10 Runda Badkar Design Idéer och Decors som går med dem

10 Runda Badkar Design Idéer och Decors som går med dem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I alla badrum, förutsatt att det finns tillräckligt med utrymme, är badkaret det viktigaste inredningselementet. Normalt kretsar hela designen av rummet runt badkaret. Enligt dess storlek, design och form skiljer sig allt annat från fall till fall också. Runda badkar är inte lika populära som rektangulära, men de är väldigt charmiga.

Detta badkar valdes för att komplettera en asiatisk inspirerad badrumsinredning. Badkaret är en underbar accentdel och det går bra med väggbehandlingar, färger, material, texturer och inredningen i allmänhet. Planterna var också vackert utvalda för att matcha temat.

Detta badrum ser mer ut som ett spaområde. Runda badkaret har en väldigt fin design. Stenen är ett material som också vacker utnyttjades genom hela inredningen. Dessutom värmer uppvärmningen upp atmosfären. Naturligtvis är fönstret och utsikten spektakulära och gör att detta badrum sticker ut ännu mer.

En rund badkar föredras ibland till en som har en rektangulär form eftersom det känns bekvämare och avkopplande. Det sägs att det är viktigt att göra den omgivande inredningen också avslappnande. Du kan använda gardiner och även ha några hyllor i närheten där du kan visa oljor och alla andra saker du brukar använda.

Oavsett vilken stil du föredrar för ditt badrum, kan du alltid hitta vackra runda badkar. Till exempel, om du vill ha en modern stil för det här rummet, här är ett mycket fint runt badkar som du kan använda. Den har en minimalistisk och ren design och det är också tänkt att vara väldigt bekvämt.

MoreINSPIRATION
  • Den eleganta Bolla Sfioro Runda Badkaret av Franco Bertoli
  • Okonventionell äggskalbadkar av Toby Nowland
  • 8 snygga badkar idéer

Massor av människor föredrar en minimalistisk inredning för badrummet eftersom det är en ren och enkel stil och det passar rummet väl. Här är ett annat väldigt vackert badkar, också med en rund form och även modern. Den kommer i både vit och svart och har en speciell design som gör att du kan sitta bekvämt och njuta av ditt bad.

På ett sätt är ett runt badkar som en mini-pool som du kan få i ditt badrum. Detta speciella badkar har en fyrkantig korpus och en rund inredning. Det är ett djupt badkar och på så vis blir din kropp helt omgiven av vatten, så att du kan koppla av och låta lugn och lugn atmosfär fånga dig.

Denna minimalistiska runda badkar kompletterar inredningen av detta badrum perfekt. Först och främst har den en mycket ren och enkel design. Dess mjuka och känsliga linjer och övergripande design gör att den verkar lätt och mycket elegant. Enkelheten i inredningen kan också ses i hela rummet. De inbyggda hyllorna ser underbara nära badkaret.

Naturligtvis sa ingen att badkaret måste sitta i badrummet. Om du vill kan du få din badkar placerad någon annanstans, någonstans där du kan beundra utsikten och koppla av ännu mer. Det här eleganta, runda badet behöver inte något annat för att sticka ut.

Vissa människor föredrar djupt badkar där de helt kan omges av vatten. Andra föredrar ett stort badkar där de kan ha mer rörelsefrihet. Tja, det här badet erbjuder det i stil. Det är ett elegant och modernt badkar med svart exteriör och en vit inredning. Badkaret är placerat på en vit yta, så kontrasten är ännu starkare.

Runda badkar är avkopplande och elegant men för att atmosfären ska vara trevlig, lugn och avkopplande, är resten av inredningen också viktig. Denna vindsutrymme verkar perfekt. Det snedställda taket skapar en varm och intim atmosfär och kontrasten mellan det moderna och minimalistiska badkaret och träbjälkens tappningskarm är också härligt. Dessutom är takfönstret ett fantastiskt element.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.