10 små kök öar som är stora på lagring och stil

10 små kök öar som är stora på lagring och stil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bild: Andre Rothblatt Arkitektur

Om du svälter för diskutrymme i ditt lilla kök, har du övervägt att lägga till en liten köksö? Det kan tyckas kontraproduktivt att lägga till en ö i ett redan litet kök, men det finns ett stort urval av kök öar avsedda för små utrymmen.

Vi har sammanställt en lista med 10 små köksöar - även kallade köksbordsbord, rullande slaktblock och köksvagnar. De är överkomliga, robusta och mångsidiga, och de gjorde vår lista eftersom:

  • De fungerar som multifunktionella bitar och erbjuder extra lagring.
  • Vissa har krokar eller en inbyggd handdukbar.
  • Många har låshjul så att de kan rullas ut ur vägen eller användas i andra rum.
  • Vissa vik platta för förvaring i ett skafferi eller mot en vägg.
  • Vissa har faller löv, vilket lägger till diskutrymme och tjänar dubbelt som en frukostbar.

10 små kök öar Ditt lilla kök kommer att älska

amason

1. Oasis Concepts Folding Kitchen Island

Mått: 23 "B x 24" D x 36 "H

Oasis-veckningsöken ($ 250) är genial tack vare sin förmåga att vikas nästan platt. Den är tillverkad av rostfritt stål och massivt trä, inklusive en parkettslaktare, för att säkerställa hållbarhet även i de mest trafikerade småköken.

allmodern

2. Altra Elmwood Köksvagn

Mått: 36 "B x 17" D x 34 "H

Elmwood Kitchen Cart av Altra ($ 349) är en modern och vacker köksö. Den industriella chic-vagnen har flera hyllor, inklusive hyllor för 12 flaskor vin, i en cool tonad rustik ek-yta för att hålla vad du än behöver stilfullt. Det har också hjul så att du kan använda den som en barvagn eller var som helst du behöver lite extra förvaring.

Ikea

3. Ikea Grundtal Köksvagn

Mått: 21,25 "B x 16" D x 35,5 "H

Denna köksvagn med lågt underhåll, rostfritt stål ($ 149) har en liten låda med en dragkedja i barstyp, samt en fast hyllning. Den stora korglådan är den perfekta fångsten - allt för större saker, medan vinstället är robust nog för att hålla några av dina favoritvinflaskor (eller rullstiften).

Hemhållplatsen

4. Catskill Craftsmen Drop-Leaf Cabinet Cart

Mått: 20 "B x 20" D x 34,25 "H

Den övre delen av Catskill Craftsmen drop-leaf cart ($ 410) fördubblas i bredd till 40 inches när båda droppebladen är upp, för att expandera din räknareutrymme eller tjäna som en perfekt plats för frukost för två. Låshjul håller den lilla köksön på plats tills du är redo att rulla den på annat håll. En låda och ett dörrskåp ger extra förvaring i utrymmeutmanade kök.

Wayfair

5. Winsome Folding Kitchen Island

Mått: 38 "B x 17" D x 34,5 "H

Winsome Folding Kitchen Island ($ 180) är en liten köksö som kan vikas platt för förvaring med en handduksstativ, hjul, ett rullgardinslöp och massivt träkonstruktion.

Behållaren

6. Metro Commercial Chef's Cart

Mått: 27 "B x 21" D x 39,25 "H

Metro Commercial Chef's Cart ($ 287) är tungt nog att hålla upp till 500 pund per hyllan, vilket gör den nedre hyllan på den här mobilen, den lilla köksön den perfekta platsen för bostadsblandare och andra tunga köksmaskiner. Den fasta slaktblockskivan är tjock och hållbar nog för att klara år av huggning.

amason

7. Apex Entertainment Work Table

Mått: 30 "B x 18" D x 34 "H

Rostfria matmatberedningar, som den här av Apex ($ 109), är den perfekta lösningen för ett litet kök. 30-i-18-tumsstorleken är avbildad, men den här tabellen kommer i olika storlekar så små som 24 x 12 tum. För extra mångsidighet, lägg till valfria rullhjul om du tror att du flyttar den runt.

amason

8. Linon Bamboo Work Island

Mått: 22 "B x 22" D x 36,5 "H

Vad som gör Linons Bamboo Work Island ($ 215) unikt är den inläggna granitplattan. Granit är lågt underhåll, modernt och perfekt för bagare som behöver en cool yta att arbeta med. En mängd olika lagringsmöjligheter - lådor, korgar, hyllor, vinställ och handdukshakar - ger plats för allt som en kock behöver, och gummitrådar kan du rulla det där du behöver det mest.

allmodern

9. Baxton Studio Meryland Kitchen Cart

Mått: 47,5 "B x 17,75" D x 34,5 "H

Färskt och rent i en vit yta med en träslaktblock, Meryland Kitchen Cart ($ 459) har en handdukshållare och kryddstativ på ena sidan, plus lådor, skåp och hyllor för att hålla alla nödvändiga saker.

amason

10. Winsome Mali Kitchen Cart

Mått: 36 "B x 18,5" D x 34,5 "H

Modernt i en slående espresso-finish och en slaktblockskiva är Mali Kitchen Cart ($ 265) en bra liten köksö när extra lagring och diskutrymme behövs. En av de öppna hyllorna är avtagbar för att rymma högre föremål eller köksredskap.

Älskade du dessa idéer? För mer inspiration, kolla in Small Kitchen Island Ideas för varje utrymme och budget.

Ser du några små kök öar i denna lista som kan hjälpa dig att få ut det mesta av ditt lilla kök?