10 snygga hundhus

10 snygga hundhus
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För en tid sedan rundade vi upp en otrolig serie snygga hundsängar för alla dina husdjursägare att inspireras av och mulla över. Och den här gången går vi ett steg längre och visar på några otroligt snygga hundhus för de mindre lyckliga pojkarna som lever sina liv utanför luftkonditioneringsapparaterna!

Kom ihåg huruvida du har en inomhuspop eller en utvändig hund, det betyder inte att viloplatsen inte ska vara lika snygg som deras ägares levande arrangemang är. Så kolla in några av dessa inspirerande lilla hem och kanske försöka hitta en till din egen furriga bästa vän.

1. The Garden House.

Inte bara har du en rad för att kyla, men du har en plats att göra lite trädgårdsarbete med detta lilla nummer. Se till att det får tillräckligt med solljus och din hund kommer att få stora mängder vitamin D och dina växter kommer att trivas.

2. Det enkla huset.

Ser ut som ett hus, men bygga för en hund. Lägg till en ljust färgad kudde för att ge den lite pizzazz och din hund har en super chic plats för att vila huvudet.

3. Wine Barrel House.

Detta har DIY skrivit över det hela. Du har upcycled något helt unikt och om du har en liten pup än de har mer än tillräckligt med utrymme att slappna av!

4. Camperhuset.

Tror du att hunden ska ta en semester när som helst snart? Om så är fallet kanske du bara ska fånga den här dyrbara husdjuren

5. Förortshuset.

MoreINSPIRATION
  • Snygga hundhus för bortskämda pojkar
  • Extremt stilig lägenhet
  • Snygga möbler och tillbehör till moderna hundar

Välkommen till PJs ödmjuka bostad. Du får inget hemligt än ett legitimt litet hus för att din hund ska bli bortskämd.

6. The Mansion House.

Okej, så kanske ett litet förorts-typhem är lite extravagant. Självklart är detta herrgårdshundhus också. Men det är så snyggt och rymligt ... varför gör din fuzzy vän så mycket bekvämare ?!

7. Glashuset.

Kanske har din hund lite separationsangst. Ta ett hundhus med genomskinliga väggar så att han / hon kan se vad som händer även när han / hon är begränsad. Dessutom ger glaset det en mer modern atmosfär.

8.The Light House House.

Bor vid vattnet? Eller kanske älskar du bara något nautiskt? Ta en titt på denna skönhet!

9. Vita huset.

Det är prim. Det är prom. Det är rymligt och vitt. Det är en liten årgång och det är perfekt för din lilla prinsessa.

10. Food Truck House.

Beställ upp! Ja, den här lilla killen är formad som en matbil. Perfekt för den lilla pupen som alltid har munchiesna.