10 Skjutdörrar - ett praktiskt och elegant alternativ för alla typer av bostäder

10 Skjutdörrar - ett praktiskt och elegant alternativ för alla typer av bostäder
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om de inte är lika vanliga eller populära som tvåsidiga dörrar eller andra typer av dörrar, har skjutdörrar sina fördelar. De är ganska vanliga i garderober och garderober men inte så mycket i inredningen. Det är för det mesta eftersom, till skillnad från när det gäller garderober, behöver en skjutdörr innehålla ytterligare utrymme för att kunna installeras. Det tar dubbelt så mycket utrymme som behövs för en vanlig dörr. Ändå kan det vara mycket praktiskt och användbart i vissa fall.

En glidande innerdörr kan användas för korridoren. Med tanke på att korridoren oftast är ett övergångsutrymme som oftast är dekorerat med bilder, konstverk och lagringsenheter, ska det ha tillräckligt med utrymme för att rymma en skjutdörr. Men att lägga alla bekymmer relaterade till rymden åt sidan, glidande inre dörrar tenderar att vara lite snyggare och snyggare än de flesta vanliga dörrarna. De rymmer enkelhet enklare och det är lättare att ha en minimalistisk skjutdörr än minimalistiska tvåsidiga dörrar.

MoreINSPIRATION
  • Typer av interiördörrar för hemmet
  • Snygga garderober med skjutdörrar, enkla och ändå väldigt funktionella
  • Säkerhetsdörrar i glasögon som används i moderna konstruktioner

Skjutdörrarna är perfekta för att gömma ett rum och upprätthålla en minimalistisk inredning. Ändå förbinder detta inte dem med en viss stil. Du kan ha rustika skjutdörrar, moderna, traditionella, samtida eller vintage skjutdörrar. Det finns en mängd olika mönster och modeller att välja mellan, och skillnaderna mellan dem kan vara ganska stora. Vi har valt en serie interiörer med skjutdörrar med olika mönster, stilar, former och storlekar.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.