10 enkla sätt att väcka dina interiörer med lyxiga detaljer

10 enkla sätt att väcka dina interiörer med lyxiga detaljer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

10 sätt att få lyxiga designdetaljer i ditt hem

Om du älskar den överdådiga känslan av satin och släta textiler mellan dina fingertoppar eller den kristallkrona som har mousserande färger i ditt hem, älskar du förmodligen allting lyxigt och överdådigt! Vanligen kallad "Luxe" detaljer är själva kärnan i varför vi njuter av det finaste materialet, tyger, möbler och inredningsstil i våra hem. Oavsett om du letar efter några få detaljdetaljer till ditt interiör eller vill gå ut, är det 10 enkla sätt att väcka ditt hem med dessa underbara tillägg.

1. Liven din interiör med importerade möbler och reliker:

För de flesta av oss är tanken att resa världen och besöka lyxiga destinationer från alla hörn av världen en eftertraktad dröm. Oavsett om du kan resa världen eller inte, kan du ta med luxuösa detaljer i ditt hem med importerade möbler och reliker som efterliknar lyxiga bitar. Från antikviteter och vintagemöbler till speglar, konstverk och enstaka skulpturer, säger ingenting något bättre än vackra importerade möbler.

Importera skulpturer, möbler och annan inredning för dina lyxiga interiörer

2. Större storlek betyder inte alltid bättre för luxemburgare

Vi jämställer ofta större storlek för mening bättre, men när det gäller luxuöst boende förbiser vi inte posh små städerna och bostäder som kan vara värda mer än ett landskapande land. Ta med luxe i din lilla urbana lägenhet genom att maximera varje kvadratmeter med lyxiga designmaterial, finish, konstverk och möbler som har blivit handgjorda för din specifika smak och stadsbostad.

Titta på dina resor för inspiration till ditt lyxiga hem

3. Besök designcentra i ditt område för luxefynd:

Om du inte vet var du ska hitta utställningsrum och designkvalitetsmöbler som oser av lyxig överklagande för dina interiörer, överväga att besöka designcentra i ditt område. Designcentra är idealiska eftersom de ofta får små mängder möbler som inte kommer att ses överallt. De kan också beställa eller visa upp de senaste designerna från designers som tillgodoser high-end kundkrets med specialdesignade linjer och erbjudanden för ditt hem.

Underskattar inte ditt lilla bostadsområde med luxe detaljer

4. Anpassade hantverksdetaljer görs bara för ditt hem

Om du är trött på att se samma inredning och heminredning som alternativ till ditt hem, varför inte beställa en hantverkare för att skapa egna stycken för ditt hem? Oavsett om du har en plats över din eldstad som du vill ha en underbar bit med konstverk med färger från ditt interiör eller om du behöver en iögonfallande skulptur för din foajéinträde, kan en hantverkare skapa precis vad du vill ha. Från belysning och möbler till konstverk och utemöbler kan en anpassad bit för ditt hem vara den ultimata i lyxiga detaljer.

Kommissionen är din favorithantverkare för att skapa anpassade konstverk för dina interiörer

5. Kök finish och apparater med luxuösa överklagande

Ditt kök är kanske det dyraste rummet i ditt hem när det gäller finish, apparater och toppmodern teknik. Ett annat sätt att få lyxiga detaljer i ditt hem är med ett gourmetkök som har toppen av köksredskapet med unika designfunktioner samt finish du inte ser i de vanligaste husen. Skräddarsydda skåp som är speciellt anpassade för ditt kök tillsammans med importerade och lyxiga kakel, trä, metaller och professionella kökskonferenser kan ta med dig ditt kök i kategorin showstopper. Titta på unika metalliska ytor för att lägga till extra pizazz i dina interiörer.

luxe design köksutrustning

6. Det finaste av textilier för din lyxiga heminredning

Tyger är en av de mest taktila tilläggen till ditt hem interiör som dina händer, kropp och själ kan relatera till. De erbjuder komfort, säkerhet och skönhet och kan skapa en lyxig designestetik som ställer stämningen för ditt rum. Koppla ihop med din favorit inredningsdesigner för att planera dina fönsterbehandlingar, möbler, accentkuddar och mattor för att utnyttja ett anpassat färg- och designschema för dina interiörer. Från cashmere och siden till importerade och handgjorda textilier är möjligheterna oändliga.

Ta med luxuösa material i dina möbler, fönsterbehandlingar och mer

7. Håll influenser från dina favorit lyxhotell

Det finns inget mer överdådigt än att glida in i en mysig säng utrustad med lyxiga sängkläder och fina kuddar för att få dig att känna dig som royalty! Ta med luxuösa detaljer från de finaste hotellen till din master suite och master badrum med plysch handdukar, importerade sängkläder och en designer anpassad säng som passar dina interiörer kunde inte vara finare. Om du är på väg att ombygga ditt sovrum, välj delade områden av integritet som liknar lyxhotell över hela världen. Ett vardagsrumsrum, ett sovrum och en terrass eller balkong som sträcker sig utanför ditt rum utomhus kan göra ditt sovrum det bästa rummet i ditt hem!

8. Opulenta badrumsfaciliteter ger en lyxig spa-liknande överklagande

Medan du kanske tror att du tittar på en smyckeskrin av sällsynt kristall och ädelstenar, är badrum med överdådiga ytor ett underbart sätt att få lyxigt överklagande på ditt badrum.Från kristall, guld och platinpläterad fåfänga sänkor och VVS-armaturer till toppmoderna duscha och badande innovation, kan ditt badrum vara helgedomen du alltid har velat ha. Titta på ditt badrum för att lägga till plattskärms-tv, mini-kitchens, eldstäder och mer med teknik som är fjärrkontroll och smart telefon som drivs för ditt lyxiga hem.

9. Innovativ teknik för det moderna lyxhuset

Luxe detaljer behöver inte bara vara dekorativa. I våra moderna hem med smart teknik finns det ett ökande behov av bostäder som matchar våra krävande livsstilar. Från toppmoderna medieutrymmen för familj och vänner att titta på filmer och underhålla, till lyxiga prylar som erbjuder kontroller av våra värme / kyla, säkerhet och till och med fönsterbehandlingar, finns det ingen gräns för hur mycket innovation ditt hem kan innebära. Fråga en audiovisuell professionell eller smart hemkonsult för att se vilka bekvämligheter som fungerar bäst i ditt hem.

10. Besök internationella hemdesigner när de kommer till ditt område

Glöm inte att luxuösa interiörer och innovativ teknik kan hittas där du minst förväntar dig det. Kontrollera när nästa marknads- eller teknologikonvention ställs in för din hemstad. Stora storstadsorter har ofta internationell teknik, hushållsartiklar och mässor som ger toppdesigners och varumärken till de senaste luxustrenderna för ditt hem. Titta på dem för inspiration för ditt hem!

Freshome läsare vi skulle gärna veta vilka luxe bekvämligheter du älskar i ditt hem.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: