10 smarta idéer för modern kökslagring

10 smarta idéer för modern kökslagring
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att utforma och passa i förvaringsutrymmen för alla saker som vanligtvis behövs i köket är ingen lätt uppgift. Massor av saker behöver lagring. Till exempel, var kommer du att behålla alla dina tallrikar, knivarna, krydda burkarna och vad med alla andra saker du behöver? Du kan inte bara kasta dem alla på ett ställe. Nyckeln till en praktisk och funktionell köksdesign organiseras.

Pegboards.

En pegboard kan vara en mycket användbar sak i köket. Det låter dig lagra många saker som krukor och kokkärl nära till hands. Du kan också anpassa det men du vill och till exempel lägga till hyllor. Det är ett relativt enkelt DIY-projekt.

Kitchen Island Storage.

I köket kan du lägga till massor av lagring. Du kan passa massor av olika fack för saker som tallrikar, koppar, vinflaskor, glasögon, etc. Det är mycket praktiskt, speciellt om du också planerar att använda ön som bar eller frukostbord.

Öppna hyllning.

Öppna hyllor är mycket praktiska i köket, eftersom det gör att du enkelt kan ta tag i saker du behöver utan att behöva öppna och stänga lådor eller skåpdörrar. De är också bra för visning. Dessutom gör hyllorna att köket verkar mer öppet och luftigt än stängda skåp.

Håll dig till hands.

Håll alla nödvändiga köksbehov och lagra dem från disken. Till exempel häng dina redskap på bakplattan och ha små hyllor för att lagra alla de små krydda burkarna. På så sätt är de alltid inom räckhåll.

Kokboklagring.

Även om du nu kan hitta någonting du behöver på internet, kan en gammaldags kokbok fortfarande vara till stor hjälp. Förvara din samling någonstans bekväm som på en hyllplats på köksön eller någonstans till hands där de inte rör sig om rummet.

Vinlagring.

MoreINSPIRATION
  • Clever Kitchen Storage Idéer som kommer att förändra ditt liv
  • 19 Oväntat, mångsidigt och väldigt praktiskt utdragshyllnadsidéer
  • 5 idéer för kreativ vinflaska

Att ha ett vinställ i köket är mycket praktiskt. Självklart vill du ha det utanför disken. En bra idé är att ha vinförvaringsfack på ön, men du kan också hitta lite utrymme för dem i skåpen eller till och med inuti en vägg.

Corner Köksförvaring.

Vanligtvis är hörnutrymmet i vilket rum som helst bortkastat utrymme och det här kanske inte är ett stort problem i vardagsrummet eller sovrummet, men i köket är något tum av utrymme värdefullt. Så dra fördel av hörnutrymmet och installera lådor eller öppna hyllor.

Counter Top konstruerad för knivförvaring.

Om du vill hålla knivarna ur diskbänken och nära till hands kan du ha en skräddarsydd bit som den här. Knivarna lagras inuti diskbänken. En sådan design kommer med begränsningar. Knivarna måste vara helt inneslutna så att knivarna inte påverkar innehållet i lådorna.

Utdragshyllor och hyllor.

Jag finner utdragshyllor att vara väldigt praktiska. Det är vanligtvis mycket irriterande att få en maträtt eller en panna på baksidan av hyllan och det här systemet gör sakerna mycket enklare. Pull-out kryddstativ är också mycket funktionella. De har mycket lite utrymme och de är lätta att använda.

Dedicated Drawers.

Det är mycket användbart att ha dedikerade lådor till saker som knivar, redskap, tallrikar, kryddor och andra saker som kommer i förpackningar och uppsättningar. Det gör det lättare att vara organiserade och köket ser också renare ut och professionellt på så sätt.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 och 16.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: