10 rustika vardagsrumsidéer som använder sten

10 rustika vardagsrumsidéer som använder sten
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vardagsrummet är vanligtvis det viktigaste rummet i huset. Det är oftast den största och också den plats där du brukar spendera större delen av din fritid, antingen ensam eller med din familj eller gäster. Vardagsrummet är mycket viktigt så här är några idéer som du kan använda för att skapa en unik och inbjudande inredning.

Ett sätt att erhålla ett inbjudande och elegant vardagsrum är att gå med ett rustikt utseende. Stenmurar är alltid stora och de ser riktigt bra ut i vardagsrummet. När du inkluderar sten i din inredning vill du också späda det kalla utseendet med något mysigt och varmt och detta inkluderar både konsistens och färg. Trä furntirue skulle också vara ett utmärkt val.

MoreINSPIRATION
  • Träbjälkar och sten - Den perfekta kombinationen för en hytt-liknande känsla
  • 10 högt inredda vardagsrumsdesignsidéer
  • 40 Rustik vardagsrum Idéer att mode din revampa runt

Du kan använda sten av falsk sten för väggarna eller bara för vissa speciella områden som exempelvis eldstaden eller trappan. Eldstäder är en av de vanligaste och vackraste dekorationerna när det gäller vardagsrum. De hjälper verkligen till att skapa den varma och mysiga atmosfären du önskade.

Om du vill få en mer dramatisk inredning i ditt vardagsrum skulle det vara till stor hjälp om du hade högt i tak. På så sätt kan du lägga till några långa gardiner i fönstren och om du väljer rätt hängsmycke eller ljuskrona är allting så mycket lättare. När det gäller färgerna är brunt ett mycket vanligt val och det går riktigt bra med det rustika vintageutseendet. {Pics from site}