10 Spektakulära Hotell som definitivt har Wow Factor

10 Spektakulära Hotell som definitivt har Wow Factor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns många hotell över hela världen och de är alla olika. Vissa hotell är mysiga och blygsamma medan andra är imponerande och sofistikerade. Men det finns också en annan kategori som inkluderar de hotell som hindrar dig på dina spår och när du ser dem allt du säger är "wow". Dessa hotell har definitivt wow-faktorn.

1. Katikies Hotel.

Beläget i Oia Santorini, Grekland, Katikies är ett lyxigt boutiquehotell som ligger 300 meter över havet, på den vackra Calderadalen. Det var det första hotellet i sitt slag i denna region och är fortfarande ett av de mest fantastiska hotellen i världen. Dess skarpa vita fasad och övergripande design gör det omöjligt att missa. Det fantastiska läget för detta hotell kommer med många fördelar.

Först och främst erbjuder hotellet oavbruten utsikt över havet från alla håll. För det andra, genom att vara belägen högt i klipporna och genom att vara skild från allt som händer på land, erbjuder Katikies hotell sina gäster den integritet de söker. Arkitekturen har anpassats till det omgivande landskapet genom att anta naturliga former och former, men samtidigt utmärker sig detta fantastiska vita hotell och resort och skiljer sig mycket från allt annat.

Den immaculate designen av hotellet låter alla veta att det här är en plats för lugn och avkoppling. Anläggningen erbjuder två oändlighetspooler, en utomhusjacuzzi och, naturligtvis, spektakulära och hisnande vyer överallt du ser ut. Dess gäster kan också njuta av en mängd aktiviteter för alla typer och smaker. Det är som en del av himlen på jorden.

2. Monastero Santa Rosa Hotel & Spa.

Denna underbara semester ligger i den lilla staden Conca Dei Marini, ett område mellan Amalfi och Praiano i Italien. Hotell- och spa-komplexet ligger vid kanten av en ren klippa som ligger ovanför Salerno-bukten. Det ser romantiskt och väldigt vackert ut, som hotellen ses i gamla filmer. I själva verket är denna utväg inte så ung heller.

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa var ursprungligen utvecklat på 1700-talet. Därefter, som namnet antyder, var det ett kloster. Det blev senare ett boutiquehotell och imponerad av sin skönhet och unik historia och arkitektur. Det har restaurerats och bibehållits sin gamla charm genom åren. Även om det nu är svårt att föreställa sig det som kloster, har orten fortfarande arkitektoniska element som påminner om dessa tider.

Detta lyxhotell erbjuder 20 havsutsikt rum där Amalfikusten kan beundras. Alla rum har även utsikt över trädgårdarna och de spektakulära omgivningarna. Under åren har flera designändringar gjorts. Många av byggnadens ursprungliga egenskaper har behållits men många element har också lagts till. Till exempel har hotellet nu toppmoderna faciliteter som inkluderar en infinitypool placerad på klippans kant och ett lyxigt spa.

3. Ladera Resort.

Ladera Resort ligger utanför Soufrere i St Lucia och har en unik design. Det erbjuder totalt 9 villor och 23 sviter och har en öppen väggstruktur i området där västsidan av varje enhet är öppen och utsatt för utsikten. Anläggningen erbjuder fantastisk utsikt över Pitonbergen och Karibiska havet, en underbar kombination, inte så vanlig men alltid spektakulär.

Alla sviter och villor har privata pooler. Denna lyxanläggning ligger någonstans mellan gränserna mellan sofistikerade och minimalistiska. Anläggningen har byggts med hjälp av karibiska trävaror och erbjuder ett slags trädhus med en mycket avslappnad stil. Alla rum har vacker 1800-tals franska möbler och tillbehör tillverkade av lokala hantverkare samt korgdetaljer. Dessutom är alla villor och sviter inredda med lokalt konstverk.

Rummets inriktning har noggrant valts för att upprätthålla fullständig integritet för gästerna. Ligger högt uppe på klipporna, är utsikten att denna fantastiska semesterort spektakulär. Dess gäster drar nytta av privatliv, avkopplande spa, vackra restauranger och massor av roliga aktiviteter. Denna öppna väggkonceptutväg öppnades ursprungligen 1992 och sedan dess har det varit en fantastisk destination för besökare från hela världen.

4. Radisson Blu Hotel.

Radisson Blu Hotel är mycket känt inte för sina synpunkter eller arkitektur, men för det faktum att det har världens största cylindriska akvarium. Det kallas Aquadom och det är fyllt med nästan 1 miljon liter havsvatten. Akvariet har 1500 tropiska fiskar från 56 arter och har blivit dekorerade med små rev-liknande högar vid basen.

Detta fantastiska och unika akvarium förvaltas av Sea Life Berlin Aquarium som ligger intill hotellet. Ansvarig för att ta hand om akvariet och mata fisken är två heltidsdykare. Akvariet är gjord av akrylglas och har en cylindrisk form. På grund av sin storlek tillverkades cylindern i fyra delar och byggdes på plats. Den sitter på en 30-fots betonggrund och en kran användes för att lyfta de enskilda bitarna under konstruktionen. Akvariet och hotellet byggdes samtidigt. Det var faktiskt hotellet som byggdes runt tanken, vilket gjorde det till stjärnan och huvudattraktionen.

En glashiss tillåter besökare att resa till betraktningsplattformen som ligger under hotellets glasstak och därifrån kan de njuta av den fantastiska utsikten nedan. Dykarna kan ofta ses med fisken eller ta hand om dem. För dem som vill spendera mer tid här, erbjuder hotellet 427 sviter med utsikt över den tropiska undervattensvärlden eller med utsikt över staden.

5. Glass Igloo Village på Kakslauttenen Hotel.

När du tittar ut genom fönstret och ser det fantastiska vädret och all snöhoppning du önskar kan du spendera mer tid där. Tyvärr är det kallt ute så att du inte kan. Men det finns en plats där villkoren är bara perfekta. Det är Glass Igloo Villa på Kakslauttenen Hotel.

Beläget i Finland gör detta fantastiska hotell vintern ännu vackrare än den redan är. Här kan gästerna sova i igloo-liknande glas kupoler. Igloo Village ligger mitt i staden så att gästerna också har lätt tillgång till andra faciliteter om de vill ta en tur till Urho Kekkonen Nation Park.

Och efter en hektisk dag kan hotellets gäster dra sig tillbaka i sina glasdammar och somna under stjärnorna. Glasdomen erbjuder komplett och panoramautsikt över det omgivande landskapet liksom himlen. Huvudsidan var att låta dig få känslan av att sova med ingenting men himlen över din stund och känner dig varm och mysig. Domesna skyddar dig mot det hårda väderutrymmet och de är gjorda av termiskt glas speciellt utformat för att hålla rummet isolerat . På så sätt är allt som finns kvar att njuta av vädret och utsikten.

6. Jade Mountain Resort.

MoreINSPIRATION
  • De mest spektakulära undervattenshotell och restauranger världen har att erbjuda
  • 10 av de mest fantastiska hotellen i Las Vegas
  • Topp 11 mest fantastiska Grekland hotell med fantastisk utsikt

Jade Mountain är en extraordinär utväg som ligger i St Lucia, i östra Karibiska havet. Den mest fantastiska och intressanta tingen om denna plats är rummens struktur. Varje rum på Jade Mountain Resort har bara tre väggar. Varje rum har också sin egen privata infinity pool, alla med fantastisk utsikt över havet.

Jade Mountain Resort ligger ovanför Anse Chastanet Beach Resort. Det har djärva arkitektoniska detaljer, fantastiska oändlighetspooler och enskilda broar som förbinder dessa fristäder med resten av orten samt vackra kolonner som firar den lokala arkitekturen. Varje gästområde innehåller ett lyxigt sovrum, ett vardagsrum och en spektakulär privat infinitypool som verkar vara flytande ut i naturen. Med bara tre väggar och den fjärde som är helt frånvarande, är utsikten helt underbar.

Anläggningen erbjuder också sina gäster en exklusiv restaurang och terrass samt ett spa. Här på Jade Mountain Resort faller accentet för närvarande, utsikten och avkopplingen som följer med allt annat. Det finns inga telefoner här, ingen radio och ingen TV. Tillgång till internet finns i receptionen.

7. Soneva Gill av Six Senses.

Soneva Gill av Six Senses är en underbar semester som finns i Maldiverna. Det upptar en av de största lagunerna i området och det är en utväg-liknande struktur som har överdimensionerade villor som sitter på vattnet. Varje villa erbjuder fantastisk utsikt över havet och de finns alla på den tropiska ön Lankanfushi som sträcker sig över 800 kilometer.

Anläggningen ligger 20 minuters båttur från den internationella flygplatsen på Male 'och upptar en av de 1190 öarna som utgör Maldiverna. Det är en lyxanläggning som föreslår en ny typ av boende, annorlunda än något hotell eller annat tillflyktsort. Här kan gästerna hyra dessa fantastiska stilla hus och njuta av att bo i ett hus omgivet av vatten på alla sidor.

Det är en konstig men underbar känsla att titta ut genom fönstret eller att öppna dörren och se vatten överallt. Det här är inte den typ av levande de som får havet sjuka skulle njuta av. Det lokala vädret och de vackra vita sandstränderna gör det här området perfekt för denna typ av semesterort. Maldiverna där du vet kan du alltid gå när du söker lugn och ro, när du vill fly från det dåliga vädret eller när du bara vill byta landskap och prova något nytt.

8. Hôtel Plaza Athénée.

Hôtel Plaza Athénée ligger i Paris, ett av de vackraste hotellen i världen. Den har en överdådig design och en imponerande inredning, och den stil som valts för det övergripande utseendet är en kombination av traditionella och klassiska detaljer med innovativa accenter.

Hotellet ligger på Avenue Montaigne, som är känt som den fashionabla gatan i Paris. Charles de Gaulle flygplats ligger 30 minuter bort med bil. Gästerna kan förvänta sig att deras vistelse här är extremt trevlig eftersom den engagerade personalen är redo att svara på alla önskemål. Gästerna får möjlighet att även besöka staden medan de är här. Det finns många attraktioner i de närliggande områdena och i Paris i allmänhet så det finns mycket att göra varje dag innan du går tillbaka till ditt eleganta hotellrum för lite avkoppling.

Hotellet har ett businesscenter, ett gym, en inomhusbastu och ett spa, mötes- och konferensrum, en privat matsal, flera restauranger och rummen har DVD-spelare, plattskärms-TV, kassaskåp på rummet, dockningsstation för iPod och high- snabb internetuppkoppling. För de som föredrar familjeutflykter finns barnpassning också tillgängliga och husdjur är tillåtna på hotellet.

9. Grotta Palazzese.

Dessa dagar tenderar människor att hitta attraktiva saker som är unika och vanliga. När det gäller denna restaurang är det bra skäl till det också.Grotta Palazzese är en unik och fantastisk restaurang som ligger inuti en välvt kalkstengrotta och den är en del av Grotta Palazzese Hotel, som ligger ovanför.

Både hotellet och restaurangen är utsökta. Restaurangen är endast öppen under sommarmånaderna och det är lätt att förstå varför. Kalkstengrottan där den skapades har utsikt mot havet och detta representerar ännu en extraordinär detalj som gör denna plats unik. Hotellets gäster kan njuta av middag här och beundra utsikten samtidigt som man lyssnar på ljudet av vågor som kraschar mot stranden och känner att havsbrisen smekar på huden.

Restaurangen, i det här fallet, är det element som gör att hotellet med samma namn stannar ut, det är signaturelementet som gör att du vill åka dit, att besöka denna plats och att kunna lägga till den i listan över fantastiska saker du har gjort under åren. Det är definitivt en plats värd att besöka, även om det bara är för spänningen att äta i en grotta nära havet.

10. Marina Bay Sands Development.

Beläget i Singapore har detta fantastiska hotell massor av unika element. Eftersom synpunkterna där är exakt spektakulära, var lösningen för det att arbeta med vad som var tillgängligt och skapa något unikt. Marina Bay Sands utveckling är världens dyraste hotell. Inte bara det, men det har också världens största utomhuspool som ligger 650 meter över marknivå.

Poolen är tre gånger större än en olympisk pool och 55 våningar upp så att de som vill använda den måste vara försiktiga. Det är inte det bästa alternativet för dem som är rädda för höjder men det är definitivt en minnesvärd och unik upplevelse. Hotellet erbjuder också 2,560 rum och är för närvarande det dyraste hotellet i världen, en titel som tidigare tillskrivits Emirates Palace Hotel i Abu Dhabi.

Marina Bay Sands inkluderar ett kasino, en utomhusplaza, ett kongresscenter, en teater och ett museum som är format som en lotusblomma så det finns gott om andra saker utöver poolen för att locka besökare. Hotellet är designat av arkitekten Moshe Safdie och det sägs ha byggts på ett kort kort.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: