har två relativt små fönster som inte släpper in mycket ljus för att kompensera för att ett takfönster placerades ovanför denna trädgård. Den innehåller ett vackert högt träd och växter runt den. Det finns också ytterligare växter spridda över hela rummet och de flesta av dem placeras nära fönstren där de kan dra nytta av det naturliga ljuset.

Om du vill behålla minimalistisk inredning, kanske något lite enklare skulle vara bättre för dig. Denna bostad har till exempel en minimalistisk, ljus inredning med ett ganska litet rektangulärt utrymme nära ingången där ett enda litet träd kan ses. Utrymmet är dekorerat med ett par stenar som skapar en fin balans.

MoreINSPIRATION
  • 7 Snygga sätt att använda inomhusväxter i ditt heminredning
  • Hur man dekorerar med höga inomhusväxter
  • De 10 bästa inomhusträden för bostäder och arbetsytor

När du bor mitt i skogen och du är omgiven av träd och vegetation, vill du naturligtvis integrera så mycket från det som möjligt i ditt heminredning. Denna bostad har stora fönster och glasväggar i alla riktningar och dessutom finns det också ett mycket högt träd som löper genom mitten av vardagsrummet. Det har införlivats i bostadens struktur.

Detta är en inomhus veranda och den har en vacker modern design. Den är dekorerad med en mängd olika växter och även med en serie små träd. Med tanke på att hela verandan är insvept i en trästruktur med massor av fönster och takfönster är det en mycket vänlig miljö för dem. Det är ett sätt att föra en bit av naturen inuti.

Denna tropiska bostad syftar också till att suddas mot barriären mellan inomhus och utomhus. Den dubbla höjden vardagsrummet har stora fönster och välvda dörrar med tillgång till en terrass och det är dekorerade med tropiska träd och en vacker blå matta som nästan ser ut som ytan av en pool.

Detta eleganta sovrum har en asiatisk inspirerad inredning. Temat vid basen av inredningen är en strandnedgång. De varma färgerna och det mjuka ljuset som reflekterar på väggarna skapar en mycket avkopplande atmosfär medan trädet ger friskhet inuti rummet. Sovrummet är mycket mysigt, snyggt och avkopplande.

Matsalen kan också dra nytta av viss friskhet. Den här är till exempel vacker och inbjudande. Även om bord och stolar upptar det mesta av rymden är atmosfären fortfarande luftig tack vare trädet och den övergripande färgpalett. Texturerna är olika och det är färgerna.

Detta är en annan utsökt veranda. Det är en del av en modern bostad och har en mycket vänlig och glad inredning. Den har ett stort trädspärr genom mitten och en mängd färska växter spridda över hela rummet. De stora fönstren och takfönster ger massor av naturligt ljus och den gröna accentväggen accentuerar inredningen i skönheten.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.