10 Rustika Barn Idéer att använda i ditt moderna hem

10 Rustika Barn Idéer att använda i ditt moderna hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I vår moderna designvärld finns det fortfarande en längtan efter att leva hållbart och återställa nostalgi om hur husägare bodde i tidigare generationer. Landsbygdens jordbruk var och är fortfarande en viktig källa till hur vi matar våra familjer idag och ladugården och landsbygdsbyggnadsstrukturerna som en gång inrymt djur och boskap renoveras till moderna och moderna hem. Barnkonverteringar är ett bra sätt att återuppliva gamla lador som annars bara skulle sitta i förfall. Rustika ladugårdar visas i fler interiörtrender, och om du vill renovera en gammal ladugård eller bara stjäla några element i stil, är det 10 för att få rustik stil i ditt hem.

1. Reclaimed timmer och träelement för ditt hem:

Ett av de mest utmärkande delarna av gamla ladugårdar är deras stora användning av trä av trä i sin struktur. Många ladugårdar lämnade den exponerade strukturen synlig eftersom dessa byggnader var för utilitariska ändamål i motsats till att vara estetiskt tilltalande. Idag använder många husägare återvunnet timmer och trä i sina interiörer och utför den utsatta strukturen som en rustik anteckning i sitt hem. Från synliga kolonner i dina interiörer till takbalkar och synliga bjälkar, kommer du att älska den rustika överklagan som det ger dig till ditt hem.

2. Expansiva fönster gör för underbara vyer:

Skönheten i gamla ladugårdar finns där breda öppningar utomhus. Oavsett om de var vana att ta med tillförsel genom eller för att kunna låta solljus in i boskapet, har rustika lador möjlighet att ställa in scenen för fullständig panoramautsikt. Överväg att föra dessa stora bildramar rätlinjiga fönster in i ditt hem. Om du konverterar en gammal ladugård, se till att de nya fönstren är miljömedvetna för vinter och sommaruppvärmning till ditt nya hem.

3. Skjutdörrdörrar för att definiera dina utrymmen

Eventuellt är en av de mest populära designtrenderna från rustika lador att korsa över i moderna hem användningen av skjutdörrdörren. Används i gamla ladugårdar på grund av möjligheten att stänga och öppna väldigt stora dörröppningar utan en stor dörrväxelväg, ladugårdsdörrar och barndörrhårdvara är idealiska för rum som måste stängas utan en påträngande dörrsvängning. Designers hitta nya användningsområden för dessa underbara dörrar för ett köksskåp, badrumsdörrar, eller för att separera stora rum i dina interiörer.

4. Se till att ditt hem är isolerat om du konverterar från en ladugård

Medan överklagandet av synliga väggar och strukturer kan vara tilltalande från en estetisk syn, bör isoleringen och hur bekväm temperaturen är i ditt hem beaktas. Termiska paneler, isolerad isolering och skumisolering kan vara alternativ beroende på hur du bestämmer dig för att slutföra inuti ditt hem. Sök råd från en professionell värme- och flygingenjör eller konsult som hjälper dig att se till att ditt hem är bekvämt året runt.

5. Höjda tak skapar volymmässigt utrymme

Om du gillar massor av luftig höghet i ditt interiör, kan barnkonverteringar eller öppna ditt nuvarande tak till bara den exponerade strukturen ett bra alternativ. För husägare som föredrar det mer färdiga utseendet, kan torrvägg appliceras på undersidan av konstruktionsmedlemmarna, ändå öppna upp rummen nedan till ett öppet takområde. Många husägare finner att de öppnar taket till strukturen ovan, vilket gör att rummen blir större och möjligheten att låta bli ljusare med takfönster eller fönster är också ett alternativ.

6. Kök lånar lantgård detaljer för ditt moderna hem

 Om du försöker skapa ett kök som delar många av de rustika detaljerna om ladugården, titta på bondgårdens landstil för inspiration. Slaktbänkskivor av slaktblock tillverkad av trä är en rustik egenskap som många älskar att laga mat. Rustik hängande belysning i Benson, Skolahuset eller andra industriländer inspirerade armaturer kan belysta ditt kök vackert. Titta även på ladugårdsalternativ för att stänga byxor och andra rum i ditt hem.

7. Rustika kök bekvämligheter för att ljusa din inredning

Lantgårdslinda runt sänkor och matchande VVS-armaturer kan följa dina bänkskivor för ett kök som lånar rustika detaljer från populära barnkonverteringar. Leka av det exponerade träet i din matsal och köksmöbler för att vakna ditt kök. Pops av färg som blå, gul och röd är ofta Americana färger som lekfullt används i moderna lanthem.

8. Slitna och förvrängda trägolv för att återskapa vintage barn estetik

En annan bekvämlighet tillsammans med ladugårdar som trender i designgemenskapen använder knottiga trägolvskivor som är förvitrade och slitna. Du kan använda återställda trägolv från äldre ladugårdar till ditt hem och få fauxvarianter som ger en liknande estetik. Titta på trägolv med naturlig tall, ek och lönn som har ofullkomligheter. bucklor, knutar och starkt träkorn är det perfekta rustika trägolvet för att få det önskade utseendet.

9. Konsultera med en designprofessor innan du konverterar en ladugård

Så du hittade en gammal ladugård som är i förfall men du är säker på att den kan omvandlas till ett bra hem för dig och din familj? Innan du tänker dig att flytta in, kontakta en arkitekt eller en allmän entreprenör för att avgöra vilka designändringar som behövs för att slutföra projektet. VVS, el, struktur och uppvärmning och luftkonditionering kan vara dyra och omfattande.Vet vad som är inblandat för att göra din nyfunna ladugård till en verklighet.

10. Att återställa gamla byggnader är ett miljömedvetet sätt att leva

Oavsett om du bestämmer dig för att ta med rustika ladugårdar i ditt hem, eller om du planerar att konvertera en ladugård till ditt nya hem, kom ihåg att återanvändning och omställning av gamla lador är ett bra sätt att utnyttja det som finns. I vår värld av nya byggnader som byggs upp är det alltid trevligt att renovera det gamla och bevara dess karaktär och historia under kommande generationer.

Freshome läsare vad är din favorit rustika ladugård detaljer som du skulle älska i ditt hem?