10 smarta tips för att köpa möbler från annonser

10 smarta tips för att köpa möbler från annonser
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Har du någonsin köpt möbler från online-rubriker eller utgåvor av tidningen? Om du har, gratulerar jag dig och om du inte har det - vad hindrar dig? Annonser är en underbar resurs, och med Craigslists popularitet och andra online-resurser kan du tjäna pengar och sälja varor till överkomliga priser. För dem som har hört skräckhistorierna att köpa från annonser, finns det regler för säkerhet och råd för att köpa från de som du inte vet. Titta på de 10 tipsen för att köpa möbler från annonser, din skräp kan vara någon annans skatt - och du kan lägga lite grön i fickan samtidigt!

1.) Ta reda på produktens historia innan du börjar titta: Många online classifieds framgång är baserad på ära systemet. Om du inte är ärlig eller de som skickar annonser är inte ärliga så finns det alltid oundvikliga problem som kan uppstå. Förutsatt att vi arbetar med hones folk - fråga om varans historia. Varför säljer de? Hur länge har de haft det? Har det blivit skadat? Var köpte de den? Be om mått på möblerna.

2.) Forskning samma sak på flera platser: För det mesta finns det ett dubbelt möblerobjekt till den du vill ha någon annanstans i världen! Menar, gör forskning på andra classifieds för att se om priset är jämförbart, eller till och med handla i butiker. Detta hjälper dig att veta hur mycket det skulle kosta nytt, eller det kan hjälpa dig att få mer information om hur det görs.

3.) Mät ut utrymmet i ditt hem först: När du frågar efter mått på möbelstycket, se till att det passar i det utrymme du tänker på. Tillåt för några tum att ge utrymme för felaktigheter vid mätning. Du skulle hata att dra en möbel till ditt hem, bara för att hitta det passar inte!

4.) Förhandla ett pris innan du träffas: Ett vanligt misstag väntar tills du ser objektet och erbjuder sedan ett mycket mindre pris. Om objekten inte är i skick som postades är det en annan historia. När du pratar via telefon eller via e-post, bekräfta priset eller vad du är villig att betala i förskott. Detta kommer att förhindra missförstånd när du träffas personligen.

5.) Bekräfta var du kommer att träffas: Om möbelobjektet du köper är tillräckligt liten kan du välja att träffa personen på en avlägsen plats som passar dig båda. Om det är en stor möbel, ta en kompis med dig och vara beredd att ha förmågan att ta hem hemma. I.e .: lastbil, handdolly för att hjälpa till med tunga föremål mm

6.) Säkerheten först: Om området när du anländer verkar osäkert, ring personen igen och fråga om du kan omplanera för en annan tid eller buga ur mötet. Ha alltid någon med dig och bär en mobiltelefon och varna en annan fest där du ska träffa säljaren innan du går hem.

7.) Kolla in varan grundligt innan du köper: När du granskar möblerna ser du över det och testar det. Om det är en stol, sitta i den, vänd den och titta på konstruktion, etc. ... Saker att leta efter: * Slitage * Fast konstruktion * Arbetsdelar * Lösa komponenter. Om säljaren lade upp annonsen som att sälja den "As-is" då varnar du om att nuvarande villkor är hur de säljer det.

8.) Be om garantidokument / anvisningar / manualer: Särskilt för nyare möbler eller hushållsartiklar har säljaren fortfarande det ursprungliga pappersarbetet som gick med det. Om de inte klarar det, gör det inte ont för att fråga och det kan spara dig tid och pengar i framtiden om det blir skadat eller har felaktig tillverkarens utförande.

9.) Fråga säljaren om tillstånd för framtida kontakt: Ofta kommer en säljare att erbjuda dig att ta hem hem och prova det om du har problem att ringa dem. Säljare har ibland andra möbler som de stöter på som kan vara av intresse för dig. Framtida kontakt skulle hjälpa.

10.) Överväg att vara en säljare / köpare i framtiden: När du väl har haft en bra upplevelse, försök att vara på motsatt sida nästa gång. Annonser kan spara pengar och ofta hyresgäster flyttar och flyttar, är stora möjligheter att köpa försiktigt använda möbler.

Fira tanken på att köpa möbler på rubriker. De är en bra resurs för begagnade möbler, antikviteter och självmonteringsdelar (som du inte behöver montera). Tänk på dessa 10 tips för din nästa försäljning eller inköp av möbler. Du kan hitta fynd och du kan declutter ditt hem också!

Freshome läsare köper du från rubrikerna? Vilka är de fördelar och nackdelar som du kan dela med oss?