Hur välkomna våren till ditt hem genom inredning

Hur välkomna våren till ditt hem genom inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den föryngrande känslan du får när du går utomhus under våren ska också definiera ditt hem. Men att översätta allt detta till inredning är inte så enkelt som det kan tyckas. Lyckligtvis finns det massor av bra idéer du kan använda om du vill bjuda in våren i ditt hem.

Häng en krans på ytterdörren och gärna anpassa det men du vill. Tänk ut ur lådan och istället för att göra det runt, prova ett annat tillvägagångssätt. Använd färska vårblommor för att dekorera den, men ibland är det den symbolik som betyder mest. {Found on jaihartjustlovelydesigns}.

Cheer upp rummet med ett vackert område mattan eller några färgade accent detaljer. Kanske kan du sätta några plantare på fönsterkarmarna och låta vårsolen göra sin magi.

Förvandla gummistövlar till planteringar eller vaser. Du kan även dekorera stövlarna, färga dem eller pynta dem. Häng dem på dörren, lägg dem på en hylla eller visa dem utomhus, på däck eller i trädgården. {Found on warrengrovegarden}.

Dekorera ytterdörren med en anpassad bit. Använd en gammal vattentank och omvandla den till en vacker prydnad. Sätt lite vatten och färska blommor i det och häng det på dörren precis som du skulle med en krans. {Found on hollystampingaddiction}.

Skapa färskt mittverk för matbordet. Till exempel, vrid mason burkar i vaser och dekorera dem med garn och papper doilies. Eller du kan lägga lite färsk frukt i en glasbehållare. {Found on yellowblissroad}.

MoreINSPIRATION
  • Ut med det gamla, med våren! (5 DIY dörrdekorationer)
  • 10 tips för att få våren till din veranda
  • Enkla, snabba sätt att betala hyllning till våren

Det finns också alla andra vackra bordsdekorationer du kan prova. Du kan återanvända vinflaskor som vaser och lägg även lite friskhet och färg på bordet med mönstrade placemats eller tallrikar.

Du kan antingen vrida en trälåda i en behållare för blomstervaser eller göra en från början med skrapbitar av trä. Du borde kunna passa runt 4 mason jar vaser inuti, alla fyllda med vackra färska blommor.

Använd gröna som huvud accentfärg när du dekorerar middagsbordet. Du kan ha färska växter och blommor, några gröna frukter och grönsaker och till och med några gröna ljus, allt förvandlas till mittenverk och dekorationer. {Found on fromthhewomancave}.

Förvandla en gammal trästol till en plantering. Ta bort sätet och fäst en hink eller någon annan behållare. Låt blommorna ta över stolen. Du kan använda detta som en dekoration för trädgården eller däcket men också inuti huset.

En av de enklaste sakerna du kan göra är att omforma en glasburk i en vas för vackra vårblommor. Du kan dekorera burken med band, garn eller tejp.

Detta kan betraktas som en krans, även om den har en väldigt ovanlig design. Du kan göra något liknande för ytterdörren eller att hänga på verandan.