10 Statement Light Fixtures Du kan göra dig själv

10 Statement Light Fixtures Du kan göra dig själv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Belysning kan vara ett bra sätt att lägga till en personlig touch i ditt hem. Istället för att bara klibba med standardbelysningsarmaturer som finns i någon hemförbättringsbutik, finns det så många sätt att skapa helt anpassade och enstaka ljusarmaturer själv. Här är 15 DIY ljusarmaturer för att du ska överväga att göra för ditt eget utrymme.

Foto sfärer.

Dessa papper lykta kan tillverkas med egna personliga bilder. Så du kan belysa scener från din favorit semesterplats eller ens familjfoton. Se hela handledningen på Photojojo för att skapa din egen.

Bambu Orb

Denna handledning använder bambu för att skapa en sfär runt din ljuskälla. Du kan återanvända en bambuskugga eller ens placemat för detta projekt. Se hela handledningen på Crafty Nest för ytterligare instruktioner.

Light Up Clouds

Vem vill inte ha ett tak fullt med moln för att tända sitt hem? Detta projekt kräver bomullsbatteri och flamlösa ljus som inte genererar mycket värme. Se hela handledningen på RoomHints för ytterligare instruktioner.

Balsa Wood Lampskärm

Detta projekt låter dig ge ett nytt liv till en gammal lampa genom att måla basen och lägga balsa trä runt skuggan. Du kan hitta hela handledningen på C.R.A.F.T.

Globe Light Fixture

MoreINSPIRATION
  • Rengöringstips som hjälper dig att få Spotless Light Fixtures
  • Nail The Look - 10 Hemgjorda Light Fixtures
  • Vridning av Masonburkar i ljusarmaturer

Det är ganska troligt att du har en jordklot eller två som ligger runt. Och om du inte gör det kan du enkelt välja en på en återförsäljningsaffär eller garageförsäljning. Denna handledning från DIY Show Off visar dig hur man gör en lampa (eller två) från din gamla jordklot.

Mason Jar ljuskrona

Mason burkar är ett annat objekt som du förmodligen har ljugit runt. Du kan använda några av dem, tillsammans med ett takmonterat redskap, för att skapa en enstaka ljuskrona. Läs mer från handledningen på Ikea Hackers.

Pappersskrotljus

Återvinna gamla pappersskrot och skapa ett modernt utseende men ändå helt funktionellt ljusarmatur i processen. Lär dig hur du följer handledningen på Design Sponge.

Bubbla ljuskrona

Detta DIY-projekt använder små plastbubblor, strängar och elkablar för att skapa en unik uppsättning lampor. Se resten av anvisningarna på Mint Love Social Club.

Wire Waste Basket Hängande Lampa

Med det här projektet kan du göra något ganska ur traditionellt otroligt material, som en papperskorgen. Det grundläggande är att du väver tygstycken runt korgen, men du kan se hela handledningen över på Poppytalk.

Måla Swatch ljuskrona

Färgfärger kan hittas hos nästan alla hemförbättringsbutiker. Så om du nyligen har måttat eller om du bara har extra färgsteg att ligga runt, behöver du inte bara kasta bort dem. Gör istället en ljuskrona som verkligen kommer att stå ut. Ta reda på hur på Hej Gorgeous.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: