10 hemligheter från bästa inredningsdesigners till bättre ditt hem

10 hemligheter från bästa inredningsdesigners till bättre ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ibland behöver vi lite hjälp med våra hem. Oavsett om vi har bott i våra hem i 2 månader av tjugo år, behöver vi alla förändra saker och ting från tid till annan. Våra liv är vårt ständigt föränderliga och detta bör också återspeglas i våra bostadsområden. Förändringar kan vara enkla, inköp av några nya tillbehör, eller kanske en målning. Men kanske en stor förändring beror på en ny färgfärg, några nya möbler, kanske till och med en ombyggnad. Nedan följer några mycket enkla hemligheter från några välkända inredare för att hjälpa dig att förvandla ditt bostadsutrymme så att det bäst återspeglar din stil och personlighet.

1. "Den första regeln om att dekorera är att du kan bryta nästan alla andra regler." - Billy Bladwin

Något som nästan alla dekoratörer kommer att berätta är att reglerna är avsedda att vara trasiga. Det är viktigare att inredningen i ditt hem återspeglar din levande stil och din personlighet än någon vanlig regel. Det är dock viktigt att hitta balans så att ett hem inte blir för gammalt och tråkigt eller för upptaget och distraherande.

2. "Skjut aldrig möbler upp mot väggarna. Genom att dra sitt sittningsarrangemang i (även några inches) värms du omedelbart upp ett utrymme och skapar flöde. "- Betsy Burnham

Medan varje formgivare har sitt eget trick för att omvandla ett rum, anser de enhälligt att ett hem borde känna sig väl bosatt i, representera hushållens intressen och lust och aldrig borde vara för allvarlig. Över detta mysiga bibliotek lyckas göra allt. Detta bibliotek är varmt och inbjudande samtidigt som vi ger oss glimt i ägarens eget liv.

3. "Tak måste alltid beaktas. De är det mest försummade rummet i ett rum. "- Albert Hadley

När man dekorerar sitt hem tenderar man omedelbart att tänka på väggarna, följt av möblerna och sedan golvet, men sällan tänker folk på vad som är overhead. Det här guldtaket klarar av att göra flera saker i det här rummet. Det återspeglar det naturliga ljuset som kommer in från de överdimensionerade fönstren, det ger djup och värme till rummet, och det ger visserligen en touch av whimsy.

4. "Färgstift håller ett rum som känns ungdomligt och engagerande." - Christina Murphy

Många människor är rädda för att måla sina väggar en ljus färg. Färg kan också läggas till genom tillbehör. Underbara filtar, vaser, målningar, kuddar och mattor är en underbar sätt att lägga till en pop färg. Börja i små steg. Kanske lägger till en färgstark lampa, då kan du lägga till en vas, filten, och om du är redo, försök att ta itu med större områden. Färgen påverkar verkligen ditt humör och kan göra ditt bostadsutrymme till en lycklig och energisk.

5. "Använd tapeter på oväntade platser: på taket, i ett panelerat rum, i garderober, hallar och små foyer. Ett bra mönster eller en textur i små utrymmen kan vara en förödande twist. "- Lindsay Coral Harper

Det är alltid kul att gå in i någons hem och hitta det oväntade. En formell matsal med ett ljust färgat tak, en vit hall och ett oväntat färgstarkt trapphus. Ett enkelt vitt sovrum kan erbjuda en lekfull överraskning med en rolig mönstrad pappersmur i garderoben. I rummet över ett öga dras omedelbart uppåt till det lekfulla men eleganta taket.

6. "Jag uppskattar historia men du måste ta med din egen erfarenhet till dina rum." - Istvan Francer

Vad som gör ditt hem unikt ditt eget hem är de saker du har i den. Visa dina personliga ägodelar för att avslöja din personlighet, äventyr och prestationer. Blanda dina tillbehör med nya och gamla. Vi har alla förflutna, nutid och en framtid, och alla ingår i våra personliga historier.

7. "Jag tror inte att människor har tillräckligt kul med att dekorera. Det behöver inte alltid vara så allvarligt. Design är inte som ett äktenskap, du behöver inte begå livet. "- Ross Cassidy

Var inte rädd för att prova något nytt. Du kan alltid ändra den. Möbler kan omarrangeras och väggarna kan ommålas. Som med alla saker, i heminredning, prova något nytt, kanske du gillar det. Börja små om du måste gå större. Rummet ovan skulle vara väldigt intetsägande utan de roliga och färgstarka möblerna. Möblerna ger rummet sin personlighet. Det visar att ägaren är rolig att älska och tar troligtvis inte sig själv allvarligt. Omvänt, om väggarna och lampans nyanser inte var vita, skulle rummet vara mycket upptagen och för distraherande.

8. "Verklig komfort, visuell och fysisk är viktig i varje rum." - Mark Hampton

Ett annat område där alla designers tycks hålla med är viktigheten av komfort i sitt hem. Det spelar ingen roll vad din egen personliga stil är - Oavsett om du är elegant och sofistikerad eller avslappnad och nyckfull ... Oavsett om du är minimalistisk, eklektisk, klassisk, bohemisk - det viktigaste är att göra ditt hem livligt. Ett väldesignat hem är ett som är både bekvämt och funktionellt.

9. "Det viktigaste? Perfekt belysning hela tiden. "- Oscar de la Renta

Naturligt ljus är bäst, men när naturliga ljuskällor är begränsade bör det finnas gott om ljuskällor. Tänk på din miljö. Är du i en storstad, nära en skog eller vid havet. Vissa hem kommer att ha mer naturligt ljus än andra och ljuset i ditt hem kommer att växla och variera genom dagen.Sitta i alla rum i ditt hem hela dagen och du kommer att märka var belysning behöver kompletteras. Den rätta typen av belysning i rätt utrymme ger en glöd och en värme till omgivningen.

10. "Tillbehör är där jag gillar att göra ett uttalande. De är själen i ett rum. "- Austin Warner

Tillbehör är ett bra sätt att knyta samman alla inredningar. De kan dra alla bitar för att ge ditt utrymme en klar utseende. Tillbehör är ett annat sätt att lägga till en personlig touch till ditt utrymme, eftersom de ofta berättar om en historia om var du har varit och var dina intressen ligger. Om du är för blyg för att gå för stora mängder djärv färg, mönster eller inredning i ditt hem, kan du fortfarande skapa en färgstark atmosfär med de tillbehör du väljer.

Är du inspirerad att göra några förändringar runt huset? Var ska du börja? Vad kommer du göra? Jag behöver lägga till lite mer färg, jag själv och letar efter precis rätt matta för att knyta allt ihop.