10 Snygga, eleganta och rymdbesparande flytande skrivbord

10 Snygga, eleganta och rymdbesparande flytande skrivbord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Trots att skrivbordet är i grunden det viktigaste möbelset i ett hemmakontor betyder det inte att det kan ta upp hela rummet. För att få en funktionell och luftig inredning för ditt hemkontor behöver du hitta geniala och smarta lösningar. En flytande skrivbord är till exempel ett modernt alternativ som gör att du kan frigöra lite golvyta och få en luftig inredning utan att ge upp funktionalitet. Här är några designidéer.

Detta är ett modernt och väldigt enkelt hemmakontor med vita väggar och ett vackert och slätt flytande skrivbord som perfekt integreras i det sneda utrymme mellan sidoväggarna. Skrivbordet är av trä och det här hjälper också till att skapa ett varmt och inbjudande utseende som balanserar väggens kyla. Även de vackra limefåtöljerna ger en färgkänsla.

Detta är en studio / kontor som organiserades i ett tidigare garage. Eftersom det tillgängliga utrymmet var begränsat, verkar det flytande skrivbordet som den perfekta idén. Den är placerad på samma nivå som fönstret och går från en sida till den andra. Den har en extremt enkel design och kompletteras av en serie väggmonterade hyllor och förvaringsutrymmen på varje sida av fönstret.

Här är ett annat modernt kontor och det här är baserat på färgkontrast. Bakgrunden i skarpt vitt och högt i tak och fönster förbättrar bara ljusstyrkan på inredningen. Golvet är dock mörkt brunt och så är soffan och flytande skrivbordet. På så sätt skapas en mycket fin kontrast. Färgerna är vackert balanserade och kompletteras med några röra på rött.

Detta speciella hemmakontor, trots att det är litet, är väldigt inbjudande och trevligt att vara i. Fönstren släpper in mycket naturligt ljus men rummet behåller fortfarande sin hygge. Skrivbordet är svårt att märka eftersom det är så smalt. Det är en flytande skrivbord med endast en del användbar men det fortsätter och bildar ett fint displayområde. I mitten av rummet finns ett elegant bord med en glasplatta och två vita stolar och det finns också en mycket vacker hänglampa som hänger ovanför den.

När du inte har plats att göra ett helt rum till ditt kontor kan du omdirigera din uppmärksamhet mot utrymmen som källaren. Det kan inte vara idéer, men det är ett bra utrymme där du kan hitta lugn och ro och där du kan koncentrera dig ordentligt. Det är litet men ett flytande skrivbord och några vägghylsor skulle lösa problemet.

MoreINSPIRATION
  • Enkla, funktionella och rymdbesparande flytande vägghylloridéer
  • Smala skrivbord för smala utrymmen och rymdbesparande hem
  • Eleganta, funktionella och mångsidiga glashyllnadsdesigner för snygga hem

När du faktiskt inte arbetar hemifrån utan ibland tar ditt arbete hem med dig kan du ge upp tanken på att ha ett helt utrymme för det och du kan organisera ett litet område i vardagsrummet där du kan arbeta. Det behöver inte vara mycket. För att integrera det i inredningen kan du använda ett slätt flytande skrivbord, lägga till en stol eller två och du är klar.

Detta hemkontor har mycket lagringsutrymme. IT har ett flytande vitt skrivbord och en lång vägg som hänger ovanför den som innehåller hyllor och förvaringsutrymmen för allt från böcker till kontorsmaterial. Framför skrivbordet finns en magnetisk vägg med glas på toppen. Det är en mycket intressant idé som också kan tillämpas på andra utrymmen.

Denna speciella hemmakontor har en mycket ren och enkel look. Det är i grund och botten bara en vit flytande skrivbord monterad på en vit vägg. Stolarna är också vita men golven är mörkbruna och kontrasten skapas i mycket stark och djärv. Fönstret har också en tunn svart ram som skapar samma effekt. För att bibehålla detta tema har skrivbordet också blivit dekorerat med svartvita element.

Detta ovanligt snygga hemkontor är en del av en underbar och imponerande paviljong. Som du kan se är inomhus-utomhus-anslutningen mycket stark tack vare de stora glasväggarna och rensa fönster. För att bibehålla inredningens öppenhet och att också dra maximal nytta av det naturliga solljuset, placerades ett mycket snyggt och enkelt flytande skrivbord nära glasväggarna. På den ena sidan har den en bokhylla samtidigt som den har underbar utsikt över utomhusområdena.

Vårt sista exempel är ett annat familjerum. Den här har också ett kontor integrerat i sin design. Det är ett litet och nästan obestridligt område som har ett flytande skrivbord, två eleganta vita stolar och lite inbyggt förvaringsutrymme på ena sidan. Det drar nytta av naturliga ljus som kommer genom de smala fönstren och det stör inte den övergripande inredningen.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.