10 tecken på att du ska bli en inredare

10 tecken på att du ska bli en inredare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Har du det unika sinnet hos en inredningsarkitekt; sinnet som är kapabel till ren artistry kombinerad med ultimata logik? Bildkälla: Meredith Baer

Om du hatar ditt jobb är du bland 70% av de folksamlingar. Enligt Gallup finns många fler olyckliga med sitt karriärval än de som är glada. Det är en svindlande statistik!

Om du är en del av de 70% som är olyckliga på jobbet, kanske du vill överväga en karriärbyte. Är du osäker på vilket karriärval som passar dig? Tja, vi har en liten lista över observationer som visar att en karriär inom inredning kan vara rätt för dig.

Inredare / dekoratörer är kreativa men logiska tänkare som förstår vad som krävs för att dra ett rum tillsammans till ett sammanhängande, vackert och viktigast funktionellt utrymme. Har du det unika sinnet hos en inredningsarkitekt; sinnet som är kapabel till ren artistry kombinerad med ultimata logik?

Om så är fallet kanske du borde läsa våra topp tio tecken på att du ska bli en inredningsarkitekt:

Vi har en liten lista över observationer som visar att en karriär inom inredning kan vara rätt för dig om ... Bildkälla: Cgsdb

# 1 Du Obsess About Decorating Detaljer

De flesta stiften på dina Pinterest-kort känner till titlar som "sovrumsideer", "kökets bakplatta" och "badrumsplattor"?

Finner du dig själv på rummen i dina vänner och familjemedlemmar hem, tänker, "varför valde de dessa knoppar, de borde ha gått med guldaccenter i motsats till silver"? Och då säger du det högt - Oj!

Om du spenderar tid att fantasera om rumsarrangemang och nya inredningslösningar, kanske är designområdet rätt för dig.

Om du spenderar tid att fantasera om rumsarrangemang och nya inredningslösningar, kanske är inredningsområdet rätt för dig. Bildkälla: VI Foto Design

# 2 Du omställer möbler förtvivlande

Finns du ständigt i behov av en värmepanna för din värkande rygg, eftersom du förflyttade dina sovrums möbler runt för den femtionde gången i månaden?

Är dina barn ständigt frågar dig var deras saker har gått? Eller saknas din make i deras favoritstol eftersom du har bestämt dig för att passa bättre i källaren?

Om dina nära och kära går in i ett rum och tänker, "gick jag in i fel hem?", Kan inredning vara karriärvalet för dig. Om du efter en halv månad - eller mindre - omarrangerar vardagsrummet igen, kanske du seriöst vill börja titta på inredningsskolor i ditt område.

Om dina nära och kära går in i ett rum och tänker, "gick jag in i fel hem?", Kan inredning vara karriärvalet för dig. Bildkälla: Amanda Zorumski

# 3 Vänner Fråga Dig För Dekorera Idéer

Om folk frågar efter ditt dekorativa råd, anser du det som det ultimata komplementet - och det ultimata tecknet på att du har det kreativa ögat som krävs för ett jobb inom inredningen.

Kommer dina vänner till dig varje gång de vill ändra något i hemmet? Frågar de din åsikt om vilken färg eller material de ska få för deras nästa uppsättning fönsterbehandlingar?

När dina vänner nämner att de ombygger eller bygger ett nytt utrymme, frestas du att skicka dem designidéer, komplett med tygprov, golvprover och färgprov. Om du lätt nickar på ditt huvud tror vi att du kanske har hittat ditt nya karriärval.

Om folk frågar efter ditt dekorativa råd, anser du det som det ultimata komplementet - och det ultimata tecknet på att du har det kreativa ögat som krävs för ett jobb inom inredningen. Bildkälla: Andrew J Howard

# 4 Du försöker spara varje dekorationsdilemma

Varje gemenskap har en-en lokal byggnad som är ett komplett ögonsår; Det faller ifrån varandra och alla begär att det ska tas ner - förutom dig.

Om du har förmågan att se potentialen i det mest kollapsiga huset när alla andra tycker att det är slöseri med tiden, kan du vara på rätt väg för att ta hand om din egen potential i inredningen.

Det är möjligt att du inte bara "ser" potentialen i ett ögonöre i samhället, men du går direkt till samhällets råd för att försöka spara platsen. Du kan till och med finna dig själv att bjuda på auktionshus bara för att vända dem och vända dem från djur till skönhet.

Inredningsdesigners har insikten att se skönhet och potential i benen av något gammalt och daterat. Bildkälla: Scinta Designs

# 5 Du känner till fler färger än en kritboks

Inte bara vet du vad de primära färgerna på färghjulet är, du vet också vilka färger som är komplementära, vilka färger är tertiära och vilka färger som är analoga.

Du vet vilka färger som ser bäst ut tillsammans, vilka färger ska aldrig sättas ihop, och viktigast av allt vet du hur färg kan påverka stämningen i ett utrymme.

Och självklart är du den enda som kan ge en fullständig förklaring till vad skillnaden mellan greige och beige är, samt vilka färger som bäst passar varje.

Designers vet vilka färger som är bäst tillsammans, vilka färger ska aldrig sättas ihop, och viktigast av allt, vet hur färg kan påverka stämningen i ett utrymme. Bildkälla: Decorum Home

# 6 Förbättringspersonal känner dig efter namn

Vi satsar på din inköpslista är full av material för ditt nästa gör-det-själv-projekt (och inte matvaror). Vi satsar även personalen på de lokala förbättringsbutikerna känner dig vid namn.

Inredningsdesigners är kreativitetskreaturer och det är svårt att stoppa dem från att drömma om deras nästa designskapande.

Så, om du får dig att hjälpa andra att välja färg i färggången, kanske du måste betala för dina åsikter.

Inredningsdesigners är kreativitetskreaturer och det är svårt att stoppa dem från att drömma om deras nästa designskapande. Bildkälla: Don Gardner

# 7 En trovärdig verktygslåda är alltid vid din sida

Man eller kvinna, en inredningsarkitekt är en do-it-yourselfer i hjärtat och de har alltid en tillförlitlig verktygslåda till hands.

Om din väska eller portfölj är full av mätverktyg och färgprovningar (och saknar saker som en "normal" person i ditt yrke bär), kanske du vill tänka på hur du kan vända den portföljen till en designportfölj.

Hitta karriären som gör att du kan bära en skissplatta stolt när du går runt med ett måttband draperat runt nacken, så att du alltid är beredd att mäta fönster, se vilken storlek soffan passar och hur apparaterna kommer att passa in i ny kökslayout du har utformat.

Hitta karriären som gör att du kan driva dina kreativa passioner. Bildkälla: Oficinainglesa

# 8 Raffineringsmöbler är en passion

Shopping för möbler är en tidsfördriv av din. Du älskar linjerna, och möjligheterna att göra en gammal relik in i något nytt med ett stänk av färg eller några sandpapperskrapor.

Du hämtar ofta gamla, slitna möbler, som bänkar, bord och stolar, för att ta hem hem och arbeta på dem på fritiden, även om det betyder att tvättstolarna upp eller på kvällen kommer från en körning till en regelbundet - du måste se den färdiga produkten.

När du är redo att skapa något nytt och spektakulärt ut ur något gammalt, omordnar du vardagsrumsmöblerna igen - bara så att det passar.

Du älskar linjerna, och möjligheterna att göra en gammal relik in i något nytt med ett stänk av färg eller några sandpapperskrapor. Bildkälla: Laura Miller

# 9 Alltid på jakt

Många kvinnor och män går ut och handlar, och ja, vissa anser att det är en sport, men din idé om att handla är lite annorlunda.

Du är så engagerad (och kanske besatt) med att hitta den "nästa stora delen" som du ofta tycker om att surfa på möbelutställningar vid lunchpaus eller plötsligt dra över på sidan av vägen när man ser en loppmarknad.

Att scorera antika skrivbord, unika hyllenheter och enstaka belysningsarmaturer ger dig en spänning som ingen annan.

du är så konkurrenskraftig när det gäller att hitta precis rätt stycke, som du tycker att du ska bli tilldelad en olympisk medalj. Bildkälla: Lux Design

# 10 Du känner dina tyger

Regeln av tre, dragspelvikt, arabesque, vitrock .... Har några av dessa ord nyligen varit på dina läppar?

Designers känner också till sina tyger. Alla har hört talas om bomull, ull, linne, sammet och mikrofiber. En individ som är född att vara en designer har dock en djupare kunskap om tygens värld. I motsats till att vara förvirrad på orden lenpur och lyocell vet du exakt vad de menar.

Vidare vet du var och hur dessa material används bäst vid utformningen av ett hem. Låter något av detta som någon du känner?

Designers vet var och hur material används bäst vid design av ett hem. Bildkälla: BFein Interiors

Om du har svarat ja på någon av dessa frågor eller kan godkänna något av dessa påståenden, så är det ganska möjligt att du föddes för att vara inredningsarkitekt, men du har hittills valt den felaktiga karriärvägen. Var inte den 70% som ångrar sitt karriärval.

Uppmuntra din potential och bli vad du föddes för att vara. Tycker du att du var avsedd att designa?