10 Enkla, eleganta och mångsidiga trätrappdesign idéer

10 Enkla, eleganta och mångsidiga trätrappdesign idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I ett hem som har mer än en nivå blir trappan oundvikligen en viktig del av inredningen. Trappan används ofta som en kontaktpunkt, som en accentdel och det är ett bra sätt att använda en viktig del av hemets arkitektur och design och förvandla den till en vacker inredningsdetalj. Det finns många strategier, former och mönster som kan användas för trappan och de är lika viktiga som materialet.

De flesta traditionella trapporna är gjorda av trä. Detta ger den elegans som de behöver stå ut, men gör dem också till en trevlig del av inredningen på grund av träets naturliga förmåga att lägga till värme och textur på allting. Det finns också gott om moderna mönster för trätrappor. En fantastisk trätrappa kan ändra hela utseendet på ett hem. Det kan göra skillnaden mellan en enkel inredning och en helt enkelt vacker.

MoreINSPIRATION
  • Beautiful Staircase Design Idéer av Cast
  • 14 Trapphus utformar idéer
  • Ett enkelt och elegant hem med trävolym

Du kan också kombinera olika material för trappan. Till exempel, en trätrappa med genomskinliga glasskenor kommer att ha den stabilitet och styrka som krävs, det kommer att vara säkert men kommer också att ge en känsla av öppenhet. En trätrappa med träskenor kommer att ha ett mer traditionellt, rustikt utseende. En trätrappa med en metallram kommer att ha ett traditionellt utseende med en industriell touch. Det finns också många andra alternativ att välja mellan. Vi har valt några exempel för att du ska kunna använda som inspiration.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.